Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: Sintl.petr Vek: 21 Pohlavie: muž Cvičím: 5r. Hmotnosť: 70kg Výška: 178cm Sponzora: nemám
Ahoj všem,
kontrétně místnímu leaderovi vlastomennu.
Obracím se sem, kvůli nedostatečné znalosti v této oblasti, ale jsem si vědom případných následků, či jiných strašáků a jsem zcela přesvědčen tak učinit (brát AS).
Můj problém je asi takový, trpím obrnou a můj stav je velmi proměnlivý. Mám problémy s fyzickou aktivitou, která mě téměř pokaždý odrovná. Nejhůře na tom jsou nohy, největší problém je chůze do schodů , ze schodů a jiné aktivity , kde se zapojují primarně nohy. Jedním slovem, moje síla je velmi nízká. Za tu dobu mi velmi ochablo svalstvo (atrofie svalstva), používal jsem léky jako jsou Kortikosteroidy , které zlepšily na krátkou dobu můj stav. Avšak zapříčinily rychlejší atrofii svalové hmoty.
Poradil jsem se se svým neurologem, ohledně Anabolických steroidů a věc vypadá asi tak, že mi doporučil, Ať do toho jdu, že by to mohlo změnit průběh této nemoci. Doporučil , ať si seženu všechno ilegální cestou :)
Jsem laik a téměř vůbec se v tom nevyznám, jenom tak něco málo, co jsem si našel na internetu. Rozhoduji se k těmto věcem :
Testosteron + oxandrolon
Testosteron - bohužel nevím jaký, vím akorát že se liší jednotlivé druhy podle rychlosti a poločasu rozpadu, každopádně nevím co je nejelpší, ideální by byla taková verze , která by se nemusela často aplikovat, tudíš ty pomalejší verze.
Oxandrolon - z důvodu, že jeho hlavní učel je síla. Pro tutu vlastnost , chci určitě tuto látku zkusit, jiný důvod ani moc není, ještě kvůli tomu že je relativně bezpečný .
Drůhá kůra mezi kterou se rozhoduji je : Testosteron + boldenon , tuto kůru kvůli častému doporučování, jiný důvod prakticky nemám.
Na rovinu, účel kůry je hlavně zvýšit sílu a nabrat trochu sval. hmoty, testosteron + oxandrolon mi přijdou jako velmi dobrá kůra, zajímá mě Váš názor.
Pak začátečnické otázky a nejasnosti :
1)Jak poznám falzifikát Oxandrolonu a testosteronu
2)Jaká je nejelpší verze Oxandrolonu (značka/firma/cena) ?
3)Jaká je nejepší vezre Testosteronu ?(značka/firma/cena)
4) Jak zařadit PCT a z čeho by se měla skládat , pokud pojedu Testo. + oxandralon
5) Prý se testosteron + oxandrolon navzájem synergizují.
6) Jaké vedllejší (méně známé účinky) můžu čekat ?
7) Nějaké důležité věci, které bych měl vědět než se do toho pustím (kromě vedlejších příznaků,finanční náročnosti )
Děkuju za Vaše názory, vítam každou radu.
Petr
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bazy
Predmet príspevku: Re: Začátečník, použítí AS při nemoci
Napísal: Str Júl 18, 2012 5:11 am
kecal
Poďakoval:20 x Obdržal:3 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 100kg Výška: 185cm najobľúbenejšia značka doplnkov: extrifit Sponzora: nemám
Tak pokud nakoupíš rovnou u Vlastomena tak dostanes 100% funkční věci za super cenu. K ostatním otázkám ti odpoví jiní :)
hodně štěstí
Podpis autora:
No PAIN, NO GAIN!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
ryzoto
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 80kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition Sponzora: nemám
to si z kade prišiel nato že dostaneš 100% funkčné
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Štv Júl 19, 2012 8:33 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:98 x Obdržal:161 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
ryzoto píše:
vyskusaj kupit v inom shope to iste co na steroidy.eu a sam uvidis ten rozdiel .
na steroidy.eu dostanes vsetko v original kvalite , narozdiel od iných shopov , kde dostanes same fejky ( v tom lepsom pripade ) , prazdnu krabicu alebo kamen v baliku ( v horšom pripade ) alebo nedostanes vobec nic ( v tom najhorsom pripade )
snad ti staci taketo vysvetlenie
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Štv Júl 19, 2012 8:34 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:98 x Obdržal:161 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
papagiorgo píše:
ryzoto píše:
vyskusaj kupit v inom shope to iste co na steroidy.eu a sam uvidis ten rozdiel .
na steroidy.eu dostanes vsetko v original kvalite , narozdiel od iných shopov , kde dostanes same fejky ( v tom lepsom pripade ) , prazdnu krabicu alebo kamen v baliku ( v horšom pripade ) alebo nedostanes vobec nic ( v tom najhorsom pripade )
a mimochodom necvicis ani rok takze nepredpokladam ze by si nieco o steroidoch vedel
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
ryzoto
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 80kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition Sponzora: nemám
papagiorgo píše:
papagiorgo píše:
ryzoto píše:
a mimochodom necvicis ani rok takze nepredpokladam ze by si nieco o steroidoch vedel
čo s tým dĺžka cvičenia? niektorý cvičia aj 10 rokov a nevedia skoro nič
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Štv Júl 19, 2012 8:43 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
ryzoto píše:
papagiorgo píše:
papagiorgo píše:
ryzoto píše:
čo s tým dĺžka cvičenia? niektorý cvičia aj 10 rokov a nevedia skoro nič
je mi jasne že si nepochopil ako som to myslel , ale čo už .
a dost uz spamu , tato tema je o inom
Za tento príspevok autora
papagiorgo
poďakoval uživateľ
bazy
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:182 x Obdržal:313 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
sintl.petr píše:
Ahoj všem,
kontrétně místnímu leaderovi vlastomennu.
Obracím se sem, kvůli nedostatečné znalosti v této oblasti, ale jsem si vědom případných následků, či jiných strašáků a jsem zcela přesvědčen tak učinit (brát AS).
Můj problém je asi takový, trpím obrnou a můj stav je velmi proměnlivý. Mám problémy s fyzickou aktivitou, která mě téměř pokaždý odrovná. Nejhůře na tom jsou nohy, největší problém je chůze do schodů , ze schodů a jiné aktivity , kde se zapojují primarně nohy. Jedním slovem, moje síla je velmi nízká. Za tu dobu mi velmi ochablo svalstvo (atrofie svalstva), používal jsem léky jako jsou Kortikosteroidy , které zlepšily na krátkou dobu můj stav. Avšak zapříčinily rychlejší atrofii svalové hmoty.
Poradil jsem se se svým neurologem, ohledně Anabolických steroidů a věc vypadá asi tak, že mi doporučil, Ať do toho jdu, že by to mohlo změnit průběh této nemoci. Doporučil , ať si seženu všechno ilegální cestou :)
Jsem laik a téměř vůbec se v tom nevyznám, jenom tak něco málo, co jsem si našel na internetu. Rozhoduji se k těmto věcem :
Testosteron + oxandrolon
Testosteron - bohužel nevím jaký, vím akorát že se liší jednotlivé druhy podle rychlosti a poločasu rozpadu, každopádně nevím co je nejelpší, ideální by byla taková verze , která by se nemusela často aplikovat, tudíš ty pomalejší verze.
Oxandrolon - z důvodu, že jeho hlavní učel je síla. Pro tutu vlastnost , chci určitě tuto látku zkusit, jiný důvod ani moc není, ještě kvůli tomu že je relativně bezpečný .
Drůhá kůra mezi kterou se rozhoduji je : Testosteron + boldenon , tuto kůru kvůli častému doporučování, jiný důvod prakticky nemám.
Na rovinu, účel kůry je hlavně zvýšit sílu a nabrat trochu sval. hmoty, testosteron + oxandrolon mi přijdou jako velmi dobrá kůra, zajímá mě Váš názor.
Pak začátečnické otázky a nejasnosti :
1)Jak poznám falzifikát Oxandrolonu a testosteronu
2)Jaká je nejelpší verze Oxandrolonu (značka/firma/cena) ?
3)Jaká je nejepší vezre Testosteronu ?(značka/firma/cena)
4) Jak zařadit PCT a z čeho by se měla skládat , pokud pojedu Testo. + oxandralon
5) Prý se testosteron + oxandrolon navzájem synergizují.
6) Jaké vedllejší (méně známé účinky) můžu čekat ?
7) Nějaké důležité věci, které bych měl vědět než se do toho pustím (kromě vedlejších příznaků,finanční náročnosti )
Děkuju za Vaše názory, vítam každou radu.
Petr
Takze jednoznacne skus Induject-250+Oxandrolone alebo Stanozolol
Obe varianty su vhodne. Vedlajsie ucinky su mierne ale nie take ze poskodia organizmus. To uz je o megadavkach bez kontroly.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot], Seznam Screenshot [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz