Zdravim vsetkych poradychtivych borcov, aj tych menej... :-) NEviem, ci som temu zaradil spravne, pokila nie, ospravedlnujem sa. Ale teraz priamo k mojmu problemu. Asi po dvadsiatich rokoch som sa opat vratil k cviceniu....

Doteraz som mal ine povinnosti... Cvicim presne dva roky, takze som sa v poslednom case snazil mierne zvysovat vahy, ale nic extremne, napr. bicepsovy zdvih s es cinkou 36 kg a pod. Uvadzam tento cvik preto, lebo aspom si myslim, ze je pricinou mojho problemu. Zacal ma totizto boliet upon, slacha v pravom laktovom klbe, na chrbtovej strane ruky, ale to zrejme nie je dolezite. Dal som si preto par tyzdnov pauzu a myslel som, ze to odoznie, ale mylil som sa, citim to stale. Samozrejme nie je to ziadna neznesitrelna bolest, da sa stym aj v pohode cvicit, ale mam obavy pokracovat, aby sa to nezhorsilo a nemalo to vaznejsie nasledky. Mohol by mi prosim niekto poradit ako dalej ? V podstate to citim uz par mesiacov, stale rovvanko, v klude nie, ale napr. aj pri uchopeni smetneho kosa, to zretelne citit. Mozem pokracovat, alebo mam s tym ist k odbornikovi, znizit vahy (co by som nerad... ), alebo to ignorovat a makatt dalej ? Dakujem za akukolvek radu, nazor !