Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:98 x Obdržal:159 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
mello píše:
chalani stalo sa vám že sa vám vôbec nechcelo? myslím vám obom
ak áno napíšte kedy a možné príčiny
ak by mal niekto pocit hanby tak mne sa to stalo tiež - nie raz
zaco si sa hambil ?
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Poďakoval:98 x Obdržal:159 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
mello píše:
teraz narážaš na to že sa mi nechcelo že som sa hanbil alebo na tú príhodu že sa mi nechcelo
na to prve , ze si sa hambil a furt nevime ze za co
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
iNv1s
Predmet príspevku: Re: nechuť
Napísal: Pon Júl 26, 2010 4:14 am
tlčhuba
Bydlisko: okolie Žiliny Poďakoval:6 x Obdržal:9 x Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 84kg Výška: 183cm Sponzora: nemám
nechut mam na zaciatku ked si musim kupit pernamentku ,ale ked to potom rozdicham ,tak frcim... ja som mal teraz dlhsiu pauzu tak si nemozem dovolit ziadnu nechut
iNv1s píše:
nechut mam na zaciatku ked si musim kupit pernamentku ,ale ked to potom rozdicham ,tak frcim... ja som mal teraz dlhsiu pauzu tak si nemozem dovolit ziadnu nechut
ato tema je o inej nechuti , nie o nchuti do cvicenia
Podpis autora:
Bydlisko: okolie Žiliny Poďakoval:6 x Obdržal:9 x Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 84kg Výška: 183cm Sponzora: nemám
papagiorgo píše:
iNv1s píše:
ato tema je o inej nechuti , nie o nchuti do cvicenia
hahaha ja som sa nepozrel tak este raz tak nechut je po nejakom velkom vycerpani alebo ked som chory
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz