Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Založte si svoju tému a v krátkosti sa nám predstavte. Ako dlho cvičíte, aké sú vaše miery, maximálky a pod...
Používateľov profilový obrázok
By tomassuchy
Zdravim vás,něco krátce o mě,posiluji už dlouhá léta,mám to jako koníček,dělám i bojový sport ( box ).Celou dobu užívám proteiny a gainery.Zde mě dostal jeden mladý kluk reklamou,nějaký audi nebo co,že se tu prý dají sehnat steroidy,chtěl bych to zkusit a vylepšit ještě více svou postavu,děkuji za nabídky

Reklama

Reklama

By silvo
tomassuchy napísal:Zdravim vás,něco krátce o mě,posiluji už dlouhá léta,mám to jako koníček,dělám i bojový sport ( box ).Celou dobu užívám proteiny a gainery.Zde mě dostal jeden mladý kluk reklamou,nějaký audi nebo co,že se tu prý dají sehnat steroidy,chtěl bych to zkusit a vylepšit ještě více svou postavu,děkuji za nabídky
Ahoj. Tesi ma ze si sem prisiel. A mame tu dalsieho Ceskeho brata. :a198
By tomassuchy
jinak jsem už rok ženatý,mám dvě dcery.Amálka - 4 měsíce a Natálka 1,5 roku.Takže to že budu impotentní,mi už vůbec nevadí,nebráním se tomu brát klidně něco tvrdšího
By hruskamara
tomassuchy napísal:jinak jsem už rok ženatý,mám dvě dcery.Amálka - 4 měsíce a Natálka 1,5 roku.Takže to že budu impotentní,mi už vůbec nevadí,nebráním se tomu brát klidně něco tvrdšího
koukám že bude vostrej jak břitva, co? :a15
držim palce a modlim se za tebe :a22
By silvo
tomassuchy napísal:jinak jsem už rok ženatý,mám dvě dcery.Amálka - 4 měsíce a Natálka 1,5 roku.Takže to že budu impotentní,mi už vůbec nevadí,nebráním se tomu brát klidně něco tvrdšího
To urcite nebudes cyklus treba zostavit spravne a tak isto aj jeho zaver s nasadenim spravnych latok. Ale toto uz nie rozhovor pre tuto temu.
By tomassuchy
to je osobní problém,mám souseda a trochu mezi sebou soutěžíme,i když někdy to má se srandou dost málo společného,už jsme se několikrát poprali a on jede v AS už dva roky,tak ho chci ještě předběhnout
By silvo
tomassuchy napísal:to je osobní problém,mám souseda a trochu mezi sebou soutěžíme,i když někdy to má se srandou dost málo společného,už jsme se několikrát poprali a on jede v AS už dva roky,tak ho chci ještě předběhnout
Netreba zabudnut ze su aj ine faktory aby si z AS dosahoval pozadovane vysledky spanok, strava, trening.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]