Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o diétach, spaľovaní tukov a spaľovačoch.
ďakujem za odpoveď, no s tými syrmi sa mi to nezdá, práve čo najtučnejšie syry odporúčajú, najmä čedar, camembert...nevidim súvislosť medzi velkym mnozstvom tuku v syre, aby ma vyhadzoval z ketozy, ked okrem toho jem len samé tuky, či je ten tuk z mlieka ničim špecifický? Myslím, že by mal byť podobný saturovaným tukom

a čo sa týka hydra, tak pre nesúťažných cvičencov je to len mrhanie peniazmi, rozdiel oproti izolátu je len v rýchlosti ako ho telo spracuje, strávi a v CKD je dokonca žiadúce trávenie čo najviac predlžovať,
to je jedným z dôvodov prečo sa tam jedia tie tuky a druhý dôvod je vyplnenie denneho kalorického príjmu minimalne na uroven 20% pod bežnú kalorickú potrebu

ale som rád, že môžem aspoň proťák vypiť, mi je z tej mastnoty blivno :a7

Reklama

Reklama

Duri-MI napísal:ďakujem za odpoveď, no s tými syrmi sa mi to nezdá, práve čo najtučnejšie syry odporúčajú, najmä čedar, camembert...nevidim súvislosť medzi velkym mnozstvom tuku v syre, aby ma vyhadzoval z ketozy, ked okrem toho jem len samé tuky, či je ten tuk z mlieka ničim špecifický? Myslím, že by mal byť podobný saturovaným tukom

a čo sa týka hydra, tak pre nesúťažných cvičencov je to len mrhanie peniazmi, rozdiel oproti izolátu je len v rýchlosti ako ho telo spracuje, strávi a v CKD je dokonca žiadúce trávenie čo najviac predlžovať,
to je jedným z dôvodov prečo sa tam jedia tie tuky a druhý dôvod je vyplnenie denneho kalorického príjmu minimalne na uroven 20% pod bežnú kalorickú potrebu

ale som rád, že môžem aspoň proťák vypiť, mi je z tej mastnoty blivno :a7
Celkom nesúhlasím, robil som niečo obdobné pred MS, len postupne som vyradil úplne tuky a mal by si mať pomer 70% tukov a zvyšok bielkovín ale nič sa nestane ked to otočíš aj naopak.
ten pomer 70:30 T:B je vymyslený a vo väčšine článkov sa uvádza, aj keď človek čo pochopí ako jednotlivé orgány pri ketóze fungujú, čo spracúvajú a čo z toho vzniká, tak tomu to nebude dávať zmysel.....stravovanie a dietu chcem poznať z odborného hľadiska a vychádzam z info od tohto pána http://www.bodyrecomposition.com/
v CKD je treba stanoviť príjem bielkovin na 0,9g na 1lb hmotnosti, minimalne však 150 g a zvysok energetickej potreby doplniť tukmi ...
toľko môj vedecký prístup, uvidíme či bude fungovať, tie "neodborné" s 70:30 zatial kazdemu fungovali, takze som zvedavý či budú výsledky este lepsie
Duri-MI napísal:ten pomer 70:30 T:B je vymyslený a vo väčšine článkov sa uvádza, aj keď človek čo pochopí ako jednotlivé orgány pri ketóze fungujú, čo spracúvajú a čo z toho vzniká, tak tomu to nebude dávať zmysel.....stravovanie a dietu chcem poznať z odborného hľadiska a vychádzam z info od tohto pána http://www.bodyrecomposition.com/
v CKD je treba stanoviť príjem bielkovin na 0,9g na 1lb hmotnosti, minimalne však 150 g a zvysok energetickej potreby doplniť tukmi ...
toľko môj vedecký prístup, uvidíme či bude fungovať, tie "neodborné" s 70:30 zatial kazdemu fungovali, takze som zvedavý či budú výsledky este lepsie
tak ja ti píšem z vlastnej skúsenosti, myslím si že to je oveľa viac ako poučky ale neboj sa počítal som nejakú tú literatúru :)
Rogan napísal:prosim vas, je v pohode pri tejto diete si davat l-carnitin? :)
Určite ano len nesmie obsahovať sacharidy.
Používateľov profilový obrázok
By Rogan
Zdravim, planujem teda nastupit na ckd dietu..mam 86kg a vysku 178cm, takze by som mal prijat za den asi 155g bielkovin a 210g tukov..co sa tyka jedalnicka tak som si to naplanoval takto:
1.jedlo 3vajcia+100g slaniny=100g t. 24,1g b.
2.jedlo sardinky v oleji=20g t. 43g b.
3.jedlo 200g kuracich prs=46g b. 20g t.
4.jedlo 130g klobasy= 64g t. 30g b.
5.jedlo 2vajcia na tvrdo= 14g b. 12g t.
celkovo by to malo byt 159g bielkovin a 200g tukov

trening mam pondelok:horna cast tela, pred treningom l karnitin bez sacharidov
utorok:dolna cast tela, pred treningom l karnitin bez sacharidov
streda: 30-40min. beh
stvrtok: 30-40min. beh
piatok:cele telo v posilke

-je to v poriadku, alebo by som to mal pozmenit pripadne nieco pridat?
-a ma sa cvicit aj v sobotu a nedelu ked je carb up faza?

Dakujem :)
CKD som zatial nijak specialne nestudoval, ale v diete klobasa a slanina?...nech ma borci opravia, ale mne to tam velmi nereže, nesedí...

a tuniak ci sardinky by som dal skor vo vlastnej stave ak s nimi nemas problem
By Rogan
ano, udava sa u tej diety, ze sa moze jest maso vsetkeho druhu, ale nedocital som sa uz, ci sa udeniny zakazuju, nikde som take nieco nenasiel a mam to ako zdroj, aby som prijal za den aj dost tukov
By silvo
Rogan napísal:ano, udava sa u tej diety, ze sa moze jest maso vsetkeho druhu, ale nedocital som sa uz, ci sa udeniny zakazuju, nikde som take nieco nenasiel a mam to ako zdroj, aby som prijal za den aj dost tukov
Údeniny sa nepoužívajú v žiadnej diéte. Trošku si preštuduj aké mäso a jeho časti sú vhodné do diéty ako takej pre kulturistiku alebo pre bežných smrteľníkov.
silvo napísal:
Rogan napísal:ano, udava sa u tej diety, ze sa moze jest maso vsetkeho druhu, ale nedocital som sa uz, ci sa udeniny zakazuju, nikde som take nieco nenasiel a mam to ako zdroj, aby som prijal za den aj dost tukov
Údeniny sa nepoužívajú v žiadnej diéte. Trošku si preštuduj aké mäso a jeho časti sú vhodné do diéty ako takej pre kulturistiku alebo pre bežných smrteľníkov.
Mäso má byť diety, takže kuracie a morčacie prsia, chudá hovädzina a jedlo by nemalo byť tiež pripravvané na oleji, rovnako na nejaké klobásy, či sardinky v oleji zabudni.
Tuky sa majú príjmať zvlášť a z väčša sú to,syry, žĺtka, orechy, prípadne oleje ako ľanový, tekvicový, olivový ale za studena lisovaný
Lubitta napísal:Ahojte, kto by mi vedel pomoct s CKD jedalnickom a treningovym planom?
kľudne vypracujem avšak je to platená služba ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]