Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x vek: 15 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 70kg výška: 177cm sponzora: nemám
tak toto by ste si maly precitat.....cvicit pred spankom v neskorych vecernych hodinach by sa nemalo.je to dokazane ze svaly pri tom menej rastu a puosobi to na cloveka negavivnym vplyvom..ako spravny treningovy cas sa povazuju poobednajsie hodiny alebo okolo 17 az 20 hodiny.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: makanie tesne pred spankom
Napísal: Pia Apr 16, 2010 5:04 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:66 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Peko Kako píše:
tak toto by ste si maly precitat.....cvicit pred spankom v neskorych vecernych hodinach by sa nemalo.je to dokazane ze svaly pri tom menej rastu a puosobi to na cloveka negavivnym vplyvom..ako spravny treningovy cas sa povazuju poobednajsie hodiny alebo okolo 17 az 20 hodiny.
a to mas odkial ???
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
iNv1s
Napísal: Pia Apr 16, 2010 6:05 pm
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:66 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
podla mna je to kravina ... ked uz ma niekto svoj rezim /ci uz kvoli praci,skole alebo iným veciam a je uz na to navyknutý , moze cvicievat aj o druhej rano /poznam takých ludi / a dospavam moze aj cez den ...
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
dandy010
Napísal: Sob Apr 17, 2010 4:26 pm
kecal
Bydlisko: Žilina Poďakoval:1 x Obdržal:19 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 20r. váha: 86kg výška: 181cm sponzora: nemám
fúha no veľmi rád by som si pozrel nejaké podloženie tohto tvrdenia.....každopádne si zastávam určitý postup kt ked sa dodrží tak by nemal byť problém a tj tréning - po tréningové suplementy - po tréningové jedlo/jedlá - pred spánkové jedlo - spánok.....jediné v čom vidím pravdu tohto tvrdenia je to že by daný jedinec chcel nahradiť po tréningové jedlá spánkom....to by určite nebolo vhodné
Poďakoval:1 x Obdržal:2 x vek: 16 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 74kg výška: 187cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
mne by to ziež nebolo moc príjemné z dôvodu že by som už tréning odflákol a ani by som nemal silu viete... ale takí ľudia ktorí pracujú cez noc a spia cez deň neni problem
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz