budem mat snahu moderovat toto forum v nasledujucom takze: :a198
orientujem sa hlavne v otazkach problematiky suplementacie, doplkov, stravy a anabolickych steroidov
takze akekolvek otazky, sem snimi
Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
Reklama
Reklama
FitPotreby.sk napísal:Ahojje tu prvý den chvilu mu potrva , kým sa s nim oboznami
to ze si starsi ako vacsina uzivatelov by malo byt len dobre, dobre pre nich cim starsi tym skusenejsi nie?
Mna by zaujimalo co hovoris na forum, vseobecne v porovnani s inymi podobnymi forami?
Ci Ti tu nieco vadi prekaza a pod. alebo, ci je to napeckovane forum?
FitPotreby.sk napísal:Ahojjak slivovica čím starsia , tým lepšia či ?
to ze si starsi ako vacsina uzivatelov by malo byt len dobre, dobre pre nich cim starsi tym skusenejsi nie?
FitPotreby.sk napísal:Ahojv podstate a v skratke forum ma vsetko co forum asi mat moze....zatial som nenasiel vec co by mi tu chybala.
Mna by zaujimalo co hovoris na forum, vseobecne v porovnani s inymi podobnymi forami?
Ci Ti tu nieco vadi prekaza a pod. alebo, ci je to napeckovane forum?
týpek napísal:vyzera to na riadny kusisko masa daj nejaku fotku zpreduradsej nie
motaba napísal:ale no nenechaj sa prosiť všetci by sme ju privítalitýpek napísal:vyzera to na riadny kusisko masa daj nejaku fotku zpreduradsej nie
milankos512 napísal:asi sa hambimotaba napísal:ale no nenechaj sa prosiť všetci by sme ju privítalitýpek napísal:vyzera to na riadny kusisko masa daj nejaku fotku zpreduradsej nie
papagiorgo napísal:a myslíš že sa má prečo ? ja myslím že nie odzadu je to riadne hovädo tak prečo nepridať aj foto z predu ...milankos512 napísal:asi sa hambimotaba napísal:ale no nenechaj sa prosiť všetci by sme ju privítalitýpek napísal:vyzera to na riadny kusisko masa daj nejaku fotku zpreduradsej nie
papagiorgo napísal:asi sa hambihaNbi
motaba napísal:nemam a ak mam nieje to fotene z predu....tak chcel by som vidiet ake hovado si teraz
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]