Necvičím profesionálne, teraz ani v gyme, nakoľko sú zatvorené. Mám pocit, že mi tie kilá ide zhodiť ťažko.. *Rozmyýšľam o spaľovači tukov, alenevyznám sa. Tak som sa chcela opýtať tu.. Ak máte nejaké obľúbené značky, typy, prosím hoďte mi link. Ja som si hľadala po nete a vyzerá to tak, že Gymbeam Synephrine vychádza celkom dobre aj s cenou, potom Prom-in Lean Solution. neviem tu dať obrázok, tak pošlem link https://necenzurovane.sk/spalovace-tukov/ potom ked zoscrollujete dole tak v tabletových je prvý .. alebo mi dajte pokojne vaše, ktoré vy užívate. Nemám nejaké preferencie, ani tabletové ani tekuté.. Dik za každé odporúčanie, budem to sledovať a potom sa rozhodnem
Fitness komunita
Diskusné fórum zamerané na posilňovanie, kulturistiku, fitness, silové športy - od ľudí pre ľudí.
Toto fórum sa stalo nezávislým. Nie sme zaťažení a zaujatí predsudkami, nemáme žiadneho sponzora, ktorý nám diktuje, čo máme písať a čo nie. Nepredávame žiadny tovar, žiadne doplnky výživy. Uverejňujeme reklamu a vždy na to upozorníme.
Tak slobodne píšte, diskutujte a raďte ostatným. Nezabudnite na slušnosť a pravidlá!
Ďakujeme všetkým priateľom fóra a priaznivcom fitness.