bodybuilding televízia

bbf-club Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ.
Chcete vedieť viac? »

Tréner & Klient

Stále sa vám nedarí? Neviete ako na to?

Kontaktujte nášho trénera

Pozerajte ako sa dosahujú skutočné výsledky. Váš sen je na dosah. Náš tréner vie ako na to!

Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.

fitness katalóg

• hľadáte fitness trénera?
  • hľadáte fitnesscentrum?
  • ste fitness tréner/inštruktor?
  • vlastníte fitnesscentrum?

Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier.

Registrácia on-line pre trénerov ZADARMO!

www.fitnesskatalog.eu »

Naše projekty

Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Pia Sep 28, 2012 4:42 am Aktuálny čas je Pia Sep 28, 2012 4:42 am

Všetky časy sú v GMT

Stránka 1 z 2 [ Príspevkov: 13 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Autor Správa
KeZaR
 Predmet príspevku: Alergia ?
Napísal: Pia Mar 09, 2012 5:32 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Meno a priezvisko: Michal
Vek: 20
Pohlavie: muž
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 88kg
Výška: 194cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar
Sponzora: nemám
nemam veľmi čas...preto to vytvaram narychlo a neviem či som sa trafil do " kategorie" že kam mam hodiť toto, ale mam problem... kupil som si POZOR! Porušuješ pravidlá fóra (kreator od biotechu) tento kreatin a rano som ho zobral a zrazu mi bolo strašne horuco a objavili sa mi červene "mapy" (proste mi sčervenela pokožka) okolo klbov, čiže kolien, zapästi, lakťov aj na tvari...raz sa mi to stalo tak že som vypil 3 pivka šiel som spať a po nejakych 9 hodinach som si dal 2 tablety....myslel som si že je to kvôli tomu pivu ale dnes sa mi to stalo zase a nepil som nič..proste som nalačno zobral 2 tablety kreatinu zapil ovocnym čajom a tak som sa po 10 minutach naraňajkoval...jedavam pravidelne vločky s jogurtom... neviete z čoho to môže byť ? reakcia ? alergia ? mam to prestať brať ? ospravedlňujem sa ak som tuto temu hodil do kategorie pokec a urobil som zle

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
 Predmet príspevku: Re: Alergia ?
Napísal: Pia Mar 09, 2012 5:50 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 20

Poďakoval: 45 x
Obdržal: 68 x
Vek: 23
Výška: 184cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
KeZaR píše:
nemam veľmi čas...preto to vytvaram narychlo a neviem či som sa trafil do " kategorie" že kam mam hodiť toto, ale mam problem... kupil som si POZOR! Porušuješ pravidlá fóra (kreator od biotechu) tento kreatin a rano som ho zobral a zrazu mi bolo strašne horuco a objavili sa mi červene "mapy" (proste mi sčervenela pokožka) okolo klbov, čiže kolien, zapästi, lakťov aj na tvari...raz sa mi to stalo tak že som vypil 3 pivka šiel som spať a po nejakych 9 hodinach som si dal 2 tablety....myslel som si že je to kvôli tomu pivu ale dnes sa mi to stalo zase a nepil som nič..proste som nalačno zobral 2 tablety kreatinu zapil ovocnym čajom a tak som sa po 10 minutach naraňajkoval...jedavam pravidelne vločky s jogurtom... neviete z čoho to môže byť ? reakcia ? alergia ? mam to prestať brať ? ospravedlňujem sa ak som tuto temu hodil do kategorie pokec a urobil som zle

alergia na kreatin to urcite nebude, ten sa nachadza v tele bezne. Skor na pridavne latky , ale ako pozeram v popise tohoto vyrobku nic extra tam nieje, akurat extrakt zo zeleneho caju a extrakt z guarany. inak su tam iba vytaminy.
najskor to bude reakcia na tu guaranu.
Ak ta to nesvrbi alebo nepali/neboli skus pokracovat v davkovani este 1-2 dni, mozno si telo zvykne a zmyzne to same. Ak to neprejde tak to vysad a kup klasicky monohydrat.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

hruskamara
Napísal: Pia Mar 09, 2012 6:37 pm 
superkecal
superkecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 3 x
Obdržal: 21 x
Meno a priezvisko: marek hruška
Vek: 31
Cvičím: 7r.
Hmotnosť: 105kg
Výška: 175cm
no, jediný vedlejší účinky které někdo má po kreatinu je zažívací potíže, ale toto slyšim poprví
asi bych koupil jinej, jak píše whoo, nejlíp klasiku monohydrát a dával bych ho s glukózou

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

KeZaR
Napísal: Pia Mar 09, 2012 10:16 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

tak..ja ho beriem už 2 tyždne...rano vždy a pred treningom a takato " reakcia" bola len 2x...skusim to zobrať zase zajtra a ak sa to zopakuje ešte raz vyhodim to preč :D dik teda :)

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Y0G1
Napísal: Sob Mar 10, 2012 7:31 am 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 11 x
Obdržal: 2 x
Vek: 21
Trénerské licencie: nemam
Hmotnosť: 103kg
Výška: 183cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
Súťažná federácia: ...
to scervenanie, svrbi tato? citis pritom tkzv naval tepla? spotis sa trochu? zacalo to len pritom kreatine?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Sob Mar 10, 2012 4:08 pm 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 176 x
Obdržal: 126 x
Takuto reakciu na kreatin som este nepocul. Skor si myslim, ze to bude reakcia na nejaku latku, ktora na krabici ani napisana nie je. Comu by som sa u americkych doplnkov vobec necudoval.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

KeZaR
Napísal: Ned Mar 11, 2012 8:38 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Y0G1 píše:
to scervenanie, svrbi tato? citis pritom tkzv naval tepla? spotis sa trochu? zacalo to len pritom kreatine?

naval tepla a sčervenanie okolo klbov...toto je zaujimave...že pri klboch... a nie nepotim sa len proste mam pocit ako keby som horel..no a tie červene "fľaky"... :/ beriem ho 2 tyždne a stalo sa mi to len 2x takže...neviem... a ano odkedy beriem kreatin tak sa mi to stalo

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

hruskamara
Napísal: Ned Mar 11, 2012 8:42 pm 
superkecal
superkecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 3 x
Obdržal: 21 x
Meno a priezvisko: marek hruška
Vek: 31
Cvičím: 7r.
Hmotnosť: 105kg
Výška: 175cm
KeZaR píše:
Y0G1 píše:

naval tepla a sčervenanie okolo klbov...toto je zaujimave...že pri klboch... a nie nepotim sa len proste mam pocit ako keby som horel..no a tie červene "fľaky"... :/ beriem ho 2 tyždne a stalo sa mi to len 2x takže...neviem... a ano odkedy beriem kreatin tak sa mi to stalo

ty vole, nemáš dnu?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Pon Mar 12, 2012 5:53 am 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 192 x
Obdržal: 356 x
Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
Vek: 35
Cvičím: viac ako 20r.
Hmotnosť: 84kg
Výška: 171cm
hruskamara píše:
KeZaR píše:
Y0G1 píše:

ty vole, nemáš dnu?

Keby mal DNU tak by trpel bolestami v klboch prstoch.

Podpis autora:

Na súkromné správy nereagujem !!!

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

obchod@steroidy.eu

--------------------------------------------------------------

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Halfonz
Napísal: Uto Sep 18, 2012 11:22 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 86kg
Výška: 191cm
KeZaR píše:

Dobrý deň, zaregistroval som sa do tohto fóra iba kôli reakcii na tento článok, presne tieto isté príznaky som zažil asi pred dvoma hodinami s rovnakým prípravkom KreaTOR od biotechu, alergicka reakcia začala na tvári, premiestnila sa na krk ramená pazuchi ruky a všetky kĺby, berem tento kreatin už vyše týždňa a nič podobné sa nestalo, až dnes som navýšil dávku z 2 tabliet na 3 ráno nalačno a stalo sa toto. Celkom ma to vydesilo ale vypil som asi liter vody a cca po hodine som sa vrátil do normálu. Neviem ešte či ho vysadím, alebo len znížim dávku, ale keď sa to stane znova buďem vás informovať.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 2 [ Príspevkov: 13 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Všetky časy sú v GMT

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia