Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Reklama

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By Vinchenzo
Uz dlho som nebol na kupalisko lebo nechcem sa ukazovat aky som este maly :lol: ...vzdy si zaplavam doma v bazene.
By trancerider
tiez uz som dlho nebol,kupaliska sa mi niako zhnusili :roll: ked tak na vah :P
By Vinchenzo
Az riadne naberem a troska vyrysujem..to budu zeny kukat :lol:
By papagiorgo
Vinchenzo napísal:Az riadne naberem a troska vyrysujem..to budu zeny kukat :lol:
dufam ze sa s tým podelis aj s nami :mrgreen:
By Like_Dorian
ja som bol v stredu na plavarni........kkso mrte ludi tam bolo....sa tam poriadne nedalo plavat..
By LapisakPetr
já se stydím
By milosek8
souhlas nemusis se stydet....dneska jsem byl si zaplavat a nevidel jsem tam zadnyho ktery by mel aspon trosku nejakej ten sval...byli tam bud uplne vychrtli nebo velci řizci s obrovskym pupkem takze si zaplavat klidne běž, bez toho ze by ses za neco musel stydet
By TwinPower
Vinchenzo napísal:Az riadne naberem a troska vyrysujem..to budu zeny kukat :lol:
Takze to este nejakych tych par rokov sa budes kupat len doma vo vani? :P :D
Asi predminuly rok, na dovolenke si tak vykracujem po plazi, necitim sa nejaky najmensi pri mojich cca 100kg a zrazu predo mnou chlapik, ktory vyzeral doslova a dopismena ako Ruhl. Tak som si zrazu zacal pripadat tak tretinkovo :lol:
Inak, nerob si starosti. Zenam sa z 90% svaly nepacia. Chcu vysportovanych, ale skor slachovitych typkov...
By Vinchenzo
TwinPower napísal:
Takze to este nejakych tych par rokov sa budes kupat len doma vo vani? :P :D
Asi predminuly rok, na dovolenke si tak vykracujem po plazi, necitim sa nejaky najmensi pri mojich cca 100kg a zrazu predo mnou chlapik, ktory vyzeral doslova a dopismena ako Ruhl. Tak som si zrazu zacal pripadat tak tretinkovo :lol:
Inak, nerob si starosti. Zenam sa z 90% svaly nepacia. Chcu vysportovanych, ale skor slachovitych typkov...
Tak co si neutekal za nim pokecat...???Kde to bolo?Inac k tim babam tak mas pravdu ze sa im moc nepacia 100 kilovy obri ale ked budem mat vyrysovanych 85-90 kg tak to bude ine....
By xLeitonx
Rad plavam ale nemozem povedat ze by som bol nejaky plavecky prebornik xDD
By Frankey
samozrejme aj ja rád plávem, ale len rekreačne :) nie som žiadny "rýchloplavec" ...
By dandy010
Ja tiez rad plavam a snazim sa plavat raz do tyzdna :) Stropkov PLavaren :)))
By iNv1s
ja tiez plavat viem xD a ked som bol na kupku tak tam bol sami oskvarek s hrudnikom a bruchom a ruky nic...
asi 10 tam bolo takych namakanych a druhy krat som videl tam par trenerov thai boxu vyrysovany azmoc :a15
By papagiorgo
ZačínamLenTeraz napísal:hej plávanie je fakt super
cez leto plávam skoro každý deň :a22
aj ja , ale v dlhoch :a11 :a11 :a11 asi si kupim koleso , lebo sa za chvilu v nich utopim :a11
By mello
nápodobne :a37 môžeme si kúpiť nejaké rodinné koleso :a25 :a25
By xLeitonx
ale ako vam bude dobre ked sa z nich vyhrabete netreba hadzat flintu do zita xD
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]