Poďakoval:85 x Obdržal:124 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
čo všetko a kolko ste požrali a vypili cez sviatky ? kolko ste pribrali ?
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Bydlisko: Martin Poďakoval:129 x Obdržal:233 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
papagiorgo píše:
čo všetko a kolko ste požrali a vypili cez sviatky ? kolko ste pribrali ?
No mne svalstvo ubuda a snicle pribudaju.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval:6 x Obdržal: 0 x vek: 15 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 55kg výška: 176cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
takže neska som mal raňajky o 7 asi 4-5 obložených chlebov plus nake tie kolace
8 udená šunka plus zemiakový šalát a niake ty kolace
ptm nake tie sladkosti (torta a podobne veci)
asi o 12 ryža s kuracimi prsami ptm asi o 14 to iste a tak dalej
a tak myslím že to bolo viac kcal ako som mal prijat takže nake to kilo by mohlo ist hore idem to este poistit cokoladou
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Predmet príspevku: Re: Velkonočný velkovýkrm
Napísal: Pon Apr 09, 2012 7:54 pm
kecal
Poďakoval:9 x Obdržal:9 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 83kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
Ja sa snažím vyhýbať koláčom, ale všetko ostatné si doprajem a už aj mama mi povedala, že toho žeriem príliš veľa Ale na moje prekvapenie som nepribral ani kilo :D
Podpis autora:
Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Pon Apr 09, 2012 7:55 pm
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:85 x Obdržal:124 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Kotlik píše:
Ja sa snažím vyhýbať koláčom, ale všetko ostatné si doprajem a už aj mama mi povedala, že toho žeriem príliš veľa Ale na moje prekvapenie som nepribral ani kilo :D
počkaj zajtra
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Pon Apr 09, 2012 7:56 pm
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
zaujimave ze nikto sa nepochvalil s opicou
Podpis autora:
Bydlisko: Martin Poďakoval:129 x Obdržal:233 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
papagiorgo píše:
Ja som si volaco cvrkol ale nemozem pit kedze mam problem pourazoveho stavu.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Pon Apr 09, 2012 8:33 pm
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
vlastomenn píše:
papagiorgo píše:
Ja som si volaco cvrkol ale nemozem pit kedze mam problem pourazoveho stavu.
u teba je to jasne ze nemozes , je ti odpustené
Podpis autora:
Poďakoval:35 x Obdržal:57 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 86kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
papagiorgo píše:
hehe tak to uz u mna dlho nebolo, zaciatkom roka volakedy naposledy :) ale v sobotu som si pustil 3 male piva inak sa chlastu vyhybam teraz. Setrim sa na pivnu trinastku v lete, to bude akcia :)
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz