Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.
hľadáte fitness trénera?
hľadáte fitnesscentrum?
ste fitness tréner/inštruktor?
vlastníte fitnesscentrum?
ste tréner bojových športov?
športový klub?
ste športový masér?
Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier, rozšírený o záznamy masérov, trénerov bojových športov a športových klubov.
Poďakoval:3 x Obdržal: 0 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 79kg Výška: 188cm Sponzora: nemám
Zdravim,
chcem zacat s rysovanim postavy, myslite ze staci 3 x do tyzdna beh po dakych 40 min a samozrejme upravena strava a k tomu spalovac tukov Carnitine, stacilo by ho uzivat len pred behom alebo teda cardio cvicenim?
Dakujem :-)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
xLeitonx
Predmet príspevku: Re: Rysovanie postavy - spalovc tukov
Bydlisko: Žilina Poďakoval:16 x Obdržal:37 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 85kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
johnw píše:
Zdravim,
chcem zacat s rysovanim postavy, myslite ze staci 3 x do tyzdna beh po dakych 40 min a samozrejme upravena strava a k tomu spalovac tukov Carnitine, stacilo by ho uzivat len pred behom alebo teda cardio cvicenim?
tam mas urcite davkovanie napisane a ten beh alebo bicykel by som zaradil aj v den volna
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
gentleman-MH
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 80kg Výška: 186cm najobľúbenejšia značka doplnkov: peak Sponzora: nemám
Skús pridať aj Chróm, super minerál na doladenie tela
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
motaba
Napísal: Ned Mar 27, 2011 12:19 pm
kecal
Poďakoval:1 x Obdržal:5 x Vek: 26 Pohlavie: muž Cvičím: 10r. Hmotnosť: 106kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nutrend Sponzora: nemám
pri zhadozvani neexistuje den volna aspon podla mojich diet sa mi to neosvedcilo.....ak ovsem sa nejdena o stravu...ale co sa tyka pohybu...treba ho vykonavat kazdy den...najlepsie aj viackrat denne
Podpis autora:
odpovedam LEN na vecne a opodstatnene otazky, vseobecne info najdete tu na fore
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
xLeitonx
Bydlisko: Žilina Poďakoval:16 x Obdržal:37 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 85kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
motaba píše:
pri zhadozvani neexistuje den volna aspon podla mojich diet sa mi to neosvedcilo.....ak ovsem sa nejdena o stravu...ale co sa tyka pohybu...treba ho vykonavat kazdy den...najlepsie aj viackrat denne
presne ako pises treba mat velky vydaj...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
stacho.marek
Poďakoval:5 x Obdržal:3 x Meno a priezvisko: Marek Stacho Vek: 37 Pohlavie: muž Cvičím: 12r. Trénerské licencie: III. trieda Inštruktor aerobicu a Body & Mind, I. stupeň Tréner Fitnes a Kuturistiky (Informs) Hmotnosť: 98kg Výška: 185cm najobľúbenejšia značka doplnkov: atp nutrition Sponzora: hladám
Ahoj dobre som si prečítal tvoj návod nie je zlý.
Ja by som volil niečo iné napr. cvičenie 4x v týždni ale dvoj fázovo v posilke na koniec cvičebného splitu by som zvolil 30min cardio (bežiací pás,alebo veslovací trenažer) + doplnky ale nie carnitin ale niečo silnejšie na báze thermo....
aNs_ píše:
motaba píše:
presne ako pises treba mat velky vydaj...
Podpis autora:
Hlavný tréner a Osobný tréner Šport centra pohoda Trnava
Mail: čokoľvek mi tu môžte písať.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Igor Illés
Bydlisko: Nové Zámky Poďakoval:16 x Obdržal:54 x Meno a priezvisko: Igor Illés Vek: 22 Pohlavie: muž Cvičím: 5r. Hmotnosť: 102kg Výška: 175cm najobľúbenejšia značka doplnkov: muscletech Sponzora: hladám Súťažná federácia: NPC
johnw píše:
Zdravim,
Takto ako to mas napisane, bez detailov, je to v poriadku
Podpis autora:
Kulturistika je najdrahší šport na svete. Môžeš ju buď milovať alebo nenávidieť. Preto treba eliminovať všetky negatívne faktory, ktoré Ťa môžu ohroziť. Medzi iným aj vlastnú nevedomosť!!!
Igor Illes- bodybuilding champion
osobný tréner- nové zámky - kontakt : 0915/548611 alebo igorilles@gmail.com
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Guli
Napísal: Uto Máj 24, 2011 11:37 am
johnw píše:
Zdravim,
Ak si chces zachovat maximum svalov behaj systemom hiit resp. stop and go.
tj. bezis napr. 3 minuty (pomerne rychlo), potom 1,5 minuty rychla chodza. A takto dokola.
Vsimni si totiz aky su sprinteri - maju kvalitnu svalovinu vysekanu na kost.
Vytrvalostni bezci - chrdi, slabi malinki...
Ja ked som rysoval som cvicil aj hiit trening. V lese som hadzal s kamenami a polenami .
Z tohoto som sa dost inspiroval:
Nasiel som este stary trening. log tak mozes skusit nieco podobne, mne sa to osvedcilo. Dobre je kupit si bcaa aby si sa v co najvacsej miere vyhol katabolizmu svalov.
(pred vsetkym tymto este 40 m. rychla chodza - az po 20 m zacina totiz prevazovat spalovanie tukov nad cukrami)
1cyklus
4 x:
Kliky x 20
nadhoz/tlak/hod kusom dreva x 10
millitary press - kus dreva x 20
Tricepsove kliky na lavicke x 20
- cas 3 min (oddych 1,5 min)
2cyklus
4 x:
nadhoz a hod za seba s kamenom x 10
drep s pnom x 20
nadhoz a hod pred seba s kamenom x 10
Uklaky s pnom na chrbte x 20
- cas 4 minuty (oddych 2 min)
Oddych znamenala rychla chodza.
Potom som isiel zase rychlu chodzu na hradzu kde su celkom dlhe schody
- tam 10 x sprint po schodoch hore (po jednom, rychle prepletanie)/vyklus dole po schodoch
Nakoniec 5 km :
2 minuty beh/1 minuta rychla chodza
+10 minut chodza.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Ja by som skusil asi skor korcule inliny (citaj inlajny ) videl som uz vela ludi, co neuveritelne schudli a vyrysovali prave na korculiach a za pomerne kratky cas.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Poďakoval:69 x Obdržal:49 x Meno a priezvisko: Milan Badinský Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 85kg Výška: 172cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Ja by som skusil asi skor korcule inliny (citaj inlajny ) videl som uz vela ludi, co neuveritelne schudli a vyrysovali prave na korculiach a za pomerne kratky cas.
ja by som sa kolieskových korčuliach vyrysoval ale takým spôsobom že by som to ten tuk zošúchal to seba toľkými pádmi
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz