Tak v krátkosti sa Vám tu predstavím, mám 18 rokov pochádzam z Martina, cvičiť som začal pred 2 rokmi začínal som na váhe 68kg pri výške 190cm, viete si to predstaviť? Trčali mi rebrá a kosti, postupne som si povedal že to potrebuje zmenu k cvičeniu ma inšpiroval tato, ktorý mi stále vravel nech klikujem a že nech idem do posilky, nakoniec som sa otom porozprával aj so skúsenejším spolužiakom , a tak som to vyskúšal , bodybuilding ako jediný z XX športov ktoré som vystriedal ma začal naozaj baviť ! Po čase som sa dostal na váhu 88kg, čoraz viac informácii o strave, tréningu som sa učil, pred dvoma mesiacmi som dostal zápal pľúc, bol som mesiac odstavený od cvičenia a váha mi padla na 78kg ,od júla tohto roka som začal zase makať a viem že na tých 88kg to pôjde v pohode , horšie to už bude dostať sa na vysnívanych 95+, idealne 100kg, moja veľká inšpirácia je Zyzz a Schwarzenegger, pretože výškovo sa môžem snimi rovnať, a Zyzz je zároveň aj môj cieľ a moja predstava otom ako by som mal vyzerať.
Takže za tie dva roky som nadobudol nejaké tie začiatočnícke skúsenosti, 1 rok bol síce oničom, ako hlupák som necvičil nohy, ale posledný rok už aj tie, zažil som počas týchto 2 rokov,veľa ľudí čo mi neprialo ale aj tých čo mi prialo, a samozrejme aj veľa pádov, ale dokázal som sa k váhe vrátiť aj nabrať môj maximum je tých 88kg kde som bol pred 2 mesiacmi, verím že to dám nazad.
Inač strašne závidím nižším ľudom. :/ Aspoň keby som o 10cm menší.
Aktuálne berem : gainer, protein, creatin, sterol complex, casein