Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Založte si svoju tému a v krátkosti sa nám predstavte. Ako dlho cvičíte, aké sú vaše miery, maximálky a pod...
Používateľov profilový obrázok
By Stevo
takze co o sebe.mam 18 rokov,no uz o par dni 19..vaha 83,vyska 180cm, posilnujem uz asi neak cez 3 roky.nie je to moc ale ani malo.zo zaciatku to bola hroza.moja vaha sa pohybovala okolo 60 kg.zacal som posilnovat kvoli jednej bitke na jedej diskoteke.ale co bolo to bolo..moje vysledky - bench 110,drep som neskusal a dead lift 140 kg - ani to som neskusal ale aspon tak odhadom.miery - ja sa radsej nemeriam lebo som moc sebakriticky a stale sa mi nieco na mne nepaci.mozno neskor dam aj neake foto.momentalne som v objemovke cvicim podla seba 2+1 .skusal som aj ine treningy ale nic moc.to asi bolo kvoli tej strave lebo som chodim na intrak a tam ta strava nie je moc kvalitna.ale ked som doma snazim sa stravovat co najlepsie ak sa da;-).AS som uz skusal ale nemal som neake velke kury.len par tablet methandienonu.viem,stalo za hovno.mal som to radsej skombinovat ;) .ale aj to zabralo.a ak mate este neake otazky tak sa pytajte..

Reklama

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By Stevo
takze pridavam neake foto ;)
Prílohy
DSC0127711111.jpg
DSC0127711111.jpg (131.31 KiB) 1006 zobrazení
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]