Cvicim priblizne 4-5 r. a mam skusenosti z oblasti kulturistiky a stravovania,viem poradit v obidvoch smeroch
Moje miery su:vyska 182cm,vaha 82kg (momentalne som v objemovo risovacej faze)
Som vyznavacom Hardcore treningov,idem cvicit naplno a s radostou (ked viem ze sa mi nechce radsej tam ani nejdem,lebo viem ze to nema zmysel)
Som zastancom nazoru,ze spravna zivotosprava,spanok a pravidelne cvicenie vas privedie jak k dusevnemu uspokojeniu tak aj tomu vasmu vysnivanemu fyzickemu,teda z ektomorfa na mezomorfa alebo aj endomorfa hlavne zalezi na tom aby ste sa vy sami citili najlepsie (teda nie kvoli velkym rukam a hrudniku),kvoli kockam :-) a v nutornemu uspokojeniu
V mojom pripade sa da tazko hovorit o maximalkach kedze idem vzdy Hardcore,ale postupom casu sa predstavym aj v tomto smere
Freedom
Co sa tyka cvicenia som velky pedant teda moje treningy maju pravidelnost a vsetko co k tomu patri napr. u mna je zaklad velmi kvalitna rozcvicka max.sustredenost a kontrakcia
Kedze som zacinajucim moderatorom tohto fora bol by som rad hlavne zacinajucim cvicencom aby sa mi nebali napisat a opytat sa cohokolvek co sa tyka cvicenia a stravy,budem dufat ze budem ako pre zaciatocnikov tak aj pre toto forum uzitocny.
Kedze v mojich skusenostiach moze byt aj medzera,staci sa zaregistrovat prebehnut forum kde je vela uzitocnych a skusenejsich ludi zaoberajucich sa tematikou ako je kulturistika a spravna zivotosprava.
Prílohy
Toto nie je pre teba,
toto je HARDCORE! Freedom