Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By rabban
Caute, mam problem s lavym ramenom prilis rychlo sa mi vysili pri cviceni a zacne zaostavatat. Nevladzem potom normalne cvicit kedze pravou rukou dokazem vytlacit uplne bez problemov danu vahu a lava ruka je vkoncoch lebo to rameno proste povoli a nevytlacim to potom rovnomerne .. Vadi mi to dost na bench press atd .. neviem co stym : / any suggestions? < dlho som boxoval ak by to malo mozno vplyv pre info >
Dakujem za odpoved,.

Reklama

Reklama

By silvo
rabban napísal:Caute, mam problem s lavym ramenom prilis rychlo sa mi vysili pri cviceni a zacne zaostavatat. Nevladzem potom normalne cvicit kedze pravou rukou dokazem vytlacit uplne bez problemov danu vahu a lava ruka je vkoncoch lebo to rameno proste povoli a nevytlacim to potom rovnomerne .. Vadi mi to dost na bench press atd .. neviem co stym : / any suggestions? < dlho som boxoval ak by to malo mozno vplyv pre info >
Dakujem za odpoved,.
Je to uplne primitivny jav mas ho slabsie a to dost rozdielne chce to len cas mozno rok kym sa to upravy.
By rabban
okey,cize to chce len cas a normalne pokracovat cvicit hey? a vahy si nehat stale take iste ci mam dat nizsie,,? ono to zacne stagnovat po 2 3 seri
By silvo
rabban napísal:okey,cize to chce len cas a normalne pokracovat cvicit hey? a vahy si nehat stale take iste ci mam dat nizsie,,? ono to zacne stagnovat po 2 3 seri
Cvic ako to zvladas. A nepis ako gadžo citaj co pises. Neponizuj sa verejne.
By FitPotreby.sk
rabban napísal:okey,cize to chce len cas a normalne pokracovat cvicit hey? a vahy si nehat stale take iste ci mam dat nizsie,,? ono to zacne stagnovat po 2 3 seri
hlavne to nepresil, takze s mierou
By risofk
Aj ja mám taký malý problem keď robím bench press a keď dojdem dolu a idem vytláčať tak mi rupu obe ramenne klby je to normálne berem i klbovu vyživu ale neviem čo s tim
By silvo
risofk napísal:Aj ja mám taký malý problem keď robím bench press a keď dojdem dolu a idem vytláčať tak mi rupu obe ramenne klby je to normálne berem i klbovu vyživu ale neviem čo s tim
Boli ta to?
By risofk
silvo napísal:
risofk napísal:Aj ja mám taký malý problem keď robím bench press a keď dojdem dolu a idem vytláčať tak mi rupu obe ramenne klby je to normálne berem i klbovu vyživu ale neviem čo s tim
Boli ta to?
ne neboli len mi to je take neprijemne ked to vytlácam ale to rupne tak zo styrykrat a potom az pohor v pohode a ked dojdem dole zase poho len ked vytlacam a hlavne som si to vsimol len ked robim dole hlavou bench na rovnej neviem vtedy soms a na to asi nesustredil ale asi i tam to robi
By petrikPU
aj mne to ruplo denne a nielen pri cvičení, ale tými tréningami to prestalo + ArthroStopRapidPlus 3 mesiace

teraz mesiac necvičím (nieje kedy) a beriem MioArtro3+ 3 mesiace a rupnú mi denne kolená, ramená a niekde vzadu lopatka či čo to je :a28
By papagiorgo
petrikPU napísal:aj mne to ruplo denne a nielen pri cvičení, ale tými tréningami to prestalo + ArthroStopRapidPlus 3 mesiace

teraz mesiac necvičím (nieje kedy) a beriem MioArtro3+ 3 mesiace a rupnú mi denne kolená, ramená a niekde vzadu lopatka či čo to je :a28
ty sa nam za chvilku rozpadneš asi :a11 :a25
By risofk
:a15
papagiorgo napísal:
petrikPU napísal:aj mne to ruplo denne a nielen pri cvičení, ale tými tréningami to prestalo + ArthroStopRapidPlus 3 mesiace

ty sa nam za chvilku rozpadneš asi :a11 :a25
By novyclovek
cawte pravdepodobne mam zapal svalu v ramene bolest trva cca 3tyzdne
stalo sa mi to pri benchpresse presilil som sa chraplo mi daco v ramene dal som si 3dni volno a potom som chcel znova makat ale uz od vtedy to nejde boli ma len zodvihnut ruku bol som u chirurga povedal mi ze mam natiahnuty sval ale prislo mi to ako keby nenavidel ten clovek kulturistiku jeho odpoved bola ze nemam cvicit od dneska si idem dat volno na dva tyzdne kupil som si volateren emulgel ak sa vam to niekomu uz stalo poradte mi co mam robit ...pre mna je droga cvicenie a neviem ako vydrzim necvicit :a17
By risofk
novyclovek napísal:cawte pravdepodobne mam zapal svalu v ramene bolest trva cca 3tyzdne
stalo sa mi to pri benchpresse presilil som sa chraplo mi daco v ramene dal som si 3dni volno a potom som chcel znova makat ale uz od vtedy to nejde boli ma len zodvihnut ruku bol som u chirurga povedal mi ze mam natiahnuty sval ale prislo mi to ako keby nenavidel ten clovek kulturistiku jeho odpoved bola ze nemam cvicit od dneska si idem dat volno na dva tyzdne kupil som si volateren emulgel ak sa vam to niekomu uz stalo poradte mi co mam robit ...pre mna je droga cvicenie a neviem ako vydrzim necvicit :a17
kazajku +klbovu vyzivu + dake vytamini na regeneraciu svalu a natieraj voltarenom alebo flektor gelom a ked budes po dvoch tyzdnoch chcet zacat od malych vah lebo za dva tyzdne ti to urcite nezmyzne ani keby si jak chcel
By FitPotreby.sk
novyclovek napísal:cawte pravdepodobne mam zapal svalu v ramene bolest trva cca 3tyzdne
pokial ide o natiahnuty sval, resp. slachu v ramene, tak zabudni na cvicenie najmenej na 6 tyzdnov
ten zapal to je dosledok toho zranenia a obavam sa, ze mastickami to nevyliecis, moze to casom ustupit ale bude to silno nachylne na recidivu, tie maste totiz tlmia bolest ale neliecia zranenie. moje odporucanie, chod s tym cim skor ortopedovi
ked chces aj napriek tomu cvicit, tak sa uplne vyhni cvikom, pri ktorych citis bolest a fixuj to rameno
By ALF
ja by som ti podaril pred spaním aj ibalgin napríklad môže to byť aj zapálené ...a ten ibalgin tomu pomôže ...a ako už bolo písané určite choď k ortopédovi
By risofk
FitPotreby.sk napísal:
pokial ide o natiahnuty sval, resp. slachu v ramene, tak zabudni na cvicenie najmenej na 6 tyzdnov
ten zapal to je dosledok toho zranenia a obavam sa, ze mastickami to nevyliecis, moze to casom ustupit ale bude to silno nachylne na recidivu, tie maste totiz tlmia bolest ale neliecia zranenie. moje odporucanie, chod s tym cim skor ortopedovi
ked chces aj napriek tomu cvicit, tak sa uplne vyhni cvikom, pri ktorych citis bolest a fixuj to rameno
Viac menej to je jedno ziadne zranenie v tele sa ti nezahoji na tolko dobre aby si s nim nemal komplikacie neskor si vezmi napr vyron clenku on sa ti zahoji i za pomoci lekara ale co len mensia zmena pocasia alebo zle naslapnutie uz ho citis zase ono to bude potom dost nachilne na techniky cvicenia a na zataze a na prudke pohyby bude si muset davat desny pozor uz
By Tazzman
Nazdarek...dneska jak som robil tlaky som po dorobeni serie citil pichanie v pravom ramene...pocas tlakov to az tak nebolo citit...pred tym som ziadne problemy s ramenami nemal a neviem z coho to moze byt...v pondelok som na volejbale nieco pocitoval tak som nemohol smečovať, ale nevsimal som si to...v utorok pri tlakoch takisto nič...ale dnes ma to riadne rozbolelo a hlavne teraz, citim aj ked je rameno pomerne v pokoji (ked trochu pohnem s rukou). Nejake rady? Namastim si to nejakou mastou a vecer sa pomodlim, ale ci zaberie to neviem...

mam zajtra trening chrbat + ramena, mam vynechat ramena ak neprestane? alebo na cely sa vybodnut? :/ DIKY za vyjadrenia
By kaufly
Já vždycky když jsem měl problémy s ramenem, tak jsem prostě bral kloubní výživu.. vitamíny.. masti a bolelo to třeba 2-4 týdny.. naposledy jsem si řekl, že s tím prostě dojdu k doktorovi, ten mi to opíchl a do 5 dnů jsem zase pokračoval vesele dál ;-)
By novyclovek
tak je uz do toho vyse mesiaca druhy krat som uz ani u doktora nebol ...rameno ma uz neboli pri klasickom pohybe od vtedy berem klbovu vyzivu moj problem zotrval vtom ze ako nahle idem bench citim tlak v ramene, pred zranenim bola moja maximalka 120kg benchpress, minule som skusal 100kg na bench dal som to 7 krat ale z bolestou ramena ...staci mi kludne dvihat aj 40kg na bench a uz citim ten tlak v ramene podla mna mi to uz ostane navzdy stve ma to uz to neni to caro vtom cviceni ako som to miloval vzdy som si zakladal na hrudi,mozno sa niekdo pouci s mojich chyb vysoke ego rovna sa zranenie nieje vsetko len otom dvihat velke vahy skoda ze som to skorej nevedel
By risofk
novyclovek napísal:tak je uz do toho vyse mesiaca druhy krat som uz ani u doktora nebol ...rameno ma uz neboli pri klasickom pohybe od vtedy berem klbovu vyzivu moj problem zotrval vtom ze ako nahle idem bench citim tlak v ramene, pred zranenim bola moja maximalka 120kg benchpress, minule som skusal 100kg na bench dal som to 7 krat ale z bolestou ramena ...staci mi kludne dvihat aj 40kg na bench a uz citim ten tlak v ramene podla mna mi to uz ostane navzdy stve ma to uz to neni to caro vtom cviceni ako som to miloval vzdy som si zakladal na hrudi,mozno sa niekdo pouci s mojich chyb vysoke ego rovna sa zranenie nieje vsetko len otom dvihat velke vahy skoda ze som to skorej nevedel
chod ortopedovy nech ti da rehabilitacie na to alebo elektro liecbu neboj malo by to potom prejst
By FitPotreby.sk
ludsky organizmus ma obrovsku schopnost samoliecenia a regeneracie, len ho treba v tomto poriadne podporit
ak mas akekolvek zranenie, netreba to stale zhorsovat chodenim do posilnovne a cvicit aj cez bolest, vysoke davky vitaminov, doplnanie mineralov, dostatok regeneracie, dopriat si skutocny odpocinok a zranenie sa vylieci

nepodcenovat pred velkymi vahami zahriatie partii, ktore cvicite, 2-3 seriami lahkymi s viacej opakovaniami

pitny rezim, dopriat nieco klbom a slacham
By Rozok
novyclovek napísal:tak je uz do toho vyse mesiaca druhy krat som uz ani u doktora nebol ...rameno ma uz neboli pri klasickom pohybe od vtedy berem klbovu vyzivu moj problem zotrval vtom ze ako nahle idem bench citim tlak v ramene, pred zranenim bola moja maximalka 120kg benchpress, minule som skusal 100kg na bench dal som to 7 krat ale z bolestou ramena ...staci mi kludne dvihat aj 40kg na bench a uz citim ten tlak v ramene podla mna mi to uz ostane navzdy stve ma to uz to neni to caro vtom cviceni ako som to miloval vzdy som si zakladal na hrudi,mozno sa niekdo pouci s mojich chyb vysoke ego rovna sa zranenie nieje vsetko len otom dvihat velke vahy skoda ze som to skorej nevedel
ako keby som cital seba cca ... ked som zacal cvicit rameno som presilil a neviem co vsetko naraz bolelo ma asi 3 mesiace, potom som zacal tlacit animal flex, vitamin C a omega 3, bolest presla, ale ku benchu som sa vratil az teraz,,,takze teraz vyzeram ako debil, ked na bench dam max 60kg, ale jednorucky si tlacim 35ky co je troska nepomer ale nevadi, mne proste to rameno stale netaha ako by malo pri benchi a pri jednoruckach ide v pohode, bradla su premna maximalny pain. ale urcite skus zaradit omega 3 a vitamin C 500 -2000mg na den podla toho aky mas trening atd
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]