Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov.
TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!

Reklama

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By Raziel
Ahojte :a6 . Planujem na marec + april nasadit clenbuterol + T3 na rysovacku. Clenbuterol vraj moze sposobovat gynekomastiu a kedze som uz bol operovany na gyno (nie kvoli AS, tie som nikdy nebral, proste smola od puberty), tak chcem vediet s cim to mam kombinovat, aby sa mi gynekomastia nevratila. Popripade viete mi poradit inu kuru na spalovanie? Planujem 5x do tyzdna posilku + kardio a kaloricky deficit samozrejme. Vdaka za rady.
By garonko
Asi tak to je totalna hlupost neviem kto ti natlachal takéto kraviny ... úplne v klude aj do 120mg denne mozes ist ale rozdeľ dávky.
Len pozor na triašku z clenby budes
jak hrkálka 😀
By Raziel
Slovan1945 napísal: 21. Feb 2024, 17:43 Gynekomastiu z Clenbuterolu v živote nedostaneš...
Vdaka za radu. Vies, kedze ja som uz platil za operaciu gynekomastie, tak mam predsalen obavy :-D
By Lubovarto
Ahojte, nechcel som zakladat novu temu tak skusim tu. Po dlhšej dobe som isiel kuru resp koncim 16ty tyzden. Planujem dat most 2 mesiace a ktomu hcg. Zaujma ma skor s praxe ako chodite hcg? Predtym som nemostoval chodil som hcg pred pct. Diky za odpoved.
Kura bola klasika sustanon tren. Oral na rozbeh metan /dva tyzdne pauza a stanozol. Potom uz som pokrqcoval len na ihlach. IA Anastrozol a IP cabest .
By Fmz182
seruste mam na Vas taku otazku , momentalne idem 5ty tyzden , aplikacia kazdy 4ty den - 500mg tst cyp/ tyzden , tren en 250mg/tyzden , 250mg drosta en/ tyzden , k tomu davam kazdy den rano vecer tabletu provironu + pol tablety anastrozolu , otazka je prave doberam balenie provironu , zevraj by som mal mat 2 tyzdne pauzu od provironu a potom znova nasadit ? rano vecer? Anastrozol mozem brat tak isto stale pol tablety denne? co sa tyka kury ako dlho mozem takto slapat na tychto davkach? Dik
By Slovan1945
Ten testak daj 3 krát tyždenne po 300mg ako tam máš narvať naraz 500mg každý 4 deň.
Tren E a Drost E aplikuj 2 krát za tyždeň.
Proviron daj 100mg denne na mesiac a mesiac pauzu.
Akú dávku anastrozolu budeš potrebovať nezistíš lebo tren na krvi skresľuje vyšku estrogénu(E2)Ale ja by som pri 800 až 1200mg tst týždenne plus ten tren a Drost dal 3mg anastrozolu týždenne. Mne to vyhovuje a mám estrogén mierne zvýšený a čo je dobré. No niekomu to estrogén môže veľmi znížiť a to je dosť zle....
By Fmz182
asi sme sa zle pochopili , myslel som ze 500mg za tyzden cize to je aplikacia kazdy 4ty den , cize to robi 500mg za cely tyzden cize napr v pondelok 250mg tst a v piatok 250mg , tak isto to je aj s trenom aj drosotu cize aplikujem aby si to pochopil 0,8ml tst , 0,6ml trenu a 0,6ml drosty a to iste 4ty den , dokopy to je 500mg tst , 250mg trenu , 250mg drosty, ten proviron je tusim 25mg cize som daval dokopy 50mg denne , cize nemam davat pauzU a mam to este zvysit dovrsim mesiac a potom pauzu?
By Haďák
Lubovarto napísal: 11. Jún 2024, 01:36 Ahojte, nechcel som zakladat novu temu tak skusim tu. Po dlhšej dobe som isiel kuru resp koncim 16ty tyzden. Planujem dat most 2 mesiace a ktomu hcg. Zaujma ma skor s praxe ako chodite hcg? Predtym som nemostoval chodil som hcg pred pct. Diky za odpoved.
Kura bola klasika sustanon tren. Oral na rozbeh metan /dva tyzdne pauza a stanozol. Potom uz som pokrqcoval len na ihlach. IA Anastrozol a IP cabest .
Nevim co je to za trend užívat hcg při kůře, nevidím žádný pádný důvod, prostě varlata jsou zmenšená a nepotrebuji je zvětšovat, když nenajizdim na pct na co je zvětšovat, když je zároveň zase budu užíváním aas zmenšovat
By Haďák
Fmz182 napísal: 18. Jún 2024, 10:11 seruste mam na Vas taku otazku , momentalne idem 5ty tyzden , aplikacia kazdy 4ty den - 500mg tst cyp/ tyzden , tren en 250mg/tyzden , 250mg drosta en/ tyzden , k tomu davam kazdy den rano vecer tabletu provironu + pol tablety anastrozolu , otazka je prave doberam balenie provironu , zevraj by som mal mat 2 tyzdne pauzu od provironu a potom znova nasadit ? rano vecer? Anastrozol mozem brat tak isto stale pol tablety denne? co sa tyka kury ako dlho mozem takto slapat na tychto davkach? Dik
Zalíbilo se ti to a nechceš přestat? Tak si udělej formu všechno vyhod a pak se udržuj jen na tst. Jestli trpis na gyno tak u trenu ti proviron ani anastrazol moc nepomůže
By Aurum
Haďák napísal: 29. Jún 2024, 00:14
Lubovarto napísal: 11. Jún 2024, 01:36 Ahojte, nechcel som zakladat novu temu tak skusim tu. Po dlhšej dobe som isiel kuru resp koncim 16ty tyzden. Planujem dat most 2 mesiace a ktomu hcg. Zaujma ma skor s praxe ako chodite hcg? Predtym som nemostoval chodil som hcg pred pct. Diky za odpoved.
Nevim co je to za trend užívat hcg při kůře, nevidím žádný pádný důvod, prostě varlata jsou zmenšená a nepotrebuji je zvětšovat, když nenajizdim na pct na co je zvětšovat, když je zároveň zase budu užíváním aas zmenšovat
Užívanie HCG v cykle má aj iné odpodstatnie, než len zabránenie atrofii semenníkov, je veľmi dôležité v procese tvorby DHEA, kortizolu a pregnenolónu! Čím sa znižuje únava, stres, zlepšuje sa nálada, stimuluje imunita, zlepšuje sa pamäť a podobne. Skús ísť TRT s HCG a bez HCG a uvidíš ten rozdiel v nálade, sústredenosti a tak ďalej. HCG tiež zvyšuje koncetráciu androstendniónu. Treba sa informačne posúvať vždy a veci potom naberú aj iný význam.
By Haďák
Aurum napísal: 06. Júl 2024, 00:33
Haďák napísal: 29. Jún 2024, 00:14
Užívanie HCG v cykle má aj iné odpodstatnie, než len zabránenie atrofii semenníkov, je veľmi dôležité v procese tvorby DHEA, kortizolu a pregnenolónu! Čím sa znižuje únava, stres, zlepšuje sa nálada, stimuluje imunita, zlepšuje sa pamäť a podobne. Skús ísť TRT s HCG a bez HCG a uvidíš ten rozdiel v nálade, sústredenosti a tak ďalej. HCG tiež zvyšuje koncetráciu androstendniónu. Treba sa informačne posúvať vždy a veci potom naberú aj iný význam.
Jo to máš pravdu, jenže těch informací je tolik, že i po letech člověk přichází, na to že pořádně toho ještě moc neví. Určitě jsem jel někdy samotný Tst s hcg ale tohle jsem nikdy na sobě nepozoroval,nebo aspoň jsem to nepřisuzoval, že by to dělalo Hcg.
By Aurum
pozri si môj web www.steroidsinfo.net, máš tam množstvo článkov zdarma k dispozícii, aktuálne info z roku 2023/24 a články postupne budem pridávať, po prečítaní pár z nich pochopíš aj ich úroveň ak veciam rozumieš, nepíšem to s tým, že mám hore nos, prečítaš... uvidíš... pracoval som na tom takmer rok a ešte stále to nie je tak hotové ako by som chcel
By Julius Shoeman
dobře si děláš reklamu Royal Roids:) nezaškodí připomenout, jak si vykrádal zákazníky úspěšnějším kolegům:)
By Haďák
Aurum napísal: 08. Júl 2024, 00:28 pozri si môj web www.steroidsinfo.net, máš tam množstvo článkov zdarma k dispozícii, aktuálne info z roku 2023/24 a články postupne budem pridávať, po prečítaní pár z nich pochopíš aj ich úroveň ak veciam rozumieš, nepíšem to s tým, že mám hore nos, prečítaš... uvidíš... pracoval som na tom takmer rok a ešte stále to nie je tak hotové ako by som chcel
:a11 jsem tam registrovaný a i aktivně zapojen do konverzace :a15
By Haďák
Julius Shoeman napísal: 10. Júl 2024, 08:14 dobře si děláš reklamu Royal Roids:) nezaškodí připomenout, jak si vykrádal zákazníky úspěšnějším kolegům:)
Kdo? Co?
By Deryk159
Zdar borci,
Čo hovoríte na kuru Turinabol 60mg/ed - 8w + T3 37,5mcg/ed - 8w a do PCT Proviron 50mg/ed + Clenbuterol 40mcg/ed, malo by ísť o kuru zameranú na rysovanie, ide o vôbec prvú kúru. Prečo som voli Turinabol a nie Testosterón ako prvý preparát, príde mi nelogicke si do veľkej miery potlcit vlastnú tvorbu nejakou slabou kúrou v podobe 250mg tst/ew keď ešte neviem ako na mňa budú vyplývať androgeny z hľadiska nárastu svalovej hmoty ak na tejto kúre pôjdem hore +/- 5kg a neprídu nejaké zle krvné testy ma zmysel pokračovať nejakou silnejšou kúrou.
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 81
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]