Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By Kovář.Tom
Tomáš Kovář
Meno a priezvisko : Tomáš Kovář
Dátum narodenia : 12.02.1995
Klub za ktorý súťažím : TJ Zbrojovka Vsetín
Súťažná federácia : IFFB
Môj osobný tréner : bez trenéra
Moje oblubene fitko : fitness Atlantic
Doteraz absolvované súťaže :
  • Mistrovství Moravy a Slezska 2012 , kategorie nad 72kg – 7. místo
Výška : 180 cm
Hmotnosť mimosúťažná : 88 kg
Hmotnosť súťažná : 72 kg
Obľúbené jedlá a nápoje : Rýže s masem
Obľúbená tréningová hudba : Při tréningu se radši soustředím bez hudby, ale nejraději mám pořádný Rock :a11
Miery :
Osobné rekordy : bench press 1x110 kg , drep 1x105 kg , mŕtvy ťah 1x170 kg ...
Škola : student Střední školy Kostka
Záľuby : Kytara a především kulturistika
Cvičiť som začal : intenzivně jsem začal cvičit v 16 letech, inspiraci jsem získal ze stránek Borise Prekopa
Prečo som začal súťažiť : Beru to jako výzvu !!!
Sponzora : nemám
Kontakt : Kovář.Tom
Moje športové plány do budúcnosti : Pořádně se na příští rok ( 2013 ) připravit . Očekávám od sebe větší kvalitu . Ale teď se intenzivně soustředím na objem :a11

Môj životný príbeh :
Jednou v létě jsem viděl souseda posilovat s činkami.Bylo mi tehdy 15 let. A vždycky jsem chtěl byl silný, lákalo mě být silnější.Začal jsem se o posílování zajímat a našel web stránku Borise Prekopa plnou důležitých informací o kulturistice ,výživě ,tréningu, regeneraci,apod. Boris mě inspiroval a dlouho tyto stránky byly mou denní záležitostí. Když jsem vstoupil prvně do fitka ,postihlo mě zranění. Namohl jsem si rameno a půl roku jsem nemohl cvičit.Doma to taky hned nešlo hladce,
chtěl jsem se stravovat jinak ,bez podpory rodiču v tomto věku nejde kulturistiku dělat ... Hned po doléčení ramene jsem se potkal s kamarádem , který chodil do vedlejšího fitka s oddílem. A řekl mi ,že bych měl zkusit kulturistiku. Hned za týden mě tam dovedl a po dvou zkouškových měsících jsem byl zapsaný,bylo to v dubnu a to už mi bylo 16 let. A lepší oddíl jsem snad nemohl najít. Náš vedoucí nás podporuje všemi možnými způsoby. Začal jsem se postupně seznamovat se všemi členy oddílu.Za chvilku jsem měl i prvního sparinga Radka. Měl také kulturistické ambice a snad by se mu to i povedlo , ale nakonec se rozhodl pro jiný sport MMA. Škoda, měl opravdu dobrou genetiku. Potom přestal zvládat intenzitu tréningu. Hledal jsem nového. Trvalo mi to až do listopadu.Mezitím jsem , ale cvičil s aktuálním Juniorským mistrem světa v naturální kulturistice Martinem Štěpánkem. Což mi hodně dalo. Potkal jsem se mezitím s dalšímy osobnostmi kulturistiky a sbíral zkušenosti.V listopadu jsem potkal svého současného sparinga Honzu a od prosince jsme začali cvičit opravdu tvrdě. Dokonce se mnou držel tvrdě i v rýsovačce . Každý den se mnou vstával před školou. V pět hodin ráno a chodili běhat. A to ještě vydržel na mě řvát na odpoledních tréninzích a při dalším večerním běháním. Na soutěž mě připravoval Adam Švehla , další skvělá osobnost - kterého jsem také obdivoval a jeho rad jsem si vážil. Moji první soutěž jsem si pořádně užil a nakoplo mě to jít dál. Když se teď vidím ,chci do toho dát ještě víc. Zatím to vypadá , že se příští rok se mnou připraví i můj sparing, z čehož bych měl velkou radost vidět ho na prknech. Ani teď po závodech jsme nezaháleli a hned jsme se snažili nabrat ztracenou hmotu a sílu. Už dnes 15.07.2012 po tvrdých tréninzích s Honzou ,jsem objemnější, než předtím. Společně se sparingem upravujeme každý den stravu a přidáváme váhy. Nyní se nemůžu dočkat další přípravy. Chtěl bych ještě nakonec poděkovat Honzovi za velkou podporu a za dokonalý sparing. A oddílu a mamce (za pevné nervy) a za sponzorování.

Moja fotogaléria :
Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok

Reklama

Reklama

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]