Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Založte si svoju tému a v krátkosti sa nám predstavte. Ako dlho cvičíte, aké sú vaše miery, maximálky a pod...
Používateľov profilový obrázok
By Habbs
Caute,Mam 24 rokov.Cvicim uz niekolko rokov.V tomto novacik urcite niesom co sa tyka treningu,stravy.V mojich 18-stich rokoch som vyskusal 2 kury.V 20-tich som prestal cvicit nadobro(myslel som) ,ale zacal som pred rokom a pol opät cvicit a lutujem ,ze som prestal.Za ten rok/lebo v lete cvicim iba kondicne/ som pribral 18kg bez steroidov.Som len na doplnkov vyzivy a vytiahol som to s nimi vyssie jak vtedy so steroidami aj vahovo aj silovo.
Moje maxima:(nechodim uplne na doraz s vahou,su to rekordy v mojich kulturistickych treningoch vo viac opakovaniach)
Tlak:115kg 5x
Drep:157kg 4x
Mrtvy tah:160kg 4x
Vyska: 178
Vaha: cca 87-89 kedy jak

Reklama

Reklama

By papagiorgo
Habbs napísal:Caute,Mam 24 rokov.Cvicim uz niekolko rokov.V tomto novacik urcite niesom co sa tyka treningu,stravy.V mojich 18-stich rokoch som vyskusal 2 kury.V 20-tich som prestal cvicit nadobro(myslel som) ,ale zacal som pred rokom a pol opät cvicit a lutujem ,ze som prestal.Za ten rok/lebo v lete cvicim iba kondicne/ som pribral 18kg bez steroidov.Som len na doplnkov vyzivy a vytiahol som to s nimi vyssie jak vtedy so steroidami aj vahovo aj silovo.
Moje maxima:(nechodim uplne na doraz s vahou,su to rekordy v mojich kulturistickych treningoch vo viac opakovaniach)
Tlak:115kg 5x
Drep:157kg 4x
Mrtvy tah:160kg 4x
Vyska: 178
Vaha: cca 87-89 kedy jak

WELCOME..........WELCOME..........WELCOME..........WELCOME..........WELCOME..........WELCOME

dufam ze budes aj prispievat a tiez dufam , ze ti aj toto forum pomoze napredovat :mrgreen:

inak mohol by si hodit aj nejake fotecky ,ako si na tom :D
By Habbs
S tymi fotkami to nebude take jednoduche,kedze nemam fotak.Neskôr urcite budu.
By papagiorgo
Habbs napísal:S tymi fotkami to nebude take jednoduche,kedze nemam fotak.Neskôr urcite budu.
ale mobil mas urcite :mrgreen:
By kexo1
vitaj ake si mal kury? ak sa smiem spytat?
By Habbs
papagiorgo napísal:
Habbs napísal:S tymi fotkami to nebude take jednoduche,kedze nemam fotak.Neskôr urcite budu.
ale mobil mas urcite :mrgreen:
Telefon je uz pomaly historicky Sagem MX5
Dam si foto do avataru ,nieje to bohvieco ,ale je to starsia fotka,stoho telefonu.
By Habbs
kexo1 napísal:vitaj ake si mal kury? ak sa smiem spytat?
1.kura 10x deka 200x naposim 50x proviron +10kg hore
2.kura 8x sustanon(egypt) 8x test.enathat 200x cetabon 30xclomid +6kg hore
Druhu som daval o 8 mesiacov po prvej.
Bolo to ako vravim 6 rokov dozadu.Hoci mam teraz o 5 kil viac,neda sa to svalovo porovnat
By kexo1
myslim ze ta poznam z jedneho fora aspon sa mi zda ze tam mal niekto taku foto alebo podobnu
By kexo1
bol mi odniekial tvoj avatar povedomy a sorry ale musel som ti prispevok vymazat lebo v nom boli spomenute konkurencne fora
By Habbs
kexo1 napísal:bol mi odniekial tvoj avatar povedomy a sorry ale musel som ti prispevok vymazat lebo v nom boli spomenute konkurencne fora
Ospravedlnujem sa,myslel som si ,ze som nemal,to napisat. k5k7k
By papagiorgo
Habbs napísal:
kexo1 napísal:bol mi odniekial tvoj avatar povedomy a sorry ale musel som ti prispevok vymazat lebo v nom boli spomenute konkurencne fora
Ospravedlnujem sa,myslel som si ,ze som nemal,to napisat. k5k7k
je to v pohode j5u4 ,pridam to do pravidiel pre ostatných ,6.4,
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]