Poďakoval:85 x Obdržal:129 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Ak mate nejake navrhy na vylepsenie fora,sup sem s nimi
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
trancerider
Predmet príspevku: Re: Navrhy a napady na vylepsenia fora
Poďakoval:85 x Obdržal:129 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
palmexman píše:
mohol by si nastavit vacsie rozmery avataru lebo moj obrazok sa tam nemesti staci len o kusok toto su rozmery toho obrazku 76x109
aj mne sa nepaci 90*90 , skusim to zmenit na 110x110 , teda ak to najdem v administracii
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Pia Jan 09, 2009 12:27 pm
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
velkost avataru som nastavil na140x180 , malo by to byt funkcne
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
trancerider
no tak sa mi zda ze v poslednych dnoch je to tu nejake chcipnute, admin sprav s tym nieco.....lebo tu zatial neni o com....musis sem nalakat viac ludi...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
pretlá-čateľ
Napísal: Sob Feb 28, 2009 3:43 pm
tichá voda
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x
Velmi sa mi paci toto forum ale ma to jednu chybu . tam ta malicka zlta ikonky vedla prispevku vobec nieje rozoznat , ci je to nový alebo starý prispevok .neda sa s tým volaco spravit ?nejak tu ikonku zvíraznit
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Uto Mar 03, 2009 12:32 am
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
pretlá-čateľ píše:
Velmi sa mi paci toto forum ale ma to jednu chybu . tam ta malicka zlta ikonky vedla prispevku vobec nieje rozoznat , ci je to nový alebo starý prispevok .neda sa s tým volaco spravit ?nejak tu ikonku zvíraznit
tento problem som vyriesil nasledovne : informacie-od-administratora-f9/nove-miniikonky-v-prispevkoch-t208.htm
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Marcell
Napísal: Štv Aug 13, 2009 12:02 pm
kecal
a co takto sem dat aj nejake datumy sutazi ktore este len budu, prip. na ktore by sa dalo prihlasit, alebo ist pozriet... alebo aspon nejake stranky kde sa to da zistvat a tak...
Podpis autora:
Na mňa netreba kričať, mne všetko stačí povedať desať krát!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Štv Aug 13, 2009 5:25 pm
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Marcell píše:
a co takto sem dat aj nejake datumy sutazi ktore este len budu, prip. na ktore by sa dalo prihlasit, alebo ist pozriet... alebo aspon nejake stranky kde sa to da zistvat a tak...
o tomto by mohol mat prehlad 00pedro00,ak ano,ma moznost zalozit novu temu...
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz