Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.
hľadáte fitness trénera?
hľadáte fitnesscentrum?
ste fitness tréner/inštruktor?
vlastníte fitnesscentrum?
ste tréner bojových športov?
športový klub?
ste športový masér?
Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier, rozšírený o záznamy masérov, trénerov bojových športov a športových klubov.
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x Vek: 20 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 83kg Výška: 193cm Sponzora: nemám
Caute, mam problem s lavym ramenom prilis rychlo sa mi vysili pri cviceni a zacne zaostavatat. Nevladzem potom normalne cvicit kedze pravou rukou dokazem vytlacit uplne bez problemov danu vahu a lava ruka je vkoncoch lebo to rameno proste povoli a nevytlacim to potom rovnomerne .. Vadi mi to dost na bench press atd .. neviem co stym : / any suggestions? < dlho som boxoval ak by to malo mozno vplyv pre info >
Dakujem za odpoved,.
Poďakoval:200 x Obdržal:412 x Vek: 36 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 81kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
rabban píše:
Caute, mam problem s lavym ramenom prilis rychlo sa mi vysili pri cviceni a zacne zaostavatat. Nevladzem potom normalne cvicit kedze pravou rukou dokazem vytlacit uplne bez problemov danu vahu a lava ruka je vkoncoch lebo to rameno proste povoli a nevytlacim to potom rovnomerne .. Vadi mi to dost na bench press atd .. neviem co stym : / any suggestions? < dlho som boxoval ak by to malo mozno vplyv pre info >
Dakujem za odpoved,.
Je to uplne primitivny jav mas ho slabsie a to dost rozdielne chce to len cas mozno rok kym sa to upravy.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: Richard Fiala Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 86kg Výška: 185cm Sponzora: nemám
Aj ja mám taký malý problem keď robím bench press a keď dojdem dolu a idem vytláčať tak mi rupu obe ramenne klby je to normálne berem i klbovu vyživu ale neviem čo s tim
Poďakoval:200 x Obdržal:412 x Vek: 36 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 81kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
risofk píše:
Aj ja mám taký malý problem keď robím bench press a keď dojdem dolu a idem vytláčať tak mi rupu obe ramenne klby je to normálne berem i klbovu vyživu ale neviem čo s tim
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: Richard Fiala Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 86kg Výška: 185cm Sponzora: nemám
silvo píše:
risofk píše:
Boli ta to?
ne neboli len mi to je take neprijemne ked to vytlácam ale to rupne tak zo styrykrat a potom az pohor v pohode a ked dojdem dole zase poho len ked vytlacam a hlavne som si to vsimol len ked robim dole hlavou bench na rovnej neviem vtedy soms a na to asi nesustredil ale asi i tam to robi
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
petrikPU
Predmet príspevku: Re: Vysilenie ramena?
Napísal: Uto Okt 30, 2012 11:36 pm
kecal
Poďakoval:13 x Obdržal:3 x Vek: 26 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 80kg Výška: 177cm najobľúbenejšia značka doplnkov: scitec Sponzora: nemám
aj mne to ruplo denne a nielen pri cvičení, ale tými tréningami to prestalo + ArthroStopRapidPlus 3 mesiace
teraz mesiac necvičím (nieje kedy) a beriem MioArtro3+ 3 mesiace a rupnú mi denne kolená, ramená a niekde vzadu lopatka či čo to je
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: Vysilenie ramena?
Napísal: Str Okt 31, 2012 2:18 am
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:101 x Obdržal:191 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
petrikPU píše:
aj mne to ruplo denne a nielen pri cvičení, ale tými tréningami to prestalo + ArthroStopRapidPlus 3 mesiace
teraz mesiac necvičím (nieje kedy) a beriem MioArtro3+ 3 mesiace a rupnú mi denne kolená, ramená a niekde vzadu lopatka či čo to je
ty sa nam za chvilku rozpadneš asi
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz