Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By matiik009
Matej Nociar
Meno a priezvisko : Matej Nociar
Dátum narodenia : 26.9.1992
Klub za ktorý súťažím :
Súťažná federácia : SSNKF
Môj osobný tréner : Bez trénera
Moje oblubene fitko : Siťák gym Poltár
Doteraz absolvované súťaže :
  • MMSR juniorov ( Dunajská Streda 26.5. 2012 ) - 3. Miesto
Výška : 175 cm
Hmotnosť mimosúťažná : 73 kg
Hmotnosť súťažná : 65,5 kg
Obľúbené jedlá a nápoje : hamburger , voda
Obľúbená tréningová hudba : RnB
Miery : biceps - 43 cm , hrudník - 117 cm , lýtko - 41 cm , stehno - 63 cm
Osobné rekordy : bench – 1x115kg , mrtvy ťah – 1x175 kg
Zamestnanie : nezamestnaný
Záľuby : volejbal , atletika
Cvičiť som začal : ako 16 ročný sem tam s bratom , od novembra 2011 aktívne
Prečo som začal súťažiť : pretože ma to veľmi baví a cvičenie je moja droga
Sponzora : hľadám
Kontakt : matiik009
Moje športové plány do budúcnosti : makať a dosiahnuť čím lepšie výsledky
Môj životný príbeh :
Moje začiatky v posilňovaní boli chabé, začalo to normálne na ZŠ, kde sme sa dvíhali na kruhoch, hrazde a podobne, samozrejme sme chodili aj na atletiku ( okresné a krajské súťaže ) a to bolo moje aktuálne hobby, ktorému som sa venoval .Dolámal som si ale nohu pri skoku do diaľky a od toho momentu sa to zmenilo ! Po troch mesiacoch učenia sa znova chodiť a znovu sa snažiť zapracovať do atletiky ma to chytilo, pretože brat chodieval do posilky, tak som s ním tam raz za čas zašiel. V tom čase som ešte vyhral aj skok do diaľky žiakov v okrese Poltár, ale už ma atletika tak nedržala, skôr ma začalo lákať to cvičenie. Do roku 2011 som posilku navštevoval len zriedkavo, raz som cvičil mesiac v kuse a potom štyri vôbec, až ma presvedčil moment zlomu, kde som si na sebe po pár mesiacoch tréningu začal všímať zmeny, kupoval som si časopisy a hrozne ma to chytilo, tak som si povedal že to vyskúšam a žačal som tvrdo pracovať, hoci bola príprava v určitých momentoch ťažká, vždy som sa jej venoval naplno ako napr. počas maturity posledný týždeň pred súťažou takmer bez cukru a ja som stál pred komisiou... Bolo to zaujímavé, ale stálo to za to . Z MSR Naturálnej kulturistiky som si 26.Mája 2012 doniesol bronzovú medailu a bol to prekrásny pocit stáť na pódiu aký som ešte v živote nezažil. Bohužiaľ financií veľa nieje... Aj tak sa chcem kvalitne pripraviť na jesennú súťaž a všetkým dokážem, že ten bronz bol zaslúžený
p.s : príprava je drina a drina je zaslúžené ovocie, netreba sa vzdať vždy treba myslieť pozitívne !

Moja fotogaléria :
Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok

Reklama

Reklama

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]