bodybuilding televízia

bbf-club Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ.
Chcete vedieť viac? »

Tréner & Klient

Stále sa vám nedarí? Neviete ako na to?

Kontaktujte nášho trénera

Pozerajte ako sa dosahujú skutočné výsledky. Váš sen je na dosah. Náš tréner vie ako na to!

Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.

fitness katalóg

• hľadáte fitness trénera?
  • hľadáte fitnesscentrum?
  • ste fitness tréner/inštruktor?
  • vlastníte fitnesscentrum?

Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier.

Registrácia on-line pre trénerov ZADARMO!

www.fitnesskatalog.eu »

Naše projekty

Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Sob Júl 28, 2012 1:42 pm Aktuálny čas je Sob Júl 28, 2012 1:42 pm

Stránka 1 z 1 [ Príspevok: 1 ] 
Autor Správa
Marek Sívek
 Predmet príspevku: Marek Sívek
Napísal: Uto Júl 17, 2012 5:08 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Obrázky: 22

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 2 x
Meno a priezvisko: Marek Sívek
Vek: 21
Pohlavie: muž
Cvičím: 5r.
Trénerské licencie: -
Hmotnosť: 103kg
Výška: 186cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: extrifit
Sponzora: hladám
Súťažná federácia: SZKFB-Slovenský zvaz kulturistiky fitness a bodyfitness
Marek Sívek

Meno a priezvisko : Marek Sívek
Dátum narodenia : 15.6.1991
Klub za ktorý súťažím : Škam Sport Košice
Súťažná federácia : WFF,NABBA
Môj osobný tréner : Bez trénera
Moje oblubene fitko : Fit Podlesí
Doteraz absolvované súťaže :
  • GP Výškov-8.říjen 2011-Výškov-klasická kulturistika muži-2.místo
  • Pražský pohár-15.říjen 2011-Praha-klasická kulturistika muži-4.místo
  • International Austrian Championships ABPF/WBPF--Vídeň-19.květen 2012-Junior-1.místo
  • International Austrian Chapionships NABBA/WFF-Vídeň-26.květen 2012-junior-2.místo
  • WFF Univers-9.čeven 2012-Baden ( Rakousko )-junior-5.místo
Výška : 186 cm
Hmotnosť mimosúťažná : 103 kg
Hmotnosť súťažná : 92-93 kg
Obľúbené jedlá a nápoje : Steaky,protein
Obľúbená tréningová hudba : Hudbu moc neposlouchám ,soustředím se na cvičení a provedení cviku
Miery :
Osobné rekordy : Bench press 1x180 kg, , drepy 1x210 kg , mrtvy tah 1x230 kg
Škola / zamestnanie :
Záľuby : kolečkové brusle
Cvičiť som začal : Cvičit jsem začal v roce 2008 po inspiraci svého bratrance ,který soutěžil v kulturistice
Prečo som začal súťažiť : Soutěžit jsem začal díky mému kamaradovi Petru Rosnerovi,který soutěži už delší dobu a mě se ten sport líbil tak mi dal možnost si to vyzkoušet a připravil mě na 1závody do Výškova
Sponzora : hledám
Kontakt : Marek Sívek
Moje športové plány do budúcnosti : zůčastnit se soutěže NABBA WORLD

Môj životný príbeh :

Můj životní příběh začal někdy v roce 2007 kdy mě můj bratranec a bývalý závodník kulturistiky Tomáš Novosad vzal do své malé domácí posilovny a ukázal mi pár cviku .Potom jsem o kulturistice začal číst různé časopisy ,díval se na různá videa ze soutěží a koupil jsem si časem svojí první permanentku do fitcentra. Cvičení mě hodně bavilo a tak jsem si na brigádách vydělával na první proteiny a další doplňky .Časem jsem viděl že se mé tělo mění tak jsem ve cvičení pokračoval stále více a více .V roce 2011 jsem začal chodit do fitcentra Petra Rosnera Universal Gym a tam jsem viděl jak se připravuje a řekl jsem mu že by jsem to chtěl vyzkoušet a připravit se na první soutěž .Petr sem ě hned ujal a začalo se pořádně makat ,učil jsem se pózovat a vyzkoušel jsem první dietu.1soutěž se konala ve Výškově kde jsem v klasické kulturistice bez rozdílu výšky a váhy obsadil 2 místo. Další soutěže jsem se zůčastnil v Praze kde jsem v klasické kulturistice obsadil 4místo.V roce 2012 jsem začal soutěžit za klub Škam sport Košice kde jsem se zůčastnil svých 3 soutěží na které mi s přípravou pomohl kamarád Lubomír Krhut. Momentálně se věnuju kvalitní objemové fáze.

Moja fotogaléria :

Za tento príspevok autora

Marek Sívek

sa poďakovali - 2

FitPotreby.sk, Tazzman

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevok: 1 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia