Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Bydlisko: Prešov Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: Michal Vek: 20 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 88kg Výška: 194cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
nemam veľmi čas...preto to vytvaram narychlo a neviem či som sa trafil do " kategorie" že kam mam hodiť toto, ale mam problem... kupil som si POZOR! Porušuješ pravidlá fóra (kreator od biotechu) tento kreatin a rano som ho zobral a zrazu mi bolo strašne horuco a objavili sa mi červene "mapy" (proste mi sčervenela pokožka) okolo klbov, čiže kolien, zapästi, lakťov aj na tvari...raz sa mi to stalo tak že som vypil 3 pivka šiel som spať a po nejakych 9 hodinach som si dal 2 tablety....myslel som si že je to kvôli tomu pivu ale dnes sa mi to stalo zase a nepil som nič..proste som nalačno zobral 2 tablety kreatinu zapil ovocnym čajom a tak som sa po 10 minutach naraňajkoval...jedavam pravidelne vločky s jogurtom... neviete z čoho to môže byť ? reakcia ? alergia ? mam to prestať brať ? ospravedlňujem sa ak som tuto temu hodil do kategorie pokec a urobil som zle
Poďakoval:45 x Obdržal:68 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 88kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
KeZaR píše:
nemam veľmi čas...preto to vytvaram narychlo a neviem či som sa trafil do " kategorie" že kam mam hodiť toto, ale mam problem... kupil som si POZOR! Porušuješ pravidlá fóra (kreator od biotechu) tento kreatin a rano som ho zobral a zrazu mi bolo strašne horuco a objavili sa mi červene "mapy" (proste mi sčervenela pokožka) okolo klbov, čiže kolien, zapästi, lakťov aj na tvari...raz sa mi to stalo tak že som vypil 3 pivka šiel som spať a po nejakych 9 hodinach som si dal 2 tablety....myslel som si že je to kvôli tomu pivu ale dnes sa mi to stalo zase a nepil som nič..proste som nalačno zobral 2 tablety kreatinu zapil ovocnym čajom a tak som sa po 10 minutach naraňajkoval...jedavam pravidelne vločky s jogurtom... neviete z čoho to môže byť ? reakcia ? alergia ? mam to prestať brať ? ospravedlňujem sa ak som tuto temu hodil do kategorie pokec a urobil som zle
alergia na kreatin to urcite nebude, ten sa nachadza v tele bezne. Skor na pridavne latky , ale ako pozeram v popise tohoto vyrobku nic extra tam nieje, akurat extrakt zo zeleneho caju a extrakt z guarany. inak su tam iba vytaminy.
najskor to bude reakcia na tu guaranu.
Ak ta to nesvrbi alebo nepali/neboli skus pokracovat v davkovani este 1-2 dni, mozno si telo zvykne a zmyzne to same. Ak to neprejde tak to vysad a kup klasicky monohydrat.
Poďakoval:3 x Obdržal:21 x Meno a priezvisko: marek hruška Vek: 31 Pohlavie: muž Cvičím: 7r. Hmotnosť: 105kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
no, jediný vedlejší účinky které někdo má po kreatinu je zažívací potíže, ale toto slyšim poprví
asi bych koupil jinej, jak píše whoo, nejlíp klasiku monohydrát a dával bych ho s glukózou
Bydlisko: Prešov Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: Michal Vek: 20 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 88kg Výška: 194cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
tak..ja ho beriem už 2 tyždne...rano vždy a pred treningom a takato " reakcia" bola len 2x...skusim to zobrať zase zajtra a ak sa to zopakuje ešte raz vyhodim to preč :D dik teda :)
Takuto reakciu na kreatin som este nepocul. Skor si myslim, ze to bude reakcia na nejaku latku, ktora na krabici ani napisana nie je. Comu by som sa u americkych doplnkov vobec necudoval.
Y0G1 píše:
to scervenanie, svrbi tato? citis pritom tkzv naval tepla? spotis sa trochu? zacalo to len pritom kreatine?
naval tepla a sčervenanie okolo klbov...toto je zaujimave...že pri klboch... a nie nepotim sa len proste mam pocit ako keby som horel..no a tie červene "fľaky"... :/ beriem ho 2 tyždne a stalo sa mi to len 2x takže...neviem... a ano odkedy beriem kreatin tak sa mi to stalo
Poďakoval:3 x Obdržal:21 x Meno a priezvisko: marek hruška Vek: 31 Pohlavie: muž Cvičím: 7r. Hmotnosť: 105kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
KeZaR píše:
Y0G1 píše:
to scervenanie, svrbi tato? citis pritom tkzv naval tepla? spotis sa trochu? zacalo to len pritom kreatine?
naval tepla a sčervenanie okolo klbov...toto je zaujimave...že pri klboch... a nie nepotim sa len proste mam pocit ako keby som horel..no a tie červene "fľaky"... :/ beriem ho 2 tyždne a stalo sa mi to len 2x takže...neviem... a ano odkedy beriem kreatin tak sa mi to stalo
Poďakoval:192 x Obdržal:356 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
hruskamara píše:
KeZaR píše:
Y0G1 píše:
ty vole, nemáš dnu?
Keby mal DNU tak by trpel bolestami v klboch prstoch.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 20 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 86kg Výška: 191cm Sponzora: nemám
KeZaR píše:
Dobrý deň, zaregistroval som sa do tohto fóra iba kôli reakcii na tento článok, presne tieto isté príznaky som zažil asi pred dvoma hodinami s rovnakým prípravkom KreaTOR od biotechu, alergicka reakcia začala na tvári, premiestnila sa na krk ramená pazuchi ruky a všetky kĺby, berem tento kreatin už vyše týždňa a nič podobné sa nestalo, až dnes som navýšil dávku z 2 tabliet na 3 ráno nalačno a stalo sa toto. Celkom ma to vydesilo ale vypil som asi liter vody a cca po hodine som sa vrátil do normálu. Neviem ešte či ho vysadím, alebo len znížim dávku, ale keď sa to stane znova buďem vás informovať.
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz