Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Založte si svoju tému a v krátkosti sa nám predstavte. Ako dlho cvičíte, aké sú vaše miery, maximálky a pod...
By minovky
Zdravim , Mam 17 rokov výšku okolo 175 cm a važim LEN 56 kg !!! Je to hrozneee . Chcem pribrať čo najviac kúpim hoci čo (na cene nezaleži) !! Prosiim poradte mi čo mam kupiť a ako mam cvičiť .

Reklama

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By pichta
Kupuj si co chces, pokial nemakas poriadne neporasties.
Ak chces mat hmotu, zacni jest. Hlavne mäso, okrem toho jedz vela mäsa a ako prilohu si daj riadnu kopu mäsa. Prestriedaj to mliecnymi vyrobkami.
Ked sa naucis jest tak potom si mozes nieco kupovat, lebo ako zaciatocnik zacnes hutat doplnok v kilach a ujde ti zakladna vec-jeto DOPLNOK stravy, nie je to hlavny chod. Pokial nemas dost energie a stavebnych latok v potrave ani ten najlepsi protein alebo steroid ti nepomoze.
Tak nepytaj sa co si mas kupit, vypracuj si rezim ako zjest denne 8 chodov jedla-ranajky, predsediata, desiata, obed, 2.obed, olovrant, prva vecera, druha vecera. Medzi tym mozes nieco v zmysle suplementu=doplnku vyzivy jest.
Nezabudni ze strava ma byt pestra!!
Ked sa naucis toto, tak potom zacni s gajnerom. A zacni makat, tvrdo makat. Neskor si kupis dalsie veci. Pri tvojej vyske a hmotnosti ti treba nejaky šrot-gajner a neskor si dokupis protein.
Postupne sa oťukas a ziskas viac vedomosti o strave a svojom tele.
By minovky
fuuu .Dakujem tak to som nevdel ze az tak vela treba jest :/ ale posnazim sa !!! lebo uz ma to nebavi ked idem do sprchy a vidim sa v zrkadel uplne suchy,tenky ! :/ Aj na kupalisko sa hanbim ist !
A neviete mi poradit aky Gajner a ako mam cvicit prosim .
By minovky
A este Februar cely som sa snazil jest co najviac stale som sa citil plny a nafuknuty no vo vahe sa skoro nic nezmenilo nejake to 1kg som pribral . :(
By Tazzman
Ahoj a vitaj na fóre :)

Musíš v prvom rade mať stravu a cvičiť (prípadne začať cvičiť)...skús si nejaký jednálniček vypracovať na základe témy poradte-mi-s-jedalni-kom-t936.html a hoď ho tam, nech ti borci poradia čo na tom upraviť...ja jem 6x denne, ale ty jedz kludne viac krát...hl. mäso, ryža, mliečne výrobky, cestoviny, vločky, vajcia atď...dodržiavaj pitný režim! (ak piješ mlieko, tak to nerátaj k tomu, ale osobitne ako nejaký chod, resp. najlepšie ako nejaký doplnok k večeri/raňajkám atď...nie že si na obed dáš liter mlieka :D)...
Ako písal pichta, doplnok je stále len doplnok a to veľa mladých ľudí nechápe...strava je betonový základ bez ktorého sa nepohneš...jasné, že môžeš brať niečo (vo výbere ti neporadím, nakoľko som v tom úplny laik), ale najprv sa musíš naučiť jesť a civčiť :)
Ešte jedna vec...nečakaj, že za mesiac či za pol roka budeš Schwarzeneger...v tomto sa mnoho ľudí sklame a prestane cvičiť

+ kludne by si mohol hodiť fotky ako to vyzerá...a po nejakom čase hodíš ďalšie a uvidíme progres...
By FitPotreby.sk
minovky napísal:Zdravim , Mam 17 rokov výšku okolo 175 cm a važim LEN 56 kg !!! Je to hrozneee . Chcem pribrať čo najviac kúpim hoci čo (na cene nezaleži) !! Prosiim poradte mi čo mam kupiť a ako mam cvičiť .
Ty si len poriadne precitaj, hlavne v clankoch blog.php
Strava je velmi dolezita, nastuduj si aky prijem bielkovin a sacharidov je optimalny pre tvoju vysku a vahu, pozri si aky si somatotyp, nastuduj si techniku cvikov a vyber si z treningovych planov, ktore su tu vypracovane.
Jedno zakladne pravidlo musis dodrzat, ak chces pribrat. Pocas dna musis minut menej energie ako si prijal.
Vybornou volbou na zaciatku je gainer ale vobec to nemusi byt pravidlo, niekedy je velmi dobry protein s nizsim podielom bielkovin okolo 60%.
By minovky
Velmi dakujem za vase odpovede . a chcem este ci je dobre kupit na zaciatok Gajner s velkym obsahom tuk ?
Prílohy
Fotka zo Silvestra :P ... To je čo :((
Fotka zo Silvestra :P ... To je čo :((
Snapshot_20121231.JPG (27.68 KiB) 2459 zobrazení
By Kotlik
Gainer s veľkým obsahom tuku? Neviem, či niečo také vôbec existuje, ale mne to príde dosť zbytočné, keďže tuku dáš do seba denne dostatok, skús nejaký jednoduchší na začiatok, s veľa sacharidmi. Ako ostatní hovoria, gainer ti nepomôže, musíš začať žrať a to znamená, že dva až trikrát denne sa naješ tak, že ak by si zhltol čo i len ďalší kúsok, tak by si sa dogrcal. Musíš žrať vkuse, myslieť len na to a na tréning. Tréning je najdôležitejší, preto čítaj a informuj sa.
By FitPotreby.sk
minovky napísal:Velmi dakujem za vase odpovede . a chcem este ci je dobre kupit na zaciatok Gajner s velkym obsahom tuk ?
Nikdy nieje obsah doplnkov koncipovany na obsah tuku. Tuk je to co nikto nechce.

Gainer je predovsetkym komplex sacharidov a bielkovin, aminokyselin, doplneny o vitaminy.
By Rozok
pichta napísal:Kupuj si co chces, pokial nemakas poriadne neporasties.
Ak chces mat hmotu, zacni jest. Hlavne mäso, okrem toho jedz vela mäsa a ako prilohu si daj riadnu kopu mäsa. Prestriedaj to mliecnymi vyrobkami.
Ked sa naucis jest tak potom si mozes nieco kupovat, lebo ako zaciatocnik zacnes hutat doplnok v kilach a ujde ti zakladna vec-jeto DOPLNOK stravy, nie je to hlavny chod. Pokial nemas dost energie a stavebnych latok v potrave ani ten najlepsi protein alebo steroid ti nepomoze.
Tak nepytaj sa co si mas kupit, vypracuj si rezim ako zjest denne 8 chodov jedla-ranajky, predsediata, desiata, obed, 2.obed, olovrant, prva vecera, druha vecera. Medzi tym mozes nieco v zmysle suplementu=doplnku vyzivy jest.
Nezabudni ze strava ma byt pestra!!
Ked sa naucis toto, tak potom zacni s gajnerom. A zacni makat, tvrdo makat. Neskor si kupis dalsie veci. Pri tvojej vyske a hmotnosti ti treba nejaky šrot-gajner a neskor si dokupis protein.
Postupne sa oťukas a ziskas viac vedomosti o strave a svojom tele.
sorry nic v zlom ale skoro cely prispevok je bullshit
ked napises maso a prilohu maso a mliecne vyrobky atd, tak asi neveis ze jemu bohato bude stacit 1,5g-2g/kg bielkovin ked vazi tak malo kg to ma spapane skoro hned,,, radsej sa zameraj na jedalnicky tak aby si doakazal az den zjest aspon 5g/kg kvalitnych sacahridov (komplexnych)
doplnky nemusis riesit zozacaitku telo si vystaci aj samotne, samozrejem casom prejdes na protein co je klasika a povedzme ze po pol roku mozes kreatin aby to malo aj nejaky efekt, gainer by som nekupoval sice si chudy ale gainer su sacharidy ktore dokazes nahradit lepsie a z kvalitnejsich zdrojov v gainery nie su vsetky sachre s nizkym gi, i ked si chudy predsa nechces naberat nekvalitne,,, staci ti pevna vola a motivacia vsetko dalsie pojde same..
ber to tak ze bielkoviny sa prijmaju tazsie ak sacharidy a su drahsie preto je protein lepsia volba,
hlavne nezabudni cvicit nohy !!! co vela ludi nerobi a potom sa cuduju ze nerastu, hlavne zaradovat klasicke objemove cviky, vsetko uz prestudujes na fore ;)
By minovky
ok. dobre dakujem za pomoc , neskôr dam fotku ako som natom ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]