Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 16 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 88kg výška: 184cm sponzora: nemám
Zdravim, chcel by som sa spytať skusenejších, ked berem protein a fazu cvičenia mam rysovanie, tak potrebujem ktomu aj spravenu niaku stravu? nevadi ked pri rysovani chodim behavať? možno su to banalne otazky ale tak nechcem robiť chybi preto pišem sem.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: Protein a strava
Napísal: Štv Nov 03, 2011 11:08 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:67 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Michal píše:
Zdravim, chcel by som sa spytať skusenejších, ked berem protein a fazu cvičenia mam rysovanie, tak potrebujem ktomu aj spravenu niaku stravu? nevadi ked pri rysovani chodim behavať? možno su to banalne otazky ale tak nechcem robiť chybi preto pišem sem.
nic tým neurýchlis , ked to budes pisat do desiatich tem . pockaj si na odpoved v minulej teme , do ktorej si to dal na moje dopotucenie . ked niekto pride , kto sa vyzna , odpise ti aj tam , ak ti nikto nebude vediet poradit , neodpise ti ani v desiatich temach . toto neni pokec , ze dostanes odpoved za 5 minut , ked niekto pride , odpise ti
Bydlisko: Martin Poďakoval:35 x Obdržal:119 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Michal píše:
Mas 16 rokov a uz chces rysovat? Ukaz foto co to vlasne na sebe chces rysovat. Zhodit sa da aj bez aerobky len treba mat dobre vedomosti v stravovani a treningu + chemia.Popozeraj sa v tomto fore a najdes tu vsetko.najprv si daco obcitaj a potom sa pytaj. Ak si tucny obmedzis stravu a das trening ale ak chces rysovat ako si napisal tak nato treba mat uz patricne rozvinutu svalovu hmotu ale ty si ju este nemal kde stihnut nabrat a to dedukujem uz len s tvojich skusenosti.
Podpis autora:
http://www.eshop-rychlo.sk/anabolic
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
http://n2-guard.webnode.sk/
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Mas 16 rokov a uz chces rysovat? Ukaz foto co to vlasne na sebe chces rysovat. Zhodit sa da aj bez aerobky len treba mat dobre vedomosti v stravovani a treningu + chemia.Popozeraj sa v tomto fore a najdes tu vsetko.najprv si daco obcitaj a potom sa pytaj. Ak si tucny obmedzis stravu a das trening ale ak chces rysovat ako si napisal tak nato treba mat uz patricne rozvinutu svalovu hmotu ale ty si ju este nemal kde stihnut nabrat a to dedukujem uz len s tvojich skusenosti.
Asi sa mu nechce hladat a citat. Ale ver Vlastovi, je to najlepsie co mozes urobit, je tu na fore kopec veci, ktore si jednoducho musis precitat.
Poďakoval:67 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Michal píše:
Ja sa ospravedlnujem za spam, je pravda že otom celom viem malo no niečo už aj hej, obehnem si to tu cele každopadne pardon zaten spam.
chceli sme ti iba povedat , ze tu je vsetko popisane , a citanim sa nauvis daleko viac , ked narazis na nieco co ti neni jasne , kludne sa na to opýtaj
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Bydlisko: Martin Poďakoval:35 x Obdržal:119 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Michal píše:
Ja sa ospravedlnujem za spam, je pravda že otom celom viem malo no niečo už aj hej, obehnem si to tu cele každopadne pardon zaten spam.
Tak tak poobzeraj sa tu pocitaj co sa len da a comu nebudes rozumiet aôebo odbornym nazvom napis a vysvetlim ti to jednoducho laicky aby si tomu porozumel.
Podpis autora:
http://www.eshop-rychlo.sk/anabolic
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
http://n2-guard.webnode.sk/
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 2 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz