Tazzman napísal:Nič v zlom, ale ty si lavy? Som tu uz 5x pisal...
Preco nie dieta? Daj mu navod na sacharidove vlny a uvidime co z neho bude za mesiac ci dva...nevie cvicit a uz by si mu daval dietu? Presne to iste som skusal ja...bol som hlupy a preto dnes mozem povedat, ze to je hlupost!...nenacital som to v knihe ani na internete...sam som tu skusenost ziskal
On chcel vyzerat dobre...ziadal dietu, lebo nevedel, ze na to treba najprv objem a az potom nejak to rysnut...preto pytal dietu
K nacasovaniu...to si nemyslel vazne dufam...ma tu plnu ri* jedalnickov na fore...staci si pozriet a hned zisti, ze tvaroh je dobry na vecer...ak mu to nie je jasne, tak sa pyta...treba si vo vlastnom zaujme prestudovat veci...su tu na to aj temy, co jest vecer pripadne co jest k tvarohu a pod...a aj keby jedol zo zaciatku tvaroh na ranajky...casom by sa nejak dopracoval k tomu, ze kedy je čo dobre...MASO a RYZA je betonovy zaklad a k tomu ked pripoji tie veci co som pisal, tak sa nema coho obavat
Mimochodom, co sa tyka vahy, ja som mal na 1,85 okolo 75 kil a kedze som schudol z 87, tak tam bolo stale velke brucho, aj ked to znie ako podvaha...v mladom veku to je o dost ine a tiez je to ine u hokejistu a u niekoho, kto cely den presedi za PC
Kamarát mal by si sa prebrať. Vidím, že maš ešte čo študovať...
-Ja zase z vlastnej skúsenosti viem, že redukcia hmotnosti na začiatku kariéry cvičenca, ktorý ma čo schudnúť je dobrá voľba. Ale to už je každeho osobný názor.
- Už som to raz písal: Veľa ľudí sa v dnešnej dobe hlási na redukčné kurzy s cieľom schudnúť. Chceš mi povedať že je to hlúposť? Tieš by mali podľa teba ešte viac nabrať a až potom schudnúť??? Pretože oni tiež ešte ani nevedia cvičiť. No podľa všetkého je u teba tréning na prvom mieste pred stravou. Schudnúť sa dá aj bez posilky... Ale to by si mal vedieť. V posilke dávaš svalom akurát impulz k rastu, ale ty ak nemáš dobrú stravu tak ten impulz ti je vieš načo... ak nedoplníš po tréningu jednoduche sacharidy aby si doplnil glykogénove zásoby tak si možeš mať pokojne aj tréning ako profesional no nikdy nedosiahnes vrchol.
- A nikto tu nevravel o sacharidových vlnách...Jednoduchá úprava stravy do diéty je úplne v pohode a účinná.
"On chcel vyzerat dobre...ziadal dietu, lebo nevedel, ze na to treba najprv objem a az potom nejak to rysnut...preto pytal dietu" - toto si fakt nemohol myslieť vážne... Nie každy chce vyzerať ako prasa. Každy ma svoj vlastny cieľ...A dietu pytal preto, že si mysli ze ma z coho schudnúť a chce to dať dole...
Musím povedať že dávaš fakt rady na úrovni... Nič v zlom, všetci sa stále učíme novým a novým poznatkom. No bez niektorých poznatkov sa radiť nedá. Skôr si nechaj poradiť ty ...