Sibutramin - osobně nechápu, kdo tuhle látku může užívat. Je mi po ní prostě fyzicky špatně. To není nechutenství, to je nevolnost. Nejhorší sajrajt, co kdy vzniknul.
Adipex retard - legendární zlatá vajíčka. Tady taky nechápu jejich oblíbenost, snad jen kvůli tomu, že nic jiného nebylo. Vzít tak jednu, dvě dávky, pak s tím pryč, protože je to podobné jako sibutramin, nechuť k jídlu, ale hodně nepříjemná.
Semaglutid - to mě překvapilo hodně příjemně. Poprvé v životě něco, co tlumí chuť k jídlu, brutálně efektivně, a přitom to není stimulant. Jediný vedlejší účinek, který jsem pozoroval byla pachuť v ústech. Užíval jsem jen 14 dnů, ale jídlo bylo prostě na vedlejší koleji. Hlad se nedostavil ani po tréninku. Příjemné bylo, že funguje cca 6 dnů, takže lze načasovat, 6 dnů držet dietu, jeden den nechat vyprchat, udělat "refeed" a potom pokračovat. Užíval jsem i perorální formu /Rybelsus/, ale úplně vyhozené peníze. Účinek naprosto zanedbatelný. Jsem zvědavý na tirzepatid (Mounjaro).
Clenbuterol - dneska už bych si ho nevzal ani náhodou, ale funguje velmi slušně, i když po omezenou dobu. U mě osobně zvyšuje nitrooční tlak, mám pocit, jako by mi chtěl někdo zevnitř vymáčknout bulvy ven. Pro termogenní efekt stačí už 60 mcg na den na začátek. Zkoušel jsem i Calmaben pro "vyčištění receptorů", protože zvyšuje krevní tlak, tak to po jeho použití vypadá, že najednou clenbuterol znovu funguje, ale je to jenom falešný signál, protože ty silné vedlejší účinky jsou spojeny právě s tím zvýšeným krevním tlakem po Calmabenu /diphenhydramin/. Ale dobře jsem se vyspal, na to je Calmaben král.
Salbutamol - můj osobní favorit, snižuje hladinu inzulínu, takže redukuje chuť k jídlu, ale ne tak zásadně, abych se nenajedl, když chci. Potlačuje díky nízké hladině inzulínu dost chuť na sladké. Vedlejší účinky jsou velmi příznivé - stimulant, mírné antidepresivum, upravuje cholesterol. Krátký half-life, vysazuju na víkend úplně. Navíc je anabolický, přičemž snad nevím o žádné jiné nehormonální látce, která by tohle uměla, a funguje dokonce i bez cvičení. Prostě velmi univerzální voják
Phenylpropanolamin neboli nor-efedrin a s ním související velmi, velmi efektivní stack zvaný NYC. Téměř zapomenutá věc, kombo působící na různé receptory regulující spalování tuku. Užívá se 20-25 mg nor-efedrinu společně s 5 mg yohimbinu a 200 mg kofeinu. Většina lidí popisuje problémy, když spojí yohimbin s efedrinem, ale s nor-efedrinem funguje bez obtíží. Nor-efedrin má větší termogenní účinky a méně stimuluje CNS než klasický efedrin. Takže po něm člověk není jak elektrická myš. Nesmí užívat ženy - daleko větší riziko mrtvice, než u mužů, proto byl svého času stažen z trhu. Taková perlička, na Slovensku se dá koupit bez předpisu
Efedrin - no to prostě srdcovka, osobně užívám jen s kofeinem, a nedodržuju dávkování 1 ku 10, ale spiš 1 ku 5. Podle posledních výzkumů pro spalování tuků je nejlepší užívat menší dávky - 10 mg, každé 2 hodiny. Někdo tu psal, že jeho termogenní efekt je nízký, je to možné, ale vynahradí to snížením chuti k jídlu. Což je na druhou stranu zase problém, když ho člověk používá jako stimulant před objemovým tréninkem. Aspirin je podle všeho v ECA stacku úplně zbytečný, yohimbin zlepší účinkování, ale kdo ho snese:/ a v USA ho cpou do všech těch spalovačů:(
T3 - hormony štítné žlázy mě osobně činí hodně nasraným a nervním, takže je neužívám, pokud člověk nemá třeba tren nebo HGH, je lepší se jim vyhnout. Měl jsem i Triacanu legendární a bylo to podobné.
Tak snad někoho inspiruju.