bodybuilding televízia

bbf-club Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ.
Chcete vedieť viac? »

Tréner & Klient

Stále sa vám nedarí? Neviete ako na to?

Kontaktujte nášho trénera

Pozerajte ako sa dosahujú skutočné výsledky. Váš sen je na dosah. Náš tréner vie ako na to!

Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.

fitness katalóg

• hľadáte fitness trénera?
  • hľadáte fitnesscentrum?
  • ste fitness tréner/inštruktor?
  • vlastníte fitnesscentrum?

Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier.

Registrácia on-line pre trénerov ZADARMO!

www.fitnesskatalog.eu »

Naše projekty

Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Sob Júl 28, 2012 1:43 pm Aktuálny čas je Sob Júl 28, 2012 1:43 pm

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 8 ] 
Autor Správa
sintl.petr
 Predmet príspevku: Začátečník, použítí AS při nemoci
Napísal: Uto Júl 17, 2012 8:28 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Meno a priezvisko: Sintl.petr
Vek: 21
Pohlavie: muž
Cvičím: 5r.
Hmotnosť: 70kg
Výška: 178cm
Sponzora: nemám
Ahoj všem,
kontrétně místnímu leaderovi vlastomennu.
Obracím se sem, kvůli nedostatečné znalosti v této oblasti, ale jsem si vědom případných následků, či jiných strašáků a jsem zcela přesvědčen tak učinit (brát AS).

Můj problém je asi takový, trpím obrnou a můj stav je velmi proměnlivý. Mám problémy s fyzickou aktivitou, která mě téměř pokaždý odrovná. Nejhůře na tom jsou nohy, největší problém je chůze do schodů , ze schodů a jiné aktivity , kde se zapojují primarně nohy. Jedním slovem, moje síla je velmi nízká. Za tu dobu mi velmi ochablo svalstvo (atrofie svalstva), používal jsem léky jako jsou Kortikosteroidy , které zlepšily na krátkou dobu můj stav. Avšak zapříčinily rychlejší atrofii svalové hmoty.
Poradil jsem se se svým neurologem, ohledně Anabolických steroidů a věc vypadá asi tak, že mi doporučil, Ať do toho jdu, že by to mohlo změnit průběh této nemoci. Doporučil , ať si seženu všechno ilegální cestou :)

Jsem laik a téměř vůbec se v tom nevyznám, jenom tak něco málo, co jsem si našel na internetu. Rozhoduji se k těmto věcem :

Testosteron + oxandrolon
Testosteron - bohužel nevím jaký, vím akorát že se liší jednotlivé druhy podle rychlosti a poločasu rozpadu, každopádně nevím co je nejelpší, ideální by byla taková verze , která by se nemusela často aplikovat, tudíš ty pomalejší verze.

Oxandrolon - z důvodu, že jeho hlavní učel je síla. Pro tutu vlastnost , chci určitě tuto látku zkusit, jiný důvod ani moc není, ještě kvůli tomu že je relativně bezpečný .

Drůhá kůra mezi kterou se rozhoduji je :
Testosteron + boldenon , tuto kůru kvůli častému doporučování, jiný důvod prakticky nemám.

Na rovinu, účel kůry je hlavně zvýšit sílu a nabrat trochu sval. hmoty, testosteron + oxandrolon mi přijdou jako velmi dobrá kůra, zajímá mě Váš názor.

Pak začátečnické otázky a nejasnosti :
1)Jak poznám falzifikát Oxandrolonu a testosteronu
2)Jaká je nejelpší verze Oxandrolonu (značka/firma/cena) ?
3)Jaká je nejepší vezre Testosteronu ?(značka/firma/cena)
4) Jak zařadit PCT a z čeho by se měla skládat , pokud pojedu Testo. + oxandralon
5) Prý se testosteron + oxandrolon navzájem synergizují.
6) Jaké vedllejší (méně známé účinky) můžu čekat ?
7) Nějaké důležité věci, které bych měl vědět než se do toho pustím (kromě vedlejších příznaků,finanční náročnosti )

Děkuju za Vaše názory, vítam každou radu.

Petr

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

bazy
 Predmet príspevku: Re: Začátečník, použítí AS při nemoci
Napísal: Str Júl 18, 2012 5:11 am 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 20 x
Obdržal: 3 x
Vek: 23
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 100kg
Výška: 185cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: extrifit
Tak pokud nakoupíš rovnou u Vlastomena tak dostanes 100% funkční věci za super cenu. K ostatním otázkám ti odpoví jiní :)

hodně štěstí

Podpis autora:

No PAIN, NO GAIN!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

ryzoto
Napísal: Štv Júl 19, 2012 8:18 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Vek: 18
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 80kg
Výška: 180cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition
to si z kade prišiel nato že dostaneš 100% funkčné

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
Napísal: Štv Júl 19, 2012 8:33 pm 
moderátor
moderátor
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1484

Poďakoval: 98 x
Obdržal: 161 x
Meno a priezvisko: Jozef Petrík
Vek: 34
Cvičím: 8r.
Hmotnosť: 95kg
najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar
ryzoto píše:

vyskusaj kupit v inom shope to iste co na steroidy.eu a sam uvidis ten rozdiel .

na steroidy.eu dostanes vsetko v original kvalite , narozdiel od iných shopov , kde dostanes same fejky ( v tom lepsom pripade ) , prazdnu krabicu alebo kamen v baliku ( v horšom pripade ) alebo nedostanes vobec nic ( v tom najhorsom pripade )

snad ti staci taketo vysvetlenie

Podpis autora:

Pozor zmena administrátora !!! V prípade potreby kontaktujte nového administrátora : Fitpotreby.sk

|^^^^^^^^^^^)\\
| ..fitpotreby.sk.. ||'""|""\____
| _____________l ||__|_|____|
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)**|(@)

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
Napísal: Štv Júl 19, 2012 8:34 pm 
moderátor
moderátor
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

papagiorgo píše:
ryzoto píše:

vyskusaj kupit v inom shope to iste co na steroidy.eu a sam uvidis ten rozdiel .

na steroidy.eu dostanes vsetko v original kvalite , narozdiel od iných shopov , kde dostanes same fejky ( v tom lepsom pripade ) , prazdnu krabicu alebo kamen v baliku ( v horšom pripade ) alebo nedostanes vobec nic ( v tom najhorsom pripade )

a mimochodom necvicis ani rok takze nepredpokladam ze by si nieco o steroidoch vedel

Podpis autora:

Pozor zmena administrátora !!! V prípade potreby kontaktujte nového administrátora : Fitpotreby.sk

|^^^^^^^^^^^)\\

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

ryzoto
Napísal: Štv Júl 19, 2012 8:40 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Vek: 18
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 80kg
najobľúbenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition
papagiorgo píše:
papagiorgo píše:
ryzoto píše:

a mimochodom necvicis ani rok takze nepredpokladam ze by si nieco o steroidoch vedel

čo s tým dĺžka cvičenia? niektorý cvičia aj 10 rokov a nevedia skoro nič

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
Napísal: Štv Júl 19, 2012 8:43 pm 
moderátor
moderátor
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

ryzoto píše:
papagiorgo píše:
papagiorgo píše:
ryzoto píše:

čo s tým dĺžka cvičenia? niektorý cvičia aj 10 rokov a nevedia skoro nič

je mi jasne že si nepochopil ako som to myslel , ale čo už .

a dost uz spamu , tato tema je o inom

Za tento príspevok autora

papagiorgo

poďakoval uživateľ

bazy

Podpis autora:

|^^^^^^^^^^^)\\

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Ned Júl 22, 2012 9:51 am 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 182 x
Obdržal: 313 x
Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
Vek: 35
Cvičím: viac ako 20r.
Hmotnosť: 84kg
Výška: 171cm
sintl.petr píše:
Ahoj všem,
kontrétně místnímu leaderovi vlastomennu.
Obracím se sem, kvůli nedostatečné znalosti v této oblasti, ale jsem si vědom případných následků, či jiných strašáků a jsem zcela přesvědčen tak učinit (brát AS).

Můj problém je asi takový, trpím obrnou a můj stav je velmi proměnlivý. Mám problémy s fyzickou aktivitou, která mě téměř pokaždý odrovná. Nejhůře na tom jsou nohy, největší problém je chůze do schodů , ze schodů a jiné aktivity , kde se zapojují primarně nohy. Jedním slovem, moje síla je velmi nízká. Za tu dobu mi velmi ochablo svalstvo (atrofie svalstva), používal jsem léky jako jsou Kortikosteroidy , které zlepšily na krátkou dobu můj stav. Avšak zapříčinily rychlejší atrofii svalové hmoty.
Poradil jsem se se svým neurologem, ohledně Anabolických steroidů a věc vypadá asi tak, že mi doporučil, Ať do toho jdu, že by to mohlo změnit průběh této nemoci. Doporučil , ať si seženu všechno ilegální cestou :)

Jsem laik a téměř vůbec se v tom nevyznám, jenom tak něco málo, co jsem si našel na internetu. Rozhoduji se k těmto věcem :

Testosteron + oxandrolon
Testosteron - bohužel nevím jaký, vím akorát že se liší jednotlivé druhy podle rychlosti a poločasu rozpadu, každopádně nevím co je nejelpší, ideální by byla taková verze , která by se nemusela často aplikovat, tudíš ty pomalejší verze.

Oxandrolon - z důvodu, že jeho hlavní učel je síla. Pro tutu vlastnost , chci určitě tuto látku zkusit, jiný důvod ani moc není, ještě kvůli tomu že je relativně bezpečný .

Drůhá kůra mezi kterou se rozhoduji je :
Testosteron + boldenon , tuto kůru kvůli častému doporučování, jiný důvod prakticky nemám.

Na rovinu, účel kůry je hlavně zvýšit sílu a nabrat trochu sval. hmoty, testosteron + oxandrolon mi přijdou jako velmi dobrá kůra, zajímá mě Váš názor.

Pak začátečnické otázky a nejasnosti :
1)Jak poznám falzifikát Oxandrolonu a testosteronu
2)Jaká je nejelpší verze Oxandrolonu (značka/firma/cena) ?
3)Jaká je nejepší vezre Testosteronu ?(značka/firma/cena)
4) Jak zařadit PCT a z čeho by se měla skládat , pokud pojedu Testo. + oxandralon
5) Prý se testosteron + oxandrolon navzájem synergizují.
6) Jaké vedllejší (méně známé účinky) můžu čekat ?
7) Nějaké důležité věci, které bych měl vědět než se do toho pustím (kromě vedlejších příznaků,finanční náročnosti )

Děkuju za Vaše názory, vítam každou radu.

Petr

Takze jednoznacne skus Induject-250+Oxandrolone alebo Stanozolol

Obe varianty su vhodne. Vedlajsie ucinky su mierne ale nie take ze poskodia organizmus. To uz je o megadavkach bez kontroly.

Podpis autora:

Na súkromné správy nereagujem !!!

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

--------------------------------------------------------------

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 8 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot], Seznam Screenshot [Bot] a 0 hostia