whoo napísal:Damien20 napísal:Ahoj ...
Potrebujem trošku pomôcť .. mám 178cm a vážim 60kg a mám 16 rokov .. cvičím už pol roka a neviem pribrať na váhe , môžem jesť hoci čo a hoci kedy, ale nedokážem pribrať. Chcem sa spýtať či mi viete odporučiť nejaký prípravok na pribratie a a zároveň na zväčšenie objemu svalov. Alebo nejak poradiť , čo by som mal robiť. ďakujem za odpoveď 
trochu zlu temu si si na to vybral nemyslis? skus sa spytat tu: http://bodybuilding-forum.sk/viewtopic. ... 8867#p8867
whoo, porad mu nieco, nech Ta dobehne na vahe
ale teraz vazne ja som mal rovnaky problem, ked som mal tych 16 (fuj to uz bolo davno)
zakladne pravidlo by malo byt asi stare zname pri naberani hmoty, pocas dna musis minut menej energie ako prijmes, takze asi zacat skutocne strazit kalorie
komplexne sacharidy - najma po treningu prirodzenou stravou, ak nevies dat tolko kolko potrebujes doplnit gainerom alebo niecim sacharidovym
potom zase bielkovina ako zakladna stavebna hmota protein - mal by Ti cez usi tiect

to som fakt niekde pocul
mas asi rychli metabolizmus - mozno by bolo dobre spanok nejak premiesat s jedenim, ked sa zobudis nahodne v noci maj po ruke zarobeny nejaky proteinovo sacharidovy napoj a supni ho do seba, potom spis dalej