bodybuilding televízia

bbf-club Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ.
Chcete vedieť viac? »

Tréner & Klient

Stále sa vám nedarí? Neviete ako na to?

Kontaktujte nášho trénera

Pozerajte ako sa dosahujú skutočné výsledky. Váš sen je na dosah. Náš tréner vie ako na to!

Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.

fitness katalóg

• hľadáte fitness trénera?
  • hľadáte fitnesscentrum?
  • ste fitness tréner/inštruktor?
  • vlastníte fitnesscentrum?
  • ste tréner bojových športov?
  • športový klub?
  • ste športový masér?

Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier, rozšírený o záznamy masérov, trénerov bojových športov a športových klubov.

Registrácia on-line pre trénerov ZADARMO!

www.fitnesskatalog.eu »

Naše projekty

Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Pia Okt 18, 2013 12:20 pm Aktuálny čas je Pia Okt 18, 2013 12:20 pm

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 3 ] 
Autor Správa
michal123
 Predmet príspevku: Pšeničný proteín
Napísal: Pon Okt 14, 2013 7:39 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 1 x
Obdržal: 1 x
Meno a priezvisko: michal
Vek: 17
Pohlavie: muž
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 69kg
Výška: 178cm
Sponzora: nemám
Viete mi niekto povedať skúsenosť/názor na pšeničný proteín ? Momentálne v mojom študentskom živote hrajú financie dôležitú úlohu a objavil som pšeničný proteín, ktorý je až neuveriteľne mnohonásobne lacnejší než klasický. Už teraz mi je jasné, že vstrebateľnosť a efektivita nebude rovnaká ale bude až tak hrozná ? Navyše ľahko priberám tuky a tento proteín ma nízky podiel tukov a sacharidov.

Nutričné hodnoty na 100g: Energia: 1517kJ/358kcal, Bielkoviny: 80g, Sacharidy: 13,8g, Tuky: 1,9g

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

filip137
 Predmet príspevku: Re: Pšeničný proteín
Napísal: Uto Okt 15, 2013 6:54 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Meno a priezvisko: Filip Ivan
Vek: 18
Pohlavie: muž
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 63kg
Výška: 168cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: biotech nutrition
Sponzora: nemám
michal123 píše:
Viete mi niekto povedať skúsenosť/názor na pšeničný proteín ? Momentálne v mojom študentskom živote hrajú financie dôležitú úlohu a objavil som pšeničný proteín, ktorý je až neuveriteľne mnohonásobne lacnejší než klasický. Už teraz mi je jasné, že vstrebateľnosť a efektivita nebude rovnaká ale bude až tak hrozná ? Navyše ľahko priberám tuky a tento proteín ma nízky podiel tukov a sacharidov.

Nutričné hodnoty na 100g: Energia: 1517kJ/358kcal, Bielkoviny: 80g, Sacharidy: 13,8g, Tuky: 1,9g

Zaujimave Nutrične hodnoty ma :)

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
 Predmet príspevku: Re: Pšeničný proteín
Napísal: Pia Okt 18, 2013 9:09 am 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 279 x
Obdržal: 214 x
michal123 píše:

Dam len nazor, skusenost osobne nemam.
Podla mna je to velmi dobra alternativa. Vseobecne rozsireny nazor, ze rastlinne bielkoviny su menejcenne je mylna, resp. zamerne skreslena. Bielkoviny zivocisne maju dlhsiu dobu vstrebatelnosti a preto aj dlhsie z nich dokaze organizmus tazit a vyuzivat uvolnujucu sa energiu, naopak rastlinne bielkoviny maju kratsiu dobu vstrebatelnosti, lahsie su stravitelne a preto su viac vyuzitelne pre organizmus, energia z nich je ale rychlejsie prec. Preto je potrebne tychto bielkovin prijat viac ako zivocisnych. Takze moj zaver je taky, ze ak chces dosiahnut rovnaky energeticky prijem je potrebne rastlinnych bielkovin prijat viac ako zivocisnych. Potom sa ale cena pravdepodobne vyrovna alebo priblizi.

Podpis autora:

Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 3 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia