Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Založte si svoju tému a v krátkosti sa nám predstavte. Ako dlho cvičíte, aké sú vaše miery, maximálky a pod...
Používateľov profilový obrázok
By Polotank
Ahojte všetci tak najprv niečo o mne: 31 rokov, 181cm, 85kg, cvičím nepravidelne cca 15 rokov a cítim že už je čas to trošku posunúť, dostal som radu od známeho že dáme takúto kúru: testo e 300+ nandro d300+stanabolon10...s tým že testo a nandro 2x za týždeň po 1ml a stanozol 3x denne....všetko je to od firmy Human Labs...tak by som privítal rady skúsenosti a názor :) za každú odpoveď vopred ďakujem :a33

Reklama

Reklama

By polyssk
Polotank napísal: 14. Feb 2022, 20:43 Ahojte všetci tak najprv niečo o mne: 31 rokov, 181cm, 85kg, cvičím nepravidelne cca 15 rokov a cítim že už je čas to trošku posunúť, dostal som radu od známeho že dáme takúto kúru: testo e 300+ nandro d300+stanabolon10...s tým že testo a nandro 2x za týždeň po 1ml a stanozol 3x denne....všetko je to od firmy Human Labs...tak by som privítal rady skúsenosti a názor :) za každú odpoveď vopred ďakujem :a33
ahoj tak zakladne info si sice o sebe dal ale nenapísal si vobec co je tvojím cielom a hlavne na ako dlho chces potiahnut kuru. konkretne to co mas enanthat nandrolon a stanazol je trocha divna kombinacia. kľudne mi napíš správu vysvetlím ti viac čo a ako a hlavne prečo sa niektore veci kombinuju a prečo nie
By Slovan1945
Tak pomer TST a Nandrolonu ma byt 2:1 daj 500mg TST aspoň a 300Nandrolonu. Stanozol daj najskôr až keď bude naplno rozbehnutý nandrolon. Ale ani Stanozol ani Nandrolon nepatrí do prvej kúry. Skor TST - Boldenon - proviron, bolo by to vhodnejšie ;)
By Rastike7
Nechápem prečo by bola divná kura test.deca a stan uplne v poriadku,stanozolol dht derivat zvyšuje účinnosť test.dava od 4 týždňa kúry,deca jeden z najbezpečnejších steroidov uplne v pohode aj prvá kura.A kombinácia test.,boldenone a proviron je úplná blbost ,proviron je veľmi slabucky dht derivat .
By Slovan1945
Ano do prvej kúry decu a stanozol :D, pridaj tam rovno už trenbolon a oxymetholone tech to šlape hneď od začiatku 👍
By Chrisbeast
Rastike7 napísal: 02. Nov 2022, 17:41 Nechápem prečo by bola divná kura test.deca a stan uplne v poriadku,stanozolol dht derivat zvyšuje účinnosť test.dava od 4 týždňa kúry,deca jeden z najbezpečnejších steroidov uplne v pohode aj prvá kura.A kombinácia test.,boldenone a proviron je úplná blbost ,proviron je veľmi slabucky dht derivat .
A ako zvládne vedlajšie účinky z 600 mg TST a 600 mg Nandro Deca + DHT?
TST, Boldenon, Proviron je úplne iný typ kúry ako jeho spomínaná, takže sa to nedá ani porovnávať.
Proviron rozhodne nie je slabý DHT. Jedine tak v pomere mg proviron na mg stanozol
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]