Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Bydlisko: Nemecko Poďakoval:5 x Obdržal:3 x Meno a priezvisko: veronika.stey Vek: 28 Pohlavie: žena Cvičím: menej ako 1r. Trénerské licencie: Tomahawk Spinning Licence Hmotnosť: 64kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Ahoj,
take bych se chtela predstavit. Jmenuju se Veronika a je mi 28 let. Jsem 171 cm vysoka a vazim 62 kg. Ostatni miry jsem napsala do profilu.
Sportuju od meho 5 roku... ale ne bodybuilding. Tomu se venuju nyni 3 tydny.
Muj cil je snizit muj tuk na 16% - ted mam kolem 21 a delat neco pro me telo.
A moooc me to bavi. Jsem moc rada, ze sem tohle forum nasla. Ziji v Nemecku a ta nemecka fora
se mi moc nelibi.
Preju Vam pekny den
Veronika Stey
http://steyveronika.blogspot.de/
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: Jeste jedna slecna...ahojky
Napísal: Pon Aug 06, 2012 12:47 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:99 x Obdržal:169 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
veronika.stey píše:
Ahoj,
take bych se chtela predstavit. Jmenuju se Veronika a je mi 28 let. Jsem 171 cm vysoka a vazim 62 kg. Ostatni miry jsem napsala do profilu.
Sportuju od meho 5 roku... ale ne bodybuilding. Tomu se venuju nyni 3 tydny.
Muj cil je snizit muj tuk na 16% - ted mam kolem 21 a delat neco pro me telo.
A moooc me to bavi. Jsem moc rada, ze sem tohle forum nasla. Ziji v Nemecku a ta nemecka fora
se mi moc nelibi.
Preju Vam pekny den
Veronika Stey
to sme radi že aj babenky sa tu sem tam objavia babenky na kulturistickom fore su ojedinilý inventár
kludne sa pýtaj ked niečo budeš potrebovať , poradime ti vo vsetkom
mimochodom môžeme vedieť ako si nás našla ? ujo gúgl ?
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Bydlisko: Nemecko Poďakoval:5 x Obdržal:3 x Meno a priezvisko: veronika.stey Vek: 28 Pohlavie: žena Cvičím: menej ako 1r. Trénerské licencie: Tomahawk Spinning Licence Hmotnosť: 64kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
dekuju Vam kluci... ja se budu ptat.. ano:) ja si musim nejdriv zvyknout na tu slovenstinu
A na mou cestinu taky.. ziji uz 10 let v nemecku a nejak tu rec pomalu zapominam.
Tuhle stranku jsem nasla na googlu:)
Veronika
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Pon Aug 06, 2012 12:58 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:99 x Obdržal:169 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
veronika.stey píše:
dekuju Vam kluci... ja se budu ptat.. ano:) ja si musim nejdriv zvyknout na tu slovenstinu
A na mou cestinu taky.. ziji uz 10 let v nemecku a nejak tu rec pomalu zapominam.
Tuhle stranku jsem nasla na googlu:)
Veronika
kludne pis ceskoslovensky
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
veronika.stey
papagiorgo píše:
kludne pis ceskoslovensky
Okay.. pokusim se o to. Hehe.
taaak a Feierabend..(mam ted volno... tak zatim ahoj...)
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Poďakoval:192 x Obdržal:341 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Ahoj. No vitam ta u nas. No toto snad nie je mozne dalsie ziena pribudne co ma milo potesi.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Tazzman
Poďakoval:16 x Obdržal:1 x Meno a priezvisko: Igor Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 85kg Výška: 187cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
Tak aj ja ta tu vitam...snad ta to neprejde po mesiaci ako niektorych
Este by ma zaujimalo, ako si pisala, ze od mala sportujes...myslis vseobecne alebo sa venujes nejakemu konkretnemu sportu?
Podpis autora:
Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
veronika.stey
Tazzman píše:
Tak aj ja ta tu vitam...snad ta to neprejde po mesiaci ako niektorych
Este by ma zaujimalo, ako si pisala, ze od mala sportujes...myslis vseobecne alebo sa venujes nejakemu konkretnemu sportu?
Neboj, me to neprejde... ja jsem v 5-6 zacala s biatlonem a delala jsem jeste do 17 atletiku zavodne.
Jinak jsem hrala 6 let volejbal, 4 roky fotbal, 1 rok taekwondo, 3 roky hasice, 3gymnastiku.. ale to me nejak dlouho nedrzelo..
Pak jsem odjela do Anglie a do Nemecka a ve 21 se mi narodil syn.. no a ted je prckovi 7.. a je uz samostatnejsi.. takze ja se zase muzu venovat sportu..
:)
pekny vecer preji
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
veronika.stey
vlastomenn píše:
Ahoj. No vitam ta u nas. No toto snad nie je mozne dalsie ziena pribudne co ma milo potesi.
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz