Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Bydlisko: Trnava Poďakoval:3 x Obdržal:1 x Meno a priezvisko: Denisa Dubovská Vek: 17 Pohlavie: žena Cvičím: 2r. Hmotnosť: 54kg Výška: 168cm najobľúbenejšia značka doplnkov: biotech nutrition Sponzora: nemám
čaute ludia mám menší problém s ktorím by trebalo pomocť. Asi 3 mesiace dozadu som bola operovaná na koleno a od vtedy s ním mám stále problémy. Kvoli tomuto hendikepu som bola dlhodobo odstavená ako od posilky tak aj od športov, ktorím som sa venovala. Teraz musím v prvom rade spevniť koleno, tak ak má niekto z vás nápad ako to čo najšetrnejšie dať do poriadku (aby som znovu nemusela pod skalpel), každú radu uvítam. ďakujem
Bydlisko: Martin Poďakoval:188 x Obdržal:325 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
small girl píše:
čaute ludia mám menší problém s ktorím by trebalo pomocť. Asi 3 mesiace dozadu som bola operovaná na koleno a od vtedy s ním mám stále problémy. Kvoli tomuto hendikepu som bola dlhodobo odstavená ako od posilky tak aj od športov, ktorím som sa venovala. Teraz musím v prvom rade spevniť koleno, tak ak má niekto z vás nápad ako to čo najšetrnejšie dať do poriadku (aby som znovu nemusela pod skalpel), každú radu uvítam. ďakujem
Co si snim mala (dovod operacie)? Ake problemy mas na mysli?
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Ahoj a vitaj.
neviem do akej miery a ake vazne bolo to zranenie, v kazdom pripade by som zacal s rehabilitacnymi cvikmi, napr. vo vode, taky treninig vo vode je velmi setrny a ucinny
vyhybal by som sa maximalne aktivitam, pri ktorych je dynamicka zataz na kolenny klb, ako je beh, skakanie a pod.
ak si na tom ale tak dobre, ze by si chcela ist aj do posilky, tak v posilke by som zacal miernym predkopavanim, velmi opatrne a leg pressom, pri tychto cvikoch si vies velmi dobre regulovat zataz a nemalo by prist k pretazeniu postihnuteho miesta, tiez nemusis vykonavat pohyb v jeho uplnom rozsahu
mierne bicyklovanie moze tiez pomoct
klbova vyziva, kolagen a pod. veci by tiez neboli na zahodenie
a lekari co hovorili?
Za tento príspevok autora
FitPotreby.sk
poďakoval uživateľ
small girl
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
small girl
Predmet príspevku: Re: comeback
Napísal: Sob Aug 11, 2012 3:31 pm
nemluvna
Bydlisko: Trnava Poďakoval:3 x Obdržal:1 x Meno a priezvisko: Denisa Dubovská Vek: 17 Pohlavie: žena Cvičím: 2r. Hmotnosť: 54kg Výška: 168cm najobľúbenejšia značka doplnkov: biotech nutrition Sponzora: nemám
no tak mala som potrhané šlachy, menisky, zničené kĺby a pár ďalších problémov. rehabilitácie mám za sebou, bicyklujem pravidelne aj plávam, no stále v ňom mám silné bodavé bolesti. doktor vravel že to časom prejde no trvá to už pomerne dlho. kĺbovky mám no problém robia skor tie šlachy. no čo sa týka leg pressu a tak u mňa je jeden veľký problém a to nadstavovanie váhy. totižto sa vždy preceňujem a práve toho sa bojím že to zas poženiem niekam uplne inam
no tak mala som potrhané šlachy, menisky, zničené kĺby a pár ďalších problémov. rehabilitácie mám za sebou, bicyklujem pravidelne aj plávam, no stále v ňom mám silné bodavé bolesti. doktor vravel že to časom prejde no trvá to už pomerne dlho. kĺbovky mám no problém robia skor tie šlachy. no čo sa týka leg pressu a tak u mňa je jeden veľký problém a to nadstavovanie váhy. totižto sa vždy preceňujem a práve toho sa bojím že to zas poženiem niekam uplne inam
no tak to v ziadnom pripade neprecenuj, pretoze to za to nestoji mozes si ublizit tak, ze Ti koleno uz dokopy nedaju
poskodenie sliach, klbov a chrupaviek je nenavratne, nedaju sa len tak obnovit samoregeneraciou
preto musis poznat svoje hranice, menej je viac a u Teba to plati 10nasobne
tie cviky co som spominal musis zacat len skusat bez zataze, az ked bude pohyb bezbolestny a nebudes mat problemy ani potom na druhy, ci treti den, mozes velmi pomaly a pozvolna zacat pridavat
nezabudni, ze velka vaha nie je vsetko, zataz mozes korigovat aj poctom opakovani a poctom serii
AK POCITUJES PRI TYCHTO CVIKOCH BOLEST VOBEC ICH NEROB alebo rob rozsah pohybu len pokial necitis bolest
Za tento príspevok autora
FitPotreby.sk
poďakoval uživateľ
small girl
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
small girl
Predmet príspevku: Re: comeback
Napísal: Sob Aug 11, 2012 4:12 pm
nemluvna
Bydlisko: Martin Poďakoval:188 x Obdržal:325 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
small girl píše:
Bicykel ti pomoze. A pri treningu noh vzdy zarad ako prvy cvik prednozovanie aspon 3-4s x 20op az potom legpres. Daju sa pouzit aj ine techniky ako dat zabrat stehnam a pritom nemusis tolko nakladat. Este to mas aj tak cerstve takze s treningom len smierou takzvane este 3 mesiace rehabilitacne a to myslim vazne.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz