Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Jadro opasku je vyrobené z kvalitného veľmi ľahkého a pevného nylonového pásu, z vonkajšej strany prekrytého kvalitnou čiernou lycrou a sieťovinou, dodávajúcou opasku exkluzívny vzhľad. Na vnútornej strane je použitý jemný materiál zabezpečujúci veľmi príjemné nosenie. Celý opasok je obšitý kvalitnou, nestrapkajúcou tkaninou.

Opasok je tvarovaný tak, že v časti spevňujúcej chrbát dosahuje maximálnu šírku „6“, smerom k bokom sa postupne zužuje na šírku „3,5“ a v oblasti brucha sa opäť postupne rozširuje na šírku “ 5“. Toto tvarovanie sa presne prispôsobuje vášmu trupu a okrem spevnenia chrbtice pri cvičení, zabezpečuje tento opasok aj úplnú voľnosť pohybu. Do jadra opasku sú vložené špeciálne tvarované pryžové pásy rozmiestnené tak, aby zabezpečovali podstatné zvýšenie pevnosti opasku a zníženie jeho deformácie pri cvičení. Táto technológia (RBS) prináša výrazne lepšie spevnenie a oporu chrbtice pri cvičení s veľmi vysokými záťažami pri zachovaní všetkých vynikajúcich vlastností syntetických opaskov. Opasok je doplnený komfortným odvetrávaním pre odvod vyprodukovaných pár a zabráneniu potenia v priebehu cvičenia (AF). Vzhľadom k celkovej nízkej váhe opasku a použitému tvarovaniu môžete tento opasok nosiť v priebehu celého cvičenia, bez toho, aby ste si ho museli na niektoré cviky odkladať. Tento opasok svojimi parametrami plne nahrádza klasické „4“ kožené alebo sandwichové opasky a vzhľadom k svojmu tvarovaniu a dokonale presnému uzatváraniu, nezávislom na rozmiestnení dier v opasku, sa stávajú tieto opasky stále populárnejšími a v dnešnej dobe ich prakticky používa celá svetová kulturistická špička. Suchý zips v dĺžke 35 cm zabezpečuje presné a pevné stiahnutie podľa vašich požiadaviek.

Obrázok 24,54 € :a159 Obrázok

Reklama

Reklama

joker28 napísal:tohto krasavca puzivam na MT :) je super,akurat sa trha na vrchna vrstva z vonk. strany, čo ale absolutne nič neovplyvnuje ..odporúčam..len treba dokladne vyberať velkosť :a40
ako dlho ho uz pouzivas ? samozrejme ze vsetko ma svoju zivotnost , ja napr. som ho kedysi mal 4 roky a nebol s nim ziadny problem . mozno si davas prilis velke vahy , take kozmeticke vady mozu sposobovať predpokladam neprimerane vahy ... ale ako pises , taketo kozmeticke vady nemozu ovplyvnit funkcnost . vela ludi sa boji sucheho zipsu , ale tieto suche zipsy su dostatocne pevne aj po niekolkotisicových zapinaniach . a jeho pohodlnost tiez nieje zanedbatelna vlastnost ...
nemam ho dlho..ale používa ho viac ludi v posilke ...ja osobne som spokojný..suchy zips mi vyhovuje,lebo klasicky by som nezatiahol tak,ako potrebujem pri treningu :a15 takze odporučam vážne...a pohodlnosť je tiez neuveritelna
joker28 napísal:nemam ho dlho..ale používa ho viac ludi v posilke ...ja osobne som spokojný..suchy zips mi vyhovuje,lebo klasicky by som nezatiahol tak,ako potrebujem pri treningu :a15 takze odporučam vážne...a pohodlnosť je tiez neuveritelna
Klasika je k nicomu tam nemusi sadnut stiahnutie na mieru ale na suchac sa da utiahnut univerzalne ako momentalne potrebujete.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]