Tu uverejnené rozhovory je povolené kopírovať na iné webstránky výhradne s uvedením zdroja BODYBUILDING-FORUM.SK . Môžete samozrejme komentovať ale poprosím slušnou formou. V tejto kategórii je povolené témy zakladať iba adminovi, nakoľko sú to exluzívne a nikde nepublikované rozhovory. Je zakázané sem vkladať akékoľvek iné rozhovory skopírované z iných webstránok!!! Ďakujeme za pochopenie.
Poďakoval:89 x Obdržal:140 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Ahoj Martin . Na začiatok ťa poprosím o stručné predstavenie sa ....
Volám sa Martin Krakovský , pochádzam z Ružomberka a momentálne bývam s mojou rodinkou v Martine , kde aj striedavo trénujem MT-ZA
Veľa kulturistov pred ich začiatkami v posilovni skúšalo aj iné športy ... Ako to bolo u teba ?
Ja nie ... Od malička sa mi páčil tento šport , už ako 8-9 ročný som pozeral kulturistické časopisy a vždy sa mi to páčilo
Popíš nám , kde a v akých podmienkach si treneroval v období , ked si ešte iba začínal . Ako vyzerali celé tvoje začiatky , povedzme do tvojej prvej súťaže ?
Podmienky ? no začínal som v provizornej činkárni v Ivachnovej ,kde sme trénovali pri petriku – malej piecke na drevo . Veľmi provizorne , ale pekné začiatky , mohol som mať vtedy približne 16 rokov . Pravidelne som začal trénovať na strednej škole , keď som prišiel do LM a zašiel som do fitka Ľubomíra Hečka . Po roku si ma zobral pod svoje krídla , a aj pripravil na prvú súťaž v 18 rokoch . Bolo to v trenčianskych Stankovciach Beckov , kde som obsadil hneď krásne 2.miesto do 70 kg , a hneď som sa nominoval na ME do Opavy , kde som obsadil podľa mňa krásne 4.miesto
Keďže si doteral obsolvoval už množstvo súťaží , a si skúsený pretekár , poprosím ťa aby si nám všetky súťaže zosumarizoval od prvej až po poslednú , aj s kategóriami a umiestneniami
- 2.miesto Kulturistika do 70kg 18.5.2003 Majstrovstvá SR juniorov a žien v kulturistike a junioriek vo fitness (Beckov - Slovensko)
- 4.miesto Kulturistika do 75kg 30.5-2.6.2003 Majstrovstvá Európy juniorov v kulturistike a fitness (Brno - Česko)
- 1.miesto Kulturistika do 80kg 5.6.2004 Majstrovstvá Slovenska juniorov v kulturistike a junioriek vo fitness (Trenčianske Stankovce - Slovensko)
- 1.miesto Kondičná kulturistika 25.9.2004 GP Kondičných kulturistov Košice (Košice - Slovensko)
- 2.miesto Kulturistika 26.9.2004 Veľká cena Košíc (Košice - Slovensko)
- 4.miesto Kulturistika do 75kg 1.-4.10.2004 Majstrovstvá Sveta v kulturistike a fitness juniorov a masters (Opava - Česko)
- 2.miesto Kulturistika do 80kg 5.6.2005 Majstrovstvá SR v kulturistike a fitness juniorov a v bodyfitness junioriek (Prešov - Slovensko)
- 2.miesto Kulturistika do 80kg 28.4.2007 Majstrovstvá SR v kulturistike mužov a žien, klasickej kulturistike mužov (Poprad - Slovensko)
- 4.miesto Kulturistika do 90kg 18.10.2008 Grand Prix PEPA Opava 30. ročník (Opava - Česko)
- 4.miesto Kulturistika do 87,5kg 25.10.2008 Grand Prix Slovakia v kulturistike mužov, 18.ročník (Trnava - Slovensko)
- 4.miesto Kulturistika do 80kg 26.10.2008 Tatranský pohár, kulturistika muži a bodyfitness ženy (Poprad - Slovensko)
- 3.miesto Kulturistika do 87,5kg 1.5.2010 Veľká cena Starej Ľubovne - klasická kulturistika, kulturistika, masters mužov (Stará Ľubovňa - Slovensko)
- 5.miesto Kulturistika do 80kg 8.5.2010 M-SR mužov v kulturistike a klasickej kulturistike (Bratislava - Slovensko)
- 3.miesto Kulturistika do 80kg 9.5.2010 Mozoláni Clasic 2010 - Kulturistika mužov a bodyfitness žien (Žilna - Slovensko)
- 1.miesto Kulturistika do 85kg 30.4.2011 Majstrovstvá SR v kulturistike, kl. kulturistike mužov (Bratislava - Slovensko)
- 1.miesto Kulturistika do 90 kg 8.5.2011 Veľká cena Starej Ľubovne - v kulturistike a klasickej kulturistike mužov, bikiny model a M-SR v kulturistike masters (Stará Ľubovňa - Slovensko)
Možno to bude pre teba ťažké , ale skús vybrať jednu súťaž , ktorej výsledok považuješ za največší úspech a aj naopak nnajvacsie sklamanie a prečo ?
Dosť krásny úspech môžem povedať všetky midzinárodné preteky ako je ME -4 juniorov ,MS-4 juniorov ... Alebo Opava , čo volajú aj malá europa 4.miesto , kde som navážil len82 kg , a šiel som do 90-ky ... toto si moc cením ...
Ale asi naj úspech tento rok , kde som v open majstrovstvách slovenska mužov hneď v 90 kg zlúčenej kategórii obsadil len o jeden bod 2.miesto za reprezentantom Lacom Kuzderom . Ja 84 kg , súperi o 4-5 kg ťažší ... dokázal som ich poraziť a svoju kategóriu do 85 kh s prehľadom vyhrať .
Dosť krásny úspech a čerešňa na torte bola Strará Lubovňa . Krásna súťaž plná emocií a zážitkov , kde som vyhrak 90-ku .Zase som navážil najmenej v kategórii a vyhral som . Maximálne ma potešila aj výhra absolútneho víťaza
Sklamanie bolo asi najväčšie na MS , kde som bol vinikajúco pripravený a s Lacom Korschom bojovali o medajle , ale ja som skončil na 4.mieste . A sám Pešát mi povedal : hele Martine , aj vy by ste to na slovensku takee udelali ? Čo k tomu dodať ???
Koľko rokov si mal , keď si absolvoval svoju prvú súťaž ?
Mal som 18 rokov
Pri príprave na túto súťaž si spolupracoval s veľmi známym osobným trénerom . Kto to bol , ako si sa dostal k spolupráci s ním a dokedy si s ním spolupracoval ? Čo ti dala spoluprácia s ním do tvojho kulturistického života ?
Začal ma po roku trénigu trénovať ako som už spomenul p. Hečko . Na začiatku mi pomohol a ukázal mi základy všetkého . Za to mu patrí veľká vďaka . Spolupracovali sme spolu do roku 2010 . Teraz som max.spokojný s novým trénerom , zaznamenal som veľký pokrok vpred za 3 mesiace , taký ako predtým za 2 roky . Nový tréner Andrej mozoláni - veľká vďaka !!!
Predpokladám že tvojím najúspešnejším súťažným ročníkom bol práve tento rok , kďže si absolvoval síce iba dve súťaže , ale o to viac prestížne a navyše aj dve nádherné umiestnenia . Je to tak alebo sa mýlim ?
Ano , bolo to presne tak ... kde som bol , to som vyhralale je to tak moc som sa snažil a povedal som si , ak to teraz nevyjde tak nikdy . Zaprel som sa ale , a šiel som do toho brutálne tvrdo . Ja sa neľutujem a neznášam ľudí čo plačú a ľutujú sa ...
Ak dovolíš , vrátim sa pár otázkami k tohoročným majstrovstvám slovenska . Povedz nám niečo podrobne o celej tvojej príprave ... od tréningu , suplementácie , stravovania až po diétu ...
Ako vyzerá predsúťažný komletný tréning a jedálniček majstra slovenska ?
Strava :
Január - upravil som iba stravu
Február - iba ryža , kuracie mäsko , tuniak , zelenina , mliečne výrobky / cottage , tvaroh ... /
Marec - iba ryža , kuracie mäsko , tuniak , zelenina , mliečne výrobky / cottage , tvaroh ... / + som zaradil aerobny tréning cca 40-50 minut
Apríl - iba ryža , kuracie mäsko , tuniak , zelenina , mliečne výrobky / cottage , tvaroh ... / + aerobka 60 minut táno nalačno . Začal som sacharidy 50g-100g-150g-200g max. denne Po tréningu + 10 minut stepper . A hlavne mliečne výrobky som vylúčil . Jedol som asi kilo zeleniny , kilo mäska a 4-5 proteínových koktailov / žiaden vo vode alebo vaječných bielkach /
Tréning :
Tréning som šiel celý rok 2011 3+1 ... Toto mi pomohlo dosť držať kvalitu a stále som šiel tréning . iba v marci som zmenil a trénoval som chrbát s Andrejom v ZA , kde ma neskutočne ničil : 3 sety , supersérie , zhadzovacie série . nočo ti poviem ... 25 séríí za 20 minút pri 50g sacharidov ... a váhy sme sa snažili držať ...
Suplementácia :
BCA , proteín , aminokyseliny , klbovú výživu , vitamín C , pangamin a NO pumpu
Keby si mal popísať pocity a očakávania , s ktorými si vystupoval na pódium a samozrejme aj pocity keď vyhlásili výsledky ?
Pocity ? Proste som si veril aj keď nás bolo 17 v kategórii . Pán Pešát z čiech mi písal , že privedie pretekárov . ktorí boli na Arnold Classic , ale ja som šiel bojovať a dotiahnuť to do konca ... Mal som top formu a vedel som že tam niečo padne . Aj keď s malou dušičkou viete ... je to na rozhodcoch a nikdy to nieje jednoznačné , hlavne keď nieste v reprezentácii . Ale popasoval som sa s tým a som max.spokojný a rád že som majster na open majstrovstvách slovenska mužov v kulturistike do 85 kg a vicemajster v zlúčenej kategórii do 90 kg
Koho zo svojich súperov si považoval za svojich najvačších konkurentov ?
Jednoznačne Laco Kuzder , Peter Kováč a František Feja
Ako všetci dobre vieme , si majstrom slovenska do 85 kg a zaroveň vicemajstrom do 90 kg , kde ťa porazil iba skúsený reprezentant Laco Kuzder . Ako si ty vnímal celkovú jeho pripravenosť ? Na rôznych diskusiách sa sklonújú jeho slabší hrudník a nohy . Ty to budeš asi vedieť najlepšie posúdiť , keďže si stál po jeho „boku „
Laco , ja si ho nedovolím nejako komentovať , je to kamarát a veľmi skúsený reprezentant . On vie o svojich slabinách ako každý iný . Vieme na čom máme popracovať . Ale viem že som bol lepšie pripravený a simetrickejší , on vol ale väčší ...
Boli na podujatí pre teba nejaké prekvapenia alebo sklamania čo sa týka umiestnení pretekárov v iných kategóriach ?
Mňa prekvapilo že o najlepšieho prpraveného pretekára vyhral Pišta Havlík . Každý kto objektívne pozrie na jeho formu a formu iných pretekárov ... Netvrdím že ja , ale asi 7 iných pretekáriv malo lepšiu formu ako on . Pozor !!! Jedná sa o formu , nie o symetriu alebo svalový rozvoj ...
Keď už stojíš na pódiu , čo sa ti preháňa hlavou ? Vnímaš aj konkurenciu okolo seba alebo sa sústredíš výhradne na tvoj výkon ?
Snažím sa bojovať , je tam zdravá rivalita aj keď sme kamaráti , ale rivalita tam je jednoznačne . Je to šport a každý chce vyhrať . Ano , trochu sa snažím vnímať aj keď to po troch dňoch dosť zničený , nejde to . Ale snažím sa ... Vnímať súperov a bojovať .
Aké pocity prežíva pretekár v momente , keď mu na krk vešajú zlato ?
Maximálne uspokojenie , že to nieje nadarmo tá drina , nervy , krv , pot a odriekanie a keď to mám na krku , je to pár sekund krásneho pocitu . Niečo neskutočné ... Vie to len ten kto súťaží a vie o čom hovorím .
Poprosím ťa aj o zhodnotenie celkovej organizácie a atmosféry na tomto podujatí . Keby si to mal porovnať s minulým ročníkom , ktorého si sa tiež zúčastnil , v čom by si videl rozdiely ? Ako si vnímal svojimi očami vystúpenie Rytmusa ako aj výkon moderátora ?
Porovnavať ? Finančné ohodnotenie veľmi dobré , dobré ceny a hlavne obálka s eurami . Toto nikde na slovensku nieje moc dobré ... V organizácii podujatia bol dosť chaos pri vyhlasovaní , vyvolávaní na pódium na voľné zostavy ... Diváci to nevidia ale pretekári to vedia a dosť to vyčerpáva keď tam šachujú ... Ale inek kvalitná súťaž , klobúk dole. Jednu vec by som ale totálne vytkol : Váženie o 14 hod . a potom 6 hodín ležať na zemi a čakať kým vyjdeme na pódium ? To je troška moc , či nie ? Toto by mali urobiť ako v čechách ale na medzinárodných pretekoch . Váženie piatok ráno a v sobotu od rána súťaž ... A aj pretekárom vyhovejú , nečakajú na jednom mieste a aj divákom , že sa súťaž nenaťahuje na 10-hodinový maratón
Patrik / Rytmus / ? Poznám ho osobne a jeho vystúpenie ma neprekvapilo ... Je to showman a ja ho beriem . Ak ho chceli , tak ho tam mali ... GOOD ...
Ak chceli slušnosť , mali si zavolať Gotta ...
Ako viacerí učastníci Msr 2011 v Ba , aj ty si sa zúčastnil následne súťaže v Starej Ľubovni ... Napíš nám niečo aj o tejto súťaži ... aká súťaž to bola, v akej kategórii si sa predstavil a možeš pridať samozrejme aj tvoje pocity a dojmy ...
Dojmy som mal osobne lepšie ako z Ba ... komornejšia atmosféra a publikum v Ba dost mrtve ... V starej Lubovni super atmosféra , super ľudia , všetci sa poznáme ... Proste takéto súťaže môžem a ceny na takúto malú súťaž jegnoznačne GOOD . Toľko doplnkov , že mám dosť na celý rok čo jesť . Ďakujem organizátorom v Ba , že posunuli kulturistickú súťaž do popredia širokej verejnosti a organizátorom v Starej Lubovni , že si držia svoje super meno a super atmosféru ... Veľká vďaka ...
Viem , že pred dvomi vyššie spomenutými súťažami si vymenil svojho osobného trénera , pod ktorým si za veľmi krátku dobu zaznamenal obrovský progres . Kto je tvojím novým trénerom a v akom klube trénuješ ? Vidíš nejaké výhody v spolupráci s ním oproti spolupráci s p. Hečkom ?
Ano , vymenil som trénera . Trénuje ma Andrej Mozoláni ako som už spomínal . Zmenil mi tréning , do straby mi vôbec nekibicoval , len mi povedal , kedy mám dať preč tvaroh . A tréningy s ním boli proste brutálne ... Také cviky že najprv som sa smial , ale ked som dotrénoval , nikdy som nemal taký nakrvený chrbát ako po jeho tréningu . A za 3 mesiace som na ňom urobil aspoň akú takú hĺbku . Dokázal som vďajka nemu hned dve prestížne súťaže v moc krásnej konkurencii ... Klub Mozolani Trainings ...
Ako dobre vieme , tvoj aktuálny klub je celkovo veľmi úspešný . Povedz nám niečo o ňom , podmienkach na tréning a samozrejme môžeš povedať , kto z pretekárov s tebou trénuje ?Máš tam aj svojho stáleho sparinga ?
Môžem povedať , že som trénoval v Prahe , Bratislave – goleme a maximuse , v Ružomberku , Liptovskom Mikuláši , ale tu v žiline u Andreja sú podmienky také , že vidno , že fitko zariadoval kulturista , čo tomu rozumie . Nechcem povedať , že je tam mion závaží , ale nič tam nieje navyše a všetko som využil . Kvalitné stroje ... Moc dobre sa mi tam trénuje , super obsluha . super hudba ... Toto môžem ... Pri tréningu ma to trocha potiahne a mám tu aj doť slušné výhody ...
Určite sa nenahneváš , keď sa trocha povenujem aj tvojmu súkromiu ... Povedz nám niečo o tvojej manželke , prípadne synovi . Bude z tvojho syna tiež kulturista ?
Moja manželka Ivka mi nikdy do trénovania nevravela a preto jej moc moc dakujem ... Ona ráno bycikluje 60 minut a cez víkend ide rada so mnou do fitka , tomu som veľmi rád . Syn alex neviem , ale asi nie , nebol by som proti , ale skôr typ tanečný , prihlasil som ho na hip-hop , Som rád že je tam a má aspoň nejaký pohyb v dnešnej dobe ...
Vaša rodina je známa ako kulturistická , ked že aj tvoj brat šaňo je ďalším úspešným kulturistom . Okrem vás dvoch máte daľších dvoch bratov .. Venujú sa aj oni posilovaniu ?
Ano , Šaňo je majster slovenska a daľší bratia adam a dominik tiež privoňali ku železu , zatiaľ sú len začiatočníci ale kto vie ... čas ukáže
Teraz by som sa povenoval nejakým tvojim záľubám a koníčkom . čomu sa venuješ vo voľnom čase ?
V diéte krížovky ... to je moje . rýchle autá ,jazda v aute a na motorke . TV , rodinka , výlety , jedlo , kino a pes ronnie
Viem že si si prešiel nejakými zraneniami , može nám povedať akými ?
No 2 alebo 3 ? Roky dozadu som mal nepeknú zlomeninu ruky po nehode na motorke , ale ako hardcore som sekol sadru po troch týždnoch a trénoval som ... a je GOOD
Tento rok ma pliecko troška škrelo , zápal ... Mal som dosť hnisu v pleci 2x za sebou . Po mesiaci mi rezali plece a nemal som minimálne dva týždne trénovať ... Ale ja som vydržal 3 dni a šiel som na to .
Jeden tvôj veľký „kôň“ ťa takmer v roku 2008 pripravil o účasť na súťaži . Predpokladám že vieš na čo narážam , preto ak ti to nerobí problém , povedz nám niečo o tom ...
No ... Honda RR 929 ... Mal som nehodu na šturci , kde ma čelne zrazil druhý motorkár . Ja v nemocnici , motorka na šrotovisku ... Ale som tu a trénujem
Čitateľov by zaujímalo aj niečo o tvojom zamestnaní ... Ćím sa živíš ? Predpokladám že je to trénerstvo , keďže si kvalifikovaný osobný tréner . Alebo sa mýlim ?
Od 18-kysom robil asi 4 práce . Bol som v armáde – prápeor okamžitej reakcie v špeciálnej jednotke . Momentálne sa živím ako živnostník . Ale mám aj trénerstvo 3 triedy
Ako je to u teba so sponzormi ? Si sebestačný alebo ti niekto pomáha v oblasti financíí ?
Tu je to veľmi ťažké ... Maám jedného – dvoch známych , čo mi trocha pomáhajú s prípravou , ale stále nič nemám . Ak by mal niekto záujem mi pomôcť hocijakou pomocou , môže ma kontaktovať / 0908-853885 / Cením si všetko , každú rozumnú pomoc .
Keby si mal možnosť niečo odkázať potencionálnym sponzorom čo by to bolo ? Prezentuj nám svoje silné stránky športové ako aj povahové , prečo by mali investovať práve do teba ?
Prečo práve do mňa ? Lebo budete ešte o mne počuť ... Ja čo chcem , to dosiahnem ... Neviem kedy , ale dosiahnem ...
Ako všetci dobre vieme , „železný šport „ na profi úrovni sa nezaobíde bez suplementácie . Povedz nám niečo o tvojich obľúbených značkách a kontrétnych produktoch ...
Značka Bestnutrion , nutrend , gaspari proteín mi moc chutil ...
Čitatelia by mi neodpustili , keby som sa ťa neopýtal na otázku , ktorú veľa kultuiristov nemajú radi ...
Tvoje miery súťažné ako aj objemové a samozrejme maximálne výkony .
Nemeriam sa , ale biceps cez 50 v objeme a 48-49 v diete
Maximálky nerobím ...
V tréningu tlak 190x3 , drepy 240x4 predný , ale už také váhy na drepy nedávam , max.do 200 kg a viac opakovaní . Neskúšam viacej , nechcem mať valce ale pekné hlboké stehná
Neoddelitelnou súčasťou prípravy je aj spravovanie . Keďže si vyučený kuchár , predpokladám že ti tvoje vzdelanie aj dosť pomáha pri správnom stravovaní ... Varíš si sám ? Máš nejaký svoj zaujímavý recept , ktorý by mohol čitateľov zaujímať ? Aké máš obľúbené jedlá do objemu a rysovačky ?
Kuchár som , ale varím si len kuracinku , ryžu , zemiaky , ako každý kulturista ... Moja žienka mi raz za čas urobí halušky a tak ...
Keby si si mal spomenúť na všetky svoje doterajšie tréningové systemy , ktorý ti najviac vyhovoval ? Ak môžeš , napíš nám aj svoj podrobný tréningový rozpis ...
Trénujem tvrdo , aspoň sa snažím ... Väčšinou trénujem 2+1 a aspoň 2svalové partie v tréningu . Ťažké váhy , ale intenzita musí byť . 2 ľahšie série , 2-3 ťažké . to je všetko . Striktná technika , radšej menšie váhy a lepšie ako naopak
Ako vnímaš ty pojem kulturistika? čo pre teba znamená? Čo pozitívne ti dala do života ?
Kulturistika je pre mňa stýl života , neberiem to len ako šport , je to pre mňa štýl . Proste žijem alebo sa aspoň snažím žiť ako kulturista . Naučila ma sebadisciplíne , vážiť si samého seba , šetriť a tvrdo si ísť za svojim cieľom ...
Myslím že naši čitatelia sa mali možnosť o tebe dozveduieť dosť zauj´mavého , preto by si nám ešte mohol povedať niečo o svojich súkromných ako aj športových plánoch ... Máš už naplánovanú nejakú daľšiu súťaž ? Dokedy sa chceš venovať súťaženiu ? Kam to chceš dotiahnuť ?
Chcem absolvovať daľšie súťaže , na rok na jar zase obhájiť zlato a titul a ukázať sa v dobrom svetle ako teraz a skúsiť nabrať cca 5 kg čistých svalov na moju kostru , a potzom by to mohlo byť zaujímavé ... Ak pán boh dá , časom by som chcel štartovať aj na ME , MS ...
Moja predposledná otázka sa bude týkať používania , resp. zneužívania steroidov v tomto športe... Čo si myslíš o pubertiakoch , ktorí poriadne nevedia čo je kreatín a poškuľujú po anabolikách ?
Toto neuznávam... ja trénujem tvrdo bez akejkolvek prestávky 9 rokov a ked vidim chlapčekov ako koketujú o steroidoch tak je mi smiešne z toho. Necvičia , nejedia , nespia a chcú sypať do seba všetko možné ani nevedia čo berú . Nič nevedia , nemajú poznatky o tom , čo im to môže urobiť , že im to môže moc ublížiť ...Min . rok trénovať poctivo a možno s nejakými doplnkami , a potom je to už na každom dospelom človeku čo a ako sa rozhodne ... J e to každého osobná vec a jeho súkromie......
Nemám rád , ked počujem reči týpkov vo fitku , že ked sypnem , za 6 mesiacov som taký istý ...
Nech skú si a uvidi , všetko je len doplnok , základ je strava , spánok a tréning . Všetko ostatné vám može len dopomoct alebo uškodiť , ked budete netrpezliví a neodborní .
Na záver máš priestor čokoľvek komukoľvek odkázať , poďakovať alebo doplniť o sebe , čo by mali o tebe čitatelia vedieť .
Ďakujem kamarátovi do Ba a do Nz . A každému čo mi pomohli a pomáhajú , mojej rodine , bratom , rodičom , a hlavne mojej Ivke a synovi Čo odkazať ? O rok daľšie zlato !!!
Na záver pridavam zopár fotiek z tohto roku :
Majstrovstvá slovenska 2011 Bratislava
Veľká cena Starej Ľubovne
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
JOKER
Predmet príspevku: Re: Krakovský Martin
Napísal: Pia Máj 20, 2011 3:21 pm
nemluvna
Mozoláni je odbornik na slovovzatý , urcite pod jeho vedením dosiahnes este lepsi progres ako si zaznamenal za posledný rok za posledný rok si išiel veľmi dobre hore
Bydlisko: Žilina Poďakoval:11 x Obdržal:27 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 175cm sponzora: nemám
Martin nam pripravil velke prekvapenie na tohtorocnych MSR ked prisiel velmi dobre pripraveny a vsetci sme urcite videli ten svalovy pokrok !
Takze nech sa dari a prajem vela dalsich uspechov !
Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:256 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Maťo Krakovský stehná dnes (deň pred) MAJSTROVSTVAMI SLOVENSKA 2012. Sú ako vytesané od sochára však?
Tak isto sa môžete tešiť na video s týmto ostrieľaným borcom Slovenskej kulturistiky ktoré natočím len pre vás.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:256 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Medzinárodné majstrovstvá slovenska 2012 - Košice 15.4.2012
2.miesto do 90kg
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz