Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By atletskf
Jozef Mizik
Meno a priezvisko : Jozef Mizik
Dátum narodenia : 5.12.1986
Klub za ktorý súťažím : Šk Universal
Súťažná federácia : SAKFST
Môj osobný tréner : Lubomír Hečko
Moje oblubene fitko : Universal
Doteraz absolvované súťaže :
  • 5.11.2011 Pohárová súťaž - kondičná kulturistika dorastencov, juniorov, mužov a bikiny žien ( Prešov – Slovensko ) kondičná kulturistika muži - 3. miesto
  • 15.4.2012 Majstrovstvá SR v kulturistike a klas. kulturistike mužov ( Košice – Slovensko ) kulturistika muži do 80kg - 9. miesto
  • 21.4.2012 VC Starej Ľubovne – pohárová súťaž kulturistika, klasická kult., masters ( St. Ľubovňa – Slovensko ) kulturistika muži do 80kg - 4.miesto
Výška : 172 cm
Hmotnosť mimosúťažná : 90 kg
Hmotnosť súťažná : 76,5 kg
Obľúbené jedlá a nápoje : hovädzi steak , voda
Obľúbená tréningová hudba : Disturbed , Metallica , Rammstein...
Miery : biceps : 45 cm , hrudník : 120 cm , lýtko : 43 cm , stehno : 67 cm
Osobné rekordy : bench press 1x170 kg , bicepsový zdvih 6x70 kg , drep 1x200 kg , mŕtvy ťah 1x215 kg ...
Zamestnanie : cnc operátor
Záľuby : kulturistika a powerlifting , beh na 100 m
Cvičiť som začal : cvičím už od malička, baví ma to. Je to ako droga :a15 , neviem prestať.
Prečo som začal súťažiť : Niekoľko rokov som cvičil len tak pre seba , veľa lúdí ma začalo porovnávať s už súťažiacimi chlapcami , tak som si povedal že to vyskúšam . Vždy som to chcel robiť . Tak som išiel na svoju prvú súťaž v kondičnej kulturistike aby bolo vidieť či naozaj na to mam a môžem reálne niekedy v budúcnosti rozmýšľať o vyšších sútažiach ako na slovensku , ako napr : repre a podobne. Ukázalo sa , že stavbu na to mám a ak budem naďalej makať mohlo by sa mi to podariť . Ešte pár súťaží a som tam ...
Sponzora : hľadám
Kontakt : atletskf
Moje športové plány do budúcnosti : Najbližšie sa chcem dostať do reprezentácie

Môj životný príbeh :
Športu sa venujem v podstate celý život. Priamo cvičeniu som sa začal venovať ako malý chlapec popri ostatných športoch. Začalo to doma základnými cvikmi doma a s otcovými starými činkami. Medzi chlapcami sme si merali bicepsy a postupne som dobehol aj tých starších cvičencov , či objemovo , alebo silovo. Neskôr som začal chodit do fitka. Pozoroval som skusenejších ako cvičia a učil sa od každého správnu techniku. Veď nikto učený z neba nespadol . Postupom času už som bral fitko ako samozrejmosť a pokial boli peniažky ...Fitko bolo to prvé kde som investoval . A tak to nejako pretrváva až doteraz . Mojím prvým trénerom , alebo trénerkou bola Adriana Závacká , ktorá sa mi začala venovať niekedy v polovici leta roku 2011 . Tak sme sa dohodli že vyskúšame konečne tu súťaž ktorá bola hneď ten rok 5. novembra , aby sme videli ako vlastne vyzerám vyčistený od všetkých prebytočných tukov. O par mesiacov na to som bol v kategórii do 80kg na m-sr na 9 mieste, dobehol som na pódium pred koncom pretekov bohužial . Nevadí bola to zlá skúsenosť, ale aj to je skúsenosť. Zivot ide ďalej. O týždeň na to som bol v Starej Ľubovni na pohárovej súťaži na 4.mieste. tak sa ma ujal pán tréner Ľubomír Hečko a uvidím ako ďalej. Najblžšie sa však chystám na ďalšie m-sr v kulturistike mužov, kde chcem ako každý vyhrať ....

Moja fotogaléria :
ObrázokObrázokObrázokObrázokObrázokObrázokObrázokObrázok
Moja videogaléria :
2951302856258
3533369847569

2951488700904
2595394558773

Reklama

Reklama

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]