Poďakoval:88 x Obdržal:139 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
týpek píše:
na nete som narazil na jeden web kde pisu o nejakej sutazi
http://www.silova-sutaz.webnode.sk
čo si o tom myslíte ? nebude to nejaká chujovina ?
videl som to aj ja , ťažko povedať čo si o tom mysleť
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Bydlisko: Martin Poďakoval:155 x Obdržal:252 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
papagiorgo píše:
týpek píše:
na nete som narazil na jeden web kde pisu o nejakej sutazi
http://www.silova-sutaz.webnode.sk
čo si o tom myslíte ? nebude to nejaká chujovina ?
videl som to aj ja , ťažko povedať čo si o tom mysleť
Kona sa aj v Martine kedze som zraneny inac by som sa zucastnil to tam troska rozbit.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
petrikPU
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval:88 x Obdržal:139 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
na tom novom fore o posilnovani najma jeden udaj
ved to pocita aj hosti
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Bydlisko: Martin Poďakoval:155 x Obdržal:252 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
papagiorgo píše:
FitPotreby.sk píše:
na tom novom fore o posilnovani najma jeden udaj
ved to pocita aj hosti
ja viem, ale aj tak je to hovadina, nepoznas statistiky?
Ked sme uz pri statistikach uprimne mozem zdoraznit ze toto forum nema konkurenciu a ostatne su mrtve
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
petrikPU
Predmet príspevku: Re: súťaž
Napísal: Pia Máj 04, 2012 2:58 pm
tichá voda
Poďakoval:10 x Obdržal:2 x vek: 26 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 80kg výška: 177cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec sponzora: nemám
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz