novyclovek napísal:cawte pravdepodobne mam zapal svalu v ramene bolest trva cca 3tyzdne
stalo sa mi to pri benchpresse presilil som sa chraplo mi daco v ramene dal som si 3dni volno a potom som chcel znova makat ale uz od vtedy to nejde boli ma len zodvihnut ruku bol som u chirurga povedal mi ze mam natiahnuty sval ale prislo mi to ako keby nenavidel ten clovek kulturistiku jeho odpoved bola ze nemam cvicit od dneska si idem dat volno na dva tyzdne kupil som si volateren emulgel ak sa vam to niekomu uz stalo poradte mi co mam robit ...pre mna je droga cvicenie a neviem ako vydrzim necvicit
pokial ide o natiahnuty sval, resp. slachu v ramene, tak zabudni na cvicenie najmenej na 6 tyzdnov
ten zapal to je dosledok toho zranenia a obavam sa, ze mastickami to nevyliecis, moze to casom ustupit ale bude to silno nachylne na recidivu, tie maste totiz tlmia bolest ale neliecia zranenie. moje odporucanie, chod s tym cim skor ortopedovi
ked chces aj napriek tomu cvicit, tak sa uplne vyhni cvikom, pri ktorych citis bolest a fixuj to rameno