Už tu bolo asi všetko spomenuté...Biceps a triceps sú menšie partie, 4 cviky sú priveľa (aj ja som tak robil, keď som mal cez prázdniny čas :D ale menej je niekedy viac)...tam ti stačia 2, max. 3 cviky...
Hrudník určite tak, ako napísal Dreamer (s tým, že rozpažky si dáš raz na rovnej, inokedy šikmú a ak máš prístup, tak kľudne nejaké kladky)
Neviem koľko sérií robíš, ale na nohy máš len 2 cviky + lýtka...daj si viac sérií tých drepov alebo zapoj aj iné cviky...nájdeš si ich na fóre/youtube/časopisy a pod...dá sa vymyslieť hocičo, čo môže dobre zaberať
Na ťahoch opatrne, aby si nebol invalid
a pridal by som zhyby
Ramená...tam podľa mňa aspoň 3 cviky...jednoznačne nejaké tlaky a ostatné daj predpažovanie, zapažovanie a podobné veci...ja osobne sa držím 4 cvikov na túto partiu, ale samozrejme, nedám si všetko na predné ramená :D treba si nájsť, ktoré cviky sú na aké ramená...
A myslím si, že je zbytočne robiť 2 tlakové cviky na 1 partiu (1 ručky a veľká...na čo?)
Mne tam brucho teda nechýba :D ale raz za čas, prečo nie...
Každopádne by som dal trapézy (pre mňa sú najlepšie jednoručky)
posledná poznámka...ak máš otázky ohľadom stravy, pýtaj sa tu:
poradte-mi-s-jedalni-kom-t936.html
Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.