Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o diétach, spaľovaní tukov a spaľovačoch.
Používateľov profilový obrázok
By Stolicka
AHojte, prosím o radu, neviem si pomôcť sama..

Necvičím profesionálne, teraz ani v gyme, nakoľko sú zatvorené. Mám pocit, že mi tie kilá ide zhodiť ťažko.. *Rozmyýšľam o spaľovači tukov, alenevyznám sa. Tak som sa chcela opýtať tu.. Ak máte nejaké obľúbené značky, typy, prosím hoďte mi link. Ja som si hľadala po nete a vyzerá to tak, že Gymbeam Synephrine vychádza celkom dobre aj s cenou, potom Prom-in Lean Solution. neviem tu dať obrázok, tak pošlem link https://necenzurovane.sk/spalovace-tukov/ potom ked zoscrollujete dole tak v tabletových je prvý .. alebo mi dajte pokojne vaše, ktoré vy užívate. Nemám nejaké preferencie, ani tabletové ani tekuté.. Dik za každé odporúčanie, budem to sledovať a potom sa rozhodnem

Reklama

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By Slovan1945
Tak poprvé - legálne spaľovače nefungujú, tuk ti nespália ;)
Na chudnutie potrebuješ len a len kalorický deficit.
Najsilnejšie legálne spaľovače a stimulanty sú - kofeín, synefrín a ešte piperín. Možeš si ich kúpiť sú dobré pomôžu ale tuk za teba nespália. Odporúčam len Kofeín a Synefrin. Skus pozrieť na stranky namaximum. Sk
Fitform.sk alebo Muscleagresive.sk
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]