Preto používajte len kvalitné a na predaj schválené plastové výrobky.
Shaker s logom Aminostar »
Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
Reklama
Reklama
xLeitonx napísal:presne ten sejker aminostar som mal ale bohuzial som ho musel pred tyzdnom vyhodit pretoze som ho zabudol umyt a skysol mi v nom protein a proste to neslo umyt nicim to bol strasny smrad ...
xLeitonx napísal:presne ten sejker aminostar som mal ale bohuzial som ho musel pred tyzdnom vyhodit pretoze som ho zabudol umyt a skysol mi v nom protein a proste to neslo umyt nicim to bol strasny smrad ...este ze je taký lacný
spinki222 napísal:ja používam jeden už asi rok no viac nepouživam ako použivam nechce sa mi to umývaťvyhodis a kupis nový
papagiorgo napísal:deže tento mám rád môj prvý si ho dám na výstavu do izbyspinki222 napísal:ja používam jeden už asi rok no viac nepouživam ako použivam nechce sa mi to umývaťvyhodis a kupis nový
za tých par euro co stoja , skoro zadarmo su :D
Tazzman napísal:prvý aj posledný?plast sa nepokazi , vydrzi aj desat rokov
Tazzman napísal:nj a po takych 10 rokoch musi z neho fajne chutit :Dto je jak žena , čím starsi tým lepsi
Halucin napísal:spravím to ako kamarát si mieša v hrnčeku s lyžičkou a ma po smrade
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]