Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Založte si svoju tému a v krátkosti sa nám predstavte. Ako dlho cvičíte, aké sú vaše miery, maximálky a pod...
Používateľov profilový obrázok
By wolf131
čaute :)...cvičím už skoro rok a celkom sa mi darí...cvičím zo svojou vahou a mám 13 rokov ....začínam trocha objem...:)... :a42

Reklama

Reklama

By xLeitonx
:a196

tak vitaj som rad ze si dal na moju radu a regol si sa sem myslim si ze sa tu vela noveeho dozvies :a27
By papagiorgo
wolf131 napísal:čaute :)...cvičím už skoro rok a celkom sa mi darí...cvičím zo svojou vahou a mám 13 rokov ....začínam trocha objem...:)... :a42
vitaj u nas , si asi najmladsi tu na fore , takze ked budes mat nejake otazky , vies ako s nimi nalozit :a11

:a197
By Mirkana
Ahoj vítej tu pokud máš zájem klidně se ptej rád ti odpovím :a21
By milankos512
nazdar kamoško ..vidím že si začal makať tiež v 13 ako aj ja :a21 tak verím že sa ti bude dariť a bude z teba riadne hovädo ....tuto u nás na fóre sa dozvieš veľa o tom ako cvičiť samozrjeme ako sa stravovať atd ale to už isto vieš tak už len ti zaželať veľa úspechov a čo najmenej zranení :a204
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]