Predmet príspevku: PREDáM,KúPIM,VYMENíM,HľADáM - inzercia všetkého možného
Napísal: Uto Mar 24, 2009 3:16 pm
tichá voda
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x
kupim pretlacaci stol . ak niekto ma, posli mi foto , rozmery a cenu .
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
pretlá-čateľ
Predmet príspevku: kupim veci na zariadenie posilky
Napísal: Uto Mar 24, 2009 3:20 pm
tichá voda
kupim cinky , kotuce , hrazdu / najlepsie stropnu / , polohovatelnu lavicu kovovu s calunenim aj so stojanmi . mozu byt hocijake jednorucky aj velke tyce . foto , cenu a popis nezabudnite . kupim aj jednotlivo
Mam na predaj činky jednoručky nakladačky, ručka chromovana,zavažie čierne cela činka 16kg rozobrata 9kil, 1 par za 65eur a ešte mam 1 par 20kg nerozoberatelne komplet pochromovane, 1 par 65eur.. kto zoberie obydve pary predam za 120Eur. foto pošlem pri važnom zaujme na email. Dakujem.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: jedročuky.
Napísal: Uto Mar 24, 2009 7:55 pm
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:84 x Obdržal:123 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Boro202 píše:
Mam na predaj činky jednoručky nakladačky, ručka chromovana,zavažie čierne cela činka 16kg rozobrata 9kil, 1 par za 65eur a ešte mam 1 par 20kg nerozoberatelne komplet pochromovane, 1 par 65eur.. kto zoberie obydve pary predam za 120Eur. foto pošlem pri važnom zaujme na email. Dakujem.
fotkxy mozes dat aj sem
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
POTKANOZRUT
Predmet príspevku: Re: kupim veci na zariadenie posilky
treba pobehat zberne suroviny...tam sa vzdy daco najde len treba byt odvazny alebo sa naucit zvarat a je to....ja som to vyriesil tou druhou moznostou
Podpis autora:
SHUT THE FUCK UP AND TRAIN
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
dzofrey24
Predmet príspevku: bnrigada alebo praca
Napísal: Pia Aug 28, 2009 12:22 pm
nemluvna
nevie niekto poradit brigadu alebo pracu na hpp niekde vo fitku v okoli ba ? rad by som vyuzil svoje dlhorocne skusenosti a znalosti o bb .
ak nieco niekto , hodte mi prosim meil na diky
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
dzofrey24
Predmet príspevku: predavam jednorucky
Napísal: Pia Aug 28, 2009 12:28 pm
nemluvna
Mam na predaj 2 kusy 55kilove nakladacie jednoručky : kotuce 2x15+2x5+tycka+2x uzaver 0,5 kila vratane kridlových matic .tycka,uzavery a matice su pochromovane , kotuce cierne . cinky jako nove a este takmer nepouzivane .ak mate zaujem , mozete mi napisat na meil Dzofrey27@centrum.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
dzofrey24
Predmet príspevku: hlada sa sponzor
Napísal: Pia Aug 28, 2009 12:46 pm
nemluvna
Ak by sa nasiel nejaký podnikatel alebo firma , kto by bol ochotný sponzorovat 24 rocneho kulturistu , nech mi prosim napise jeho podmienky na meil Dzofrey27@centrum.sk .
Vsetci dobře vieme , ze tento sport sa bez financii robit neda a bohuzial nieje kazdý na tom tak dobře , aby si to mohol dovolit robit zavodne . moja vdaka patri vsetkým , ktorí budu aspon uvazovat o mojej prosbe. Urcite nesklamem vasu doveru a vynalozim vsetku snahu , aby som vas kvalitne reprezentoval , pokial sa rozhodnete ma podporit v tomto mojom osudovom sporte .
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: predavam jednorucky
Napísal: Pia Aug 28, 2009 2:16 pm
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:84 x Obdržal:123 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
dzofrey24 píše:
Mam na predaj 2 kusy 55kilove nakladacie jednoručky : kotuce 2x15+2x5+tycka+2x uzaver 0,5 kila vratane kridlových matic .tycka,uzavery a matice su pochromovane , kotuce cierne . cinky jako nove a este takmer nepouzivane .ak mate zaujem , mozete mi napisat na meil Dzofrey27@centrum.sk
za kolko ? hod do placu cenu a aj fotku
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: hlada sa sponzor
Napísal: Sob Aug 29, 2009 6:58 pm
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
pochybujem ze sponzora najdes len tak , ked nikto o tebe nic nevie . mas moznost sa opisat v novom uzivatelovi a kludne mozes hodit aj fotky
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot], Google [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz