tu su nejake moje videá zo sutazi ( JA SOM V ZLTOM TRICKU ,blond vlasy )
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xBWEPEdkiEg[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6r8an3Yi ... re=related[/youtube]
Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
Reklama
Reklama
veronickaPO napísal:dakujem :) hore som vam prilozila 2 videaak sa nenahnevas , upravil som ich ako priamy nahlad
papagiorgo napísal:veronickaPO napísal:dakujem :) hore som vam prilozila 2 videaak sa nenahnevas , upravil som ich ako priamy nahlad
mello napísal:vitaj veronička medzi nami.....dúfam že aspoň raz za čas nás tu navštíviš a spríjemníš čas nejakým príspevkomdakujem..no budem sa snazit..inac pozeram ze si z chata gymu ..pozdravuj Pipaca :)![]()
aNs_ napísal:to prve video od 2min 10s ... to bol suboj na zivot a na smrt :) kraaasa :)![]()
papagiorgo napísal:mozes mi prezradit preco si sa vlastne rozhodla pre tento vyslovne chlapský sport ??? teda ak sa to da sportom nazvatpreco som sa rozhodla? to este ked som chodila na strednu skolu ,prisiel za mnou telocvikar a z nicoho nic idem na sutaz , prisla som vyhrala som a tak som sa rozhodla ze ok skusim sa tomu venovat co to spravi... zacala som cvicit cviky ktore su urcene na pretlacanie , isla som na dalsie sutaze ..vyhrala som no a musim povedat ze cim dalej tym viac ma to bavi :) vies keby ze som nemala ziadne uspechy tak asi ma to uz nebavi. a myslim ze nie je to az tak chlapsky sport..chlapsky sport je tzv.krcmove pretlacanie ktore so sportovym pretlacanim-armwrestlingom nema az tak vela spolocneho , a napriklad na majstrovstvach sveta v kategorii do 60kg bolo skoro 30 zien co si myslim ze je dost, a to su este aj kategorie do 50kg,55,60,65,70,75 atd a v kazdej kategorii bolo dost zien . a mimochodom bol si uz niekedy aspon pozriet na taku sutaz ? lebo pises ze sa to neda nazvat sportom , s tym nesuhlasim lebo kazdy si mysli ze prides pretlacis a ides prec..ale ta priprava pred sutazou, treningy atd to uz nikto nevidi !
veronickaPO napísal:ale ta priprava pred sutazou, treningy atd to uz nikto nevidi !to mi je jasne , mozno prave preto mam na to taký pohlad
dandy010 napísal:Ahoj Nika si zadana ? :D:D:Dco si snou chces dat paku???
papagiorgo napísal:Samozrejme :) skusil by som :)dandy010 napísal:Ahoj Nika si zadana ? :D:D:Dco si snou chces dat paku???
dandy010 napísal:papagiorgo napísal:Samozrejme :) skusil by som :)dandy010 napísal:Ahoj Nika si zadana ? :D:D:Dco si snou chces dat paku???
aNs_ napísal:teraz nwm komu mam drzat palce xDJa by som to s Nikou vybavil na remizu :)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]