Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Založte si svoju tému a v krátkosti sa nám predstavte. Ako dlho cvičíte, aké sú vaše miery, maximálky a pod...
Používateľov profilový obrázok
By Michael93
Zdravim, som tu nový(pomerne, málo som sem chodil). Chcel by som sa predstaviť, volám sa Michal Líška, pocházdam z Lučenca a cvičeniu sa venujem asi 5 rokov. Teraz mám 19 rokov a 1 rok sa intenzívne zameriavam na silový trojboj a tlak na lavičke v dresoch. Vyhral som absolútneho majstra sveta v doraste v tlaku(Las Vegas 2012, 230kg), 3x majstra sveta v tlaku a mam nejaky ten svetový rekord. Okrem toho som aj osobným trénerom, tak ak by niekto potreboval radu, rád mu pomôžem(samozrejme, keď prídem na to, ako to tu funguje :DD). Chcel by som sa aj touto cestou ponúknuť alternatívnym sponzorom, keďže je tento šport dosť finančne náročný. Nevedeli by ste mi niekto v tomto poradiť?? Dakujem

Reklama

Reklama

By papagiorgo
Michael93 napísal:Zdravim, som tu nový(pomerne, málo som sem chodil). Chcel by som sa predstaviť, volám sa Michal Líška, pocházdam z Lučenca a cvičeniu sa venujem asi 5 rokov. Teraz mám 19 rokov a 1 rok sa intenzívne zameriavam na silový trojboj a tlak na lavičke v dresoch. Vyhral som absolútneho majstra sveta v doraste v tlaku(Las Vegas 2012, 230kg), 3x majstra sveta v tlaku a mam nejaky ten svetový rekord. Okrem toho som aj osobným trénerom, tak ak by niekto potreboval radu, rád mu pomôžem(samozrejme, keď prídem na to, ako to tu funguje :DD). Chcel by som sa aj touto cestou ponúknuť alternatívnym sponzorom, keďže je tento šport dosť finančne náročný. Nevedeli by ste mi niekto v tomto poradiť?? Dakujem
:a197
By FitPotreby.sk
Ahoj a VITAJ, tak sa rychlo porozhliadni, lebo takych ludi ako si Ty tu potrebujeme.
A gratulujem k tym uspechom. Ked zistis ako, tak sa pochval aj fotkami, alebo videom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]