Som dosť vysoký, okolo 194 cm, no i tak je mojich 99 kg veľa. Dosť ľudí mi hovorí, že je hriech že s mojou postavou necvičím, keďže mám dosť veľké ruky (nemyslím len "slaninu" a tak), tiež širokú hruď a pod... (neviem ako sa to povie "vašou" terminológiou )
Stravujem sa hrozne, občas fast foody a tak, no zlé je zrejme hlavne to, že jem veľa, a jem aj v noci a energiu zo seba nevydám takmer žiadnu. Vo všeobecnosti som dosť lenivý a keď už som pár krat chodil do posilky, vždy ma otravovalo chodenie tam a domov, keď už som bol tam tak cvičenie bolo dá sa povedať v pohode, aj na prečistenie mysle a pod....
Tiež nemám bohvieaké svaly, čo som chodil s kamarátom ten mi vždy hovoril daj asi aspoň 10 kg a pod. ale tak proste ja som zdvihol možno 7 (myslím jednoručky teraz, viem že vám tieto váhy sú asi smiešne ale budem rád za každú pomoc ). Tiež som dosť za PC a pociťujem bolesť A tak, teraz mám birmovku, dostal som väčší obnos peňazí a tak.
Takže nejakých 200€ by som zrejme radšej chcel investovať na domáce cvičenie, neviem proste posilňovňa ma neoslovila, cítil som sa tam divne... Takže čo som sa s kamarátom rozprával asi by som to chcel dať do lavice, jednoručiek a tyče + závažia (ak treba ešte niečo opravte ma). Lavicu som si pozeral napr. túto z (neviem či je to kvalitné, poznám to z TV reklám) :
http://www.fitpotreby.sk/product/posiln ... w-2800-49/
Ak by ste mal niekto čas a bol by taký dobrý pozrieť vyššie spomínané veci v nejakom eshope (aj v tomto insportline ak je dobrý), chcel by som sa zmestiť do tých spomínaných 200€.
Mal by som sa zrejme tiež lepšie stravovať, ešte sa musím porozprávať s kamarátom to by som sem dal ešte vedieť aj ak ma napadnú ďalšie veci.
Takže ak to zhrniem, chcel by som schudúť (zadok, stehná, brucho, trochu hruď)ˇa povedzme že nejako vyrysovať brucho, ruky...
Neviem čo z toho je reálne a tak, pýtajte sa ma, čo som ako myslel ak nechápete... Jún 2011 by bolo fajn keby sa dostavia nejaké výsledky... Ak b som to mal doma chcel by som cvičiť každý deň.
P.S: ak by bol niekto ochotný vypracovať mi cvičebný / stravovací plán za rozumnú sumu ozvite sa tiež, ako odpoveď na toto...
Zatiaľ ĎAKUJEM za každú prípadnú odpoveď :)