Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Bydlisko: Martin Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 88kg Výška: 190cm najobľúbenejšia značka doplnkov: bsn Sponzora: nemám
Zdravím všetkých !
Tak v krátkosti sa Vám tu predstavím, mám 18 rokov pochádzam z Martina, cvičiť som začal pred 2 rokmi začínal som na váhe 68kg pri výške 190cm, viete si to predstaviť? Trčali mi rebrá a kosti, postupne som si povedal že to potrebuje zmenu k cvičeniu ma inšpiroval tato, ktorý mi stále vravel nech klikujem a že nech idem do posilky, nakoniec som sa otom porozprával aj so skúsenejším spolužiakom , a tak som to vyskúšal , bodybuilding ako jediný z XX športov ktoré som vystriedal ma začal naozaj baviť ! Po čase som sa dostal na váhu 88kg, čoraz viac informácii o strave, tréningu som sa učil, pred dvoma mesiacmi som dostal zápal pľúc, bol som mesiac odstavený od cvičenia a váha mi padla na 78kg ,od júla tohto roka som začal zase makať a viem že na tých 88kg to pôjde v pohode , horšie to už bude dostať sa na vysnívanych 95+, idealne 100kg, moja veľká inšpirácia je Zyzz a Schwarzenegger, pretože výškovo sa môžem snimi rovnať, a Zyzz je zároveň aj môj cieľ a moja predstava otom ako by som mal vyzerať.
Takže za tie dva roky som nadobudol nejaké tie začiatočnícke skúsenosti, 1 rok bol síce oničom, ako hlupák som necvičil nohy, ale posledný rok už aj tie, zažil som počas týchto 2 rokov,veľa ľudí čo mi neprialo ale aj tých čo mi prialo, a samozrejme aj veľa pádov, ale dokázal som sa k váhe vrátiť aj nabrať môj maximum je tých 88kg kde som bol pred 2 mesiacmi, verím že to dám nazad.
Inač strašne závidím nižším ľudom. :/ Aspoň keby som o 10cm menší.
Aktuálne berem : gainer, protein, creatin, sterol complex, casein
Poďakoval:98 x Obdržal:161 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Bydlisko: Martin Poďakoval:182 x Obdržal:313 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Ahoj. Vitaj u nas. Takze Martincan.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
aesthetic
Predmet príspevku: Re: Aesthetic
Napísal: Ned Júl 08, 2012 9:01 pm
nemluvna
Bydlisko: Martin Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 88kg Výška: 190cm najobľúbenejšia značka doplnkov: bsn Sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Tak tak. Kukám že aj ty :))
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Ned Júl 08, 2012 9:11 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:98 x Obdržal:161 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
aesthetic píše:
vlastomenn píše:
budes tu mat protekciu
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Bydlisko: Martin Poďakoval:182 x Obdržal:313 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
aesthetic píše:
vlastomenn píše:
Ak bude zaujem o trenerske sluzby a poradenstvo (kvalitne vysledky) treba ma kontaktovat.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
aesthetic
Napísal: Pon Júl 09, 2012 4:43 am
nemluvna
vlastomenn píše:
aesthetic píše:
vlastomenn píše:
Ak bude zaujem o trenerske sluzby a poradenstvo (kvalitne vysledky) treba ma kontaktovat.
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz