FeRko napísal:Tak urcite, ja by som to nedelil. Daj si tlak klasika v stoji s velkou cinkou, upazovanie alebo predpazovanie a upazovanie v predklone. To je taky zaklad. Potom si mozes dat este nejake doplnujuce cviky. Ale hento staci.FitPotreby.sk napísal:Asi tak aj urobím , hm ale rozmyšľal som že bi bolo lepšie že bi som cvičil všetky 3 časti ramien spolu, Mohol bi som tam dať military press z predu, a potom aj zo zadu ?? .. a ešte bi som tam dačo dal čo ty natoFeRko napísal: Ne ne neboj Hrudnik nechcem rozdelit, len ramena ... ale ta rozmyslam nad tim ze ci mam tak to rozdelit, pri mojom minulom treningovom plane som mal ramena: tlaky za hlavu, predpažovanie s JČ a ako posledne tlaky z jednoručkami .. a keby som to dal tak stredne,predne ramena: Military press, Rozpažovanie s jednoručnými činkami v stoji, tlaky z jednoručkami a potom Prítahy velkej cinky k brade, a na zadne ramena: tlaky za hlavu, upažovanie v predklone, a este nejaky cvik na zadne ramena .. co vy nato ?No tak pokial mas na to dovod, tak to kludne urob. Neviem ale aky to je trening. Lebo sa mi zda, ze tam je trochu moc cvikov.
na zadne delty by som tlak za hlavou uz nedaval, upazovanie v predklone je v pohode a tahal by som este mozno spodnu kladku dozadu
a ked to rozdelis do dvoch treningov, tak medzi nimi jeden den pauzu, aby si necvicil 1.den predok a stred a hned na 2. den zadnu hlavu
Fitness komunita
Diskusné fórum zamerané na posilňovanie, kulturistiku, fitness, silové športy - od ľudí pre ľudí.
Toto fórum sa stalo nezávislým. Nie sme zaťažení a zaujatí predsudkami, nemáme žiadneho sponzora, ktorý nám diktuje, čo máme písať a čo nie. Nepredávame žiadny tovar, žiadne doplnky výživy. Uverejňujeme reklamu a vždy na to upozorníme.
Tak slobodne píšte, diskutujte a raďte ostatným. Nezabudnite na slušnosť a pravidlá!
Ďakujeme všetkým priateľom fóra a priaznivcom fitness.