Dátum narodenia : 20. marec 1992
Klub za ktorý súťažím :
Súťažná federácia : SSNKF
Môj osobný tréner : bez trénera
Moje oblubene fitko : Gym Beam Satel
Doteraz absolvované súťaže :
- M-SR v naturálnej kulturistike ( Dunajská Streda - 26.5.2012 ) - kategória Junior - 7.miesto
Hmotnosť mimosúťažná : 85kg
Hmotnosť súťažná : 72kg
Obľúbené jedlá a nápoje : hovedzie steaky , čistá voda
Obľúbená tréningová hudba : rap, rock, drum´n´bass
Miery : moc to nemeriam, ide mi hlavne o vizuálnu stránku, nie o to čo ukáže meter
Osobné rekordy : Bench-press: 140kg, Drepy: 180kg 2 opakovania, Mŕtvy ťah: 180kg 2 opakovania
Zamestnanie / škola : študent Technickej Univerzity v Košiciach
Záľuby : posilovanie, jedenie, varenie, hranie PC
Cvičiť som začal : zhruba vo februári 2010
Prečo som začal súťažiť : bolo to kvôli dievčaťu (ako väčšina ľudí keď začína )
Sponzora : hľadám
Kontakt : booboo
Moje športové plány do budúcnosti : jesenné súťaže v kulturistike SSNKF 2012, potom minimálne rok pauza – objemová príprava a ďalšie súťaže až niekedy v roku 2014, možno jeseň 2013.
V polovici februára som mal váhu 95-96kg a vtedy som sa rozhodol, že sa pripravím na svoju prvú súťaž „M-SR v naturálnej kulturistike 26.maja Dunajská Streda“. Príprava pre mňa bola dosť náročná, aj finančne, aj psychicky, nevedel som poriadne čo mám robiť,... ale postupne som si to naštudoval a šlo to. Na konci prípravy som mal 77,5kg neodvodnený, no na súťaži som navážil 72,4kg – samozrejme už odvodnený. Obsadil som 7. miesto. Osobne som nebol sklamaný ani tak zo seba, lebo formu som mal lepšiu ako som čakal, ale čakal som lepšie umietnenie.Teraz som už v objemovej príprave, a rysovaciu fázu na jesenné súťaže začnem na konci augusta. Momentálna váha je 83kg a do konca augusta to plánujem zvýšiť na 88-89kg.