Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Pravidlá fóra: V tomto fóre je dovolené zakladať témy iba adminovi fóra a sponzorovi FITPOTREBY.SK !!! komentáre môžete pridávať všetci ...
Používateľov profilový obrázok
By FitPotreby.sk
Viete, že šejker má pri bežnom používaní životnosť max. 6 mesiacov? Áno, je to tak a týka sa to všetkých plastových šejkrov. Pri výrobe plastových vecí sa používajú rôzne, ľudskému organizmu škodlivé látky. Nové plastové veci sú relatívne bezpečné, no časom pri narušení ich povrchu, rôznymi mikroškrabancami a opotrebením povrchu plastov sa z nich začínajú vylučovať látky použité na ich výrobu. Sú to agresívne chemické látky, ktorých účinok na náš organizmus a životné prostredie vám určite netreba opisovať.

Preto používajte len kvalitné a na predaj schválené plastové výrobky.

Shaker s logom Aminostar »

Obrázok

Reklama

Reklama

By xLeitonx
presne ten sejker aminostar som mal ale bohuzial som ho musel pred tyzdnom vyhodit pretoze som ho zabudol umyt a skysol mi v nom protein a proste to neslo umyt nicim to bol strasny smrad ... :a5
By FitPotreby.sk
:a11
xLeitonx napísal:presne ten sejker aminostar som mal ale bohuzial som ho musel pred tyzdnom vyhodit pretoze som ho zabudol umyt a skysol mi v nom protein a proste to neslo umyt nicim to bol strasny smrad ... :a5
By papagiorgo
xLeitonx napísal:presne ten sejker aminostar som mal ale bohuzial som ho musel pred tyzdnom vyhodit pretoze som ho zabudol umyt a skysol mi v nom protein a proste to neslo umyt nicim to bol strasny smrad ... :a5
este ze je taký lacný :a11
By papagiorgo
spinki222 napísal:ja používam jeden už asi rok :a15 :a15 no viac nepouživam ako použivam :a9 nechce sa mi to umývať
vyhodis a kupis nový :a11
za tých par euro co stoja , skoro zadarmo su :D
By Halucin
papagiorgo napísal:
spinki222 napísal:ja používam jeden už asi rok :a15 :a15 no viac nepouživam ako použivam :a9 nechce sa mi to umývať
vyhodis a kupis nový :a11
za tých par euro co stoja , skoro zadarmo su :D
deže tento mám rád :a15 môj prvý si ho dám na výstavu do izby :a15
By Tazzman
prvý aj posledný? :a15
By Tazzman
nj a po takych 10 rokoch musi z neho fajne chutit :D
By Rozok
Ten moj rocny teda poriadne smrdi :D este ze ludia vedeli co potrebujem na vianoce a teraz mozem mat na kazdy suplement iny :D
By risofk
ja mam jeden :D asi rok a vzdy ho umyjem jarou a tepluckou vodickou a doteraz ma nesklamal ale ako som zistil vyhral som dalsy takze budu dva :a4 :a4 :a4
By Rozok
Najvacsi smrad co som v zivote citil, ked som nechal v shejkri tyzden Kazein zbytky :D kedze kazein je troska ineho zlozenia si viete predstavit te nsmrad :D cely kuchyna ako v toxickom oblaku nesla ani vyvetrat :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]