Pravidlá súťaže nájdete len tu:
http://www.facebook.com/pages/FitPotreb ... 780?ref=hl
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
Reklama
Reklama
Tazzman napísal:trochu blbe s tym QR kodom, nie kazdy ma k tomu pristup.... -.-je to jednoduche, mobilny tel. s aplikaciou na citanie QR kodov, kto nevie o com je rec, ma k dispozicii google, treba sa trocha poanamahat, nic nie je zadarmo
Tazzman napísal:trochu blbe s tym QR kodom, nie kazdy ma k tomu pristup.... -.-nie kazdy ma pristup k internetu a ...
Tazzman napísal:jaj, to je ich viac tych kodov na fore :) ale len jedno heslo je spravne, uz chapem...vcera som este nevedel jak sa dostat na stranku kde zadat heslo...ale dnes som zistil, ze aj ten kod co som mal bol zly :D ale uz mam spravny :)no tak ho zadaj do fora a tam nam nechaj jeden prispevok
Tazzman napísal:Dovod nizkej ucasti je len jedno...lenivost, ludia by chceli, aby stacilo kliknut a uz by mali listky v ruke...fakt, ked sa naozaj chce, tak sa da...je to tak jednoduche, ze som sa sam tomu cudoval, v dnesnej dobe ma uz takmer kazdy telefon s fotakom a mlady ludia ani nehovorim, v kazdej rodine je minimalne jeden smartfon
Tazzman napísal:Bude tam Martinez? Som pocul, ze ho ma nahradit Flex Lewis (neviem co je na tom pravdy, tak ma neukrizujte).Je to pravda, Martinez nemohol prist, tak dojde Flex.
PS: video som este nepozeral lebo je vela hodin, tak neviem ci tam tato informacia bola obsiahnuta
Súťaž o vstupenky na Mozolani Classic 3 je ukončená!Wau! Veľmi ďakujem organizátorovi a to nielen preto, že som vyhral hl. cenu. Najmä za to, že vyhrali všetci, čo ma veľmi prekvapilo a strašne ma to teší! :)) Už teraz sa neviem dočkať.
Vyhrali všetci čo sa do súťaže zapojili :-) Teraz vidíte, že s nami sa súťažiť naozaj oplatí.
-----------------------------------
Hlavná výhra sú nakoniec 3 vstupenky. Výhru získava Tazzman
Všetci ostatní: prefabeton, jozko78, brian002, Kotlik
dostanú po jednej vstupenke
Tak sa všetci stretnete na Mozolani Classic 3 v Žiline :-)
prefabeton napísal:No kde a kedy sa dozvieme vyhercu sutaze?Vyhral si vstupenku na hlavnu tribunu, blahozelame
jozko78 napísal:Niesom na fb. Ale to nevadí,aj tak neni šanca že by som vyhral. Neviem komu ale blahoželám vyhercoviyAle je sanca, aj Ty si vyhral. Vyhral si tiez jednu vstupenku na hlavnu tribunu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]