Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval: 0 x Obdržal:38 x Vek: 20 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 112kg Výška: 174cm najobľúbenejšia značka doplnkov: scitec Sponzora: hladám Súťažná federácia: saksft
mne sa vzdy pacila stara skola na tu nedam dopustit ..borci ako sergio oliva lou ferrigno alebo eddie robinson ma vzdy fascinovali a ked sa mi prvy krat asi v 13tich rokoch dostal do ruk stary ironman alebo neviem co to bolo zac...a na titulke bol mike quinn..to ma nakoplo a motivovalo ku cviceniu..a z tych dnesnych asi najviac branch warren ale tito dnesni nemaju taku iskru ako stara skola
Bydlisko: Žilina Poďakoval:15 x Obdržal:35 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 85kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
tak zo starej skoly franko colombo (nwm presne ako sa pise) a novodoba kulturistika tak to bude kai green a phil heath a zo slovenskych borcov urcite vlado flimel :) a suhlasim s tebov roman "OLD SCHOOL" bola lepsia
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
iNv1s
Predmet príspevku: Re: Kto je vas vzor?
Napísal: Sob Sep 18, 2010 8:38 pm
tlčhuba
Bydlisko: okolie Žiliny Poďakoval:6 x Obdržal:9 x Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 84kg Výška: 183cm Sponzora: nemám
z old school mike katz, z terajsej jay cutler, phil heath, z tych mladsich alexey lesukov a zo slovenskej sa mi teraz zacal pacit vlado flimel a aj boris prekop je v pohode
Poďakoval:69 x Obdržal:48 x Meno a priezvisko: Milan Badinský Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 85kg Výška: 172cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
No samozrejme stara skola je stara skola. Ale aj teraz su dobry borci. Napr. sa mi celkom pozdava ten rus Alexander Fedorov.
to druhé video je fakt bomba ..oproti tomu predtím zlepšil nohy a prakticky celý je väčší heh ...
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: peter pollák Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 99kg Výška: 183cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: hladám
Poďakoval:45 x Obdržal:68 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 83kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
no stara skola bola zaujimava, ale to asi preto ze to boli priekopnici. dnes tu mame obrovskych kulturistov a to ma viac fascinuje. z tych starsich sa mi pacili Levron, Yates a urcite najciac Coleman. z dnesnych jednoznacne Cutler
Bydlisko: Bratislava Poďakoval:3 x Obdržal:3 x Meno a priezvisko: Martin Seman Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 74kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: peak Sponzora: nemám
u mna vyhráva Branch Warren
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Podpis autora:
"The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow."
("bolest ktoru citis dnes bude sila ktoru pocitis zajtra.")
Poďakoval:1 x Obdržal:3 x Vek: 16 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 75kg Výška: 173cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
Branch Warren jednoznačne tie jeho tréningy ma vedia tak motivovať a nakopnúť...
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz