Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By papagiorgo
ako vyzerajuvase rozcvicky pred treningom ? patrite do skupiny ,ktorí sa pred treningom absolutne nerozcvicia alebo skor naopak ? podla mojho nazoru je mierna rozcvicka rovnako dolezita ako samotnýtrening ? aký je vas nazor ?

Reklama

Reklama

By kexo1
ja som lenivy takze sa nerozcvicujem ale este som zatial na to ani nedoplatil
By papagiorgo
kexo1 napísal:ja som lenivy takze sa nerozcvicujem ale este som zatial na to ani nedoplatil
ale raz mozes :mrgreen: moze prist nejake svalove zranenie sposobene prave nerozcvicenim ... a potom ta tomozno bude mrziet ,ze si nevenoval 5-10 minut kvalitnej rizcvicke :o
By Like_Dorian
starápáka napísal:
kexo1 napísal:ja som lenivy takze sa nerozcvicujem ale este som zatial na to ani nedoplatil
ale raz mozes :mrgreen: moze prist nejake svalove zranenie sposobene prave nerozcvicenim ... a potom ta tomozno bude mrziet ,ze si nevenoval 5-10 minut kvalitnej rizcvicke :o
presne...
By Like_Dorian
snazim sa vzdy rozhybat a zahriat vsetky klby...od bicuklovania do posilky az po kruzenie jednotlivymi partiami od krku po členky
By trancerider
ja rozcvicujem len partie ktore idem cvicin,strecing nerobim nikdy pred treningom,ale az po...napr.pri nohach sa rozcvicim predkopavanim atd
By LapisakPetr
Já si dám dycky tak 5 minut na pásu se středním zatížením a protože jsem zvyklý tak dělám i strečink a to důkladný - člověk se hned pak cítí lépe. Když jdu ale trénovat silově tak se neprotahuju ani nerozehřívám, nevim proč.
By papagiorgo
LapisakPetr napísal: Když jdu ale trénovat silově tak se neprotahuju ani nerozehřívám, nevim proč.
aby si raz na to nedoplatil :roll: ale to musis vediet sam , ci ti to tak vyhovuje :mrgreen:
By LapisakPetr
starápáka napísal:
LapisakPetr napísal: Když jdu ale trénovat silově tak se neprotahuju ani nerozehřívám, nevim proč.
aby si raz na to nedoplatil :roll: ale to musis vediet sam , ci ti to tak vyhovuje :mrgreen:

no jo no.....ale silově cvičím opravdu jen málo....a zahřátý už jsem předem. díky
By pretlá-čateľ
Bez rozcvicky si nemozem trening ani predstavit , rozcvicka je velmi dolezita podla mna . mam kamosa
Co robi normalne bicepsový s velkou cinkou 50 kil 3 serie a 15 opakovani . asi před týzdnom kde sme boli spolu posilke , zacal prvu seriu a neurobil ani tri cele opakovania a tam mu trhlo v bicepse , ze zareval na celu posilku . bolo to asi tým , ze vtedy sa niekam ponahlal a nerozcvicil sa . a teraz bude s roztrhnutým bicepsom v nemocnici najmenej 3 týzdne :mrgreen: .
By morpheusx
Rozcvicka je pre mna velmi dolezita! Pred kazdym treningom si zaskacem na svihadle aspon 5min, potom si roztiahnem cele telo, nejakych 5-10min a po cviceni tak isto dam strecing aspon 2min. Myslim, ze rozcvicka je jeden z dolezitych faktorov pri spravnom a zdravom raste svalstva.
By MiskoOo
papagiorgo napísal:ako vyzerajuvase rozcvicky pred treningom ? patrite do skupiny ,ktorí sa pred treningom absolutne nerozcvicia alebo skor naopak ? podla mojho nazoru je mierna rozcvicka rovnako dolezita ako samotnýtrening ? aký je vas nazor ?
jasne ze rozcvicka je dolezite,zahrejes sa a vsetko pojde lepsie,ja si davam kratku rozcvicku naozaj len kratku mozno az prilis:Dchcem sa spytat,ci nema niekto predat cinky a zavazia za rozumnu cenu,je premna narocne davat 3eura za kazdy vztup do posilnovne,dakujem
By papagiorgo
MiskoOo napísal:chcem sa spytat,ci nema niekto predat cinky a zavazia za rozumnu cenu,je premna narocne davat 3eura za kazdy vztup do posilnovne,dakujem
je tu inzercia ...
By xLeitonx
Rozcvicka je velmi dolezita... nerozcvicit sa je blbost par ponatahovani koncatin ta nezabije :a12
By geas
ja som po rozcvicke zdycky totalne ustaty... takze len nejake total lahke vahy na paprce,par brusakov a drepov bez zataze
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]