FAQ

Začiatok

Moderátori: papagiorgo, mello, BRUNTELES

Koho si pri začiatkoch požiadal o pomoc?

Osobného trénera
0
Nehlasovalo
Kamaráta/známeho
2
40%
Užívateľov internetových fór
1
20%
Nikoho - sám sa trápim a robím chyby dookola :D
2
40%

Celkom hlasov : 5
<<

mello

Obrázok užívateľa

moderátor
moderátor

Poďakoval: 1 x
Obdržal: 5 x

vek: 19

pohlavie: muž

cvičím: viac ako 20r.

váha: 89kg

výška: 181cm

sponzora: nemám

Poslať Ned Júl 25, 2010 11:25 pm

Začiatok

Chalani len tak pre zaujímavosť by sme mohli každý zahlasovať - zaujímalo by ma kto z nás si za začiatku dovolil osobného trénera a kto skôr vsadil na rady priateľov alebo užívateľov rôznych for
DO YOUR WORKOUTS AS HELL TO SEE HEAVEN
<<

papagiorgo

Obrázok užívateľa

Boss
Boss

moderátor
moderátor

Obrázky: 514

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 14 x

vek: 27

cvičím: 7r.

váha: 95kg

výška: 180cm

najoblubenejšia značka doplnkov: muscletech

Poslať Ned Júl 25, 2010 11:45 pm

Re: Začiatok

myslim ze malokto si ho mohol dovolit , bo vecsina zacina cvicit ako pubertaci , a vtedy su vecsinou chudobní ako kostolne mysi
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytojem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre

...............................................................................................................

:a11

Mám svaly , ale bobule nezobem

._______________________......____
|.. http://www.fitpotreby.sk .......,.|.......| ||'|_
|____________________==|=||_|____|.
.."(@)(@)"....................."(@)(@)"..."(@)"

:a11
<<

iNv1s

Obrázok užívateľa

superkecal
superkecal

Poďakoval: 5 x
Obdržal: 2 x

vek: 16

cvičím: menej ako 1r.

váha: 80kg

výška: 183cm

Poslať Pon Júl 26, 2010 4:13 am

my s aNs-om sme odkukavali ,citali na fore,trapili sa sami a tak to aj vypada ale nie... ako nahle sme si precitali trosku o tom... tak vsetko bolo uz omnoho lahsie pochopit, techniku cvikov mam povacsine odkukane, a menil som si to tak ako to ja najviac precitujem, takze tak
It´s hard to be good, but it´s good to be hard!

HARDCORE!!!
<<

aNs_

Obrázok užívateľa

tlčhuba
tlčhuba

Poďakoval: 3 x

vek: 17

váha: 77kg

výška: 174cm

Poslať Pon Júl 26, 2010 7:26 am

iNv1s píše:my s aNs-om sme odkukavali ,citali na fore,trapili sa sami a tak to aj vypada ale nie... ako nahle sme si precitali trosku o tom... tak vsetko bolo uz omnoho lahsie pochopit, techniku cvikov mam povacsine odkukane, a menil som si to tak ako to ja najviac precitujem, takze tak

zacinali sme cvicit ako debili ale casom sa to zlepsilo uz je to omnoho lepsie ... keby som tu mal napisat to ako sme cvicili od zaciatku tak by som sa hanbyl ako pes...
HARDCORE

svetlo môjho života svieti v chladničke.....svetlo môjho života svieti v chladničke.....svetlo môjho života svieti v chladničke.....svetlo môjho života svieti v chladničke.....svetlo môjho života svieti v chladničke
<<

iNv1s

Obrázok užívateľa

superkecal
superkecal

Poďakoval: 5 x
Obdržal: 2 x

vek: 16

váha: 80kg

výška: 183cm

Poslať Pon Júl 26, 2010 11:29 am

aNs_ píše:
iNv1s píše:my s aNs-om sme odkukavali ,citali na fore,trapili sa sami a tak to aj vypada ale nie... ako nahle sme si precitali trosku o tom... tak vsetko bolo uz omnoho lahsie pochopit, techniku cvikov mam povacsine odkukane, a menil som si to tak ako to ja najviac precitujem, takze tak

zacinali sme cvicit ako debili ale casom sa to zlepsilo uz je to omnoho lepsie ... keby som tu mal napisat to ako sme cvicili od zaciatku tak by som sa hanbyl ako pes...

no ja by som sa hanbil hodit do slova "hanbYl" tvrde y ale neva ... sak jasne a najlepsie je na tom ,ze ukaze ti cvik ako sa ma robit a ked ho robis po case pred nim tak ti povie, ze ho napicu robis ... biceps tyzden vkuse , vposilke tyzden vkuse:D a tak... ucime sa na svojich chybach...
It´s hard to be good, but it´s good to be hard!

HARDCORE!!!
<<

aNs_

Obrázok užívateľa

tlčhuba
tlčhuba

Poďakoval: 3 x

vek: 17

váha: 77kg

výška: 174cm

Poslať Pon Júl 26, 2010 12:38 pm

iNv1s píše:
aNs_ píše:

no ja by som sa hanbil hodit do slova "hanbYl" tvrde y ale neva ... sak jasne a najlepsie je na tom ,ze ukaze ti cvik ako sa ma robit a ked ho robis po case pred nim tak ti povie, ze ho napicu robis ... biceps tyzden vkuse , vposilke tyzden vkuse:D a tak... ucime sa na svojich chybach...

chyba sa nasla no preto nemam zo slovenciny za 1 ani 2 xD som rad za znamku aku mam xD... no a kazdy den do posilky ziadna regeneracia ziadna strava a podme ako debili xDD...presne ucime sa na vlastnych chybach
HARDCORE

svetlo môjho života svieti v chladničke.....svetlo môjho života svieti v chladničke.....svetlo môjho života svieti v chladničke.....svetlo môjho života svieti v chladničke.....svetlo môjho života svieti v chladničke
<<

mello

Obrázok užívateľa

moderátor
moderátor

Poďakoval: 1 x

vek: 19

cvičím: viac ako 20r.

váha: 89kg

výška: 181cm

Poslať Pon Júl 26, 2010 2:23 pm

myslím že nikto sa nevyvaroval začiatočníckym chybám každý by mohol rozprávať aké bláznovstvá stváral
DO YOUR WORKOUTS AS HELL TO SEE HEAVEN

Späť na fitness tréneri a výživoví poradcovia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia

• Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Daniel Zajaroš •  Tereza Navrkalová •  Power Lifting Giraltovce •  Arspiman Club

• ostatné odkazy
Katalog odkazů a firem TopLink